TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398406 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 03:04:05 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 24 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: KETOGENA DIJETA  (Pročitano 110959 puta)
snatch
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #188 poslato: Februar 04, 2010, 01:01:53 posle podne »

OK, hvala
Sačuvana
Seph
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #187 poslato: Februar 03, 2010, 04:28:41 posle podne »

Na low carb unosis low glycemic UH i da,unos proteina je mnogo veci...i punjenje radis ranije...ti si jednim delom u keto i na lowcarb,tako da su slicne ali ovo je bolja varijanta ako uopste radis carb deprivation dijete...
Sačuvana
snatch
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #186 poslato: Februar 03, 2010, 03:46:10 posle podne »

A da l da drzim onda low carb, mada ja ne kapiram razliku izmedju low carb i keto posto su obe low carb. Pretpostavljam da se u low carb vise potencira na proteinima u odnosu na masti dok je kod keto obratno. Ako nisam u pravu molim nekog ko zna da mi objasni. I jos jedno pitanje, da l na low carb smeju prosti UH posle treninga ili da non-stop jedem zelenjavu?
Sačuvana
Seph
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #185 poslato: Februar 01, 2010, 06:11:19 posle podne »

Coolic je u pravu ,medjutim ima jos mnogo razloga ..
Jednostavno predstavlja preveliki stres na organizam ,a iskreno u natural uslovima bez ugljenih hidrata recite bye bye misicima...keto je dobar za finish,a problem kod nje je sto je posle toga yo yo efekat vrlo brz i vrlo visok..zatim vecina ljudi nepravilno radi keto dijetu i jednostavno previse vremena im treba da bi uopste usli u ketozu jer na keto dijeti tip treninga je jako bitan i tajming ketoze kada se posle punjenja ulazi u nju mora da bude jako jako tempiran.Takodje ta vrsta treninga na ketozi treba da obezbedi brzu ketozu i obicno ima malo veci volumen sa manjim tezinama,upravo usled bitnog faktora sto brze deprivacije,a i usled toga jer maximalne tezine vise nece biti moguce jer ne koristimo glukozu kao gorivo...a za takve treninge se zna da previse stavljaju stres na nervni sistem..dalje treba minimum 2-3 nedelje da bi ste bili u dubokoj ketozi i da bi telo definitivno prebacilo sistem energije sa secera na ketone...necu ni da pricam koliko to moze da bude lose...dijeta moze da bude ok,ali licno mislim da je losa ako se radi dugo,kao sto svi obicno rade ida je low carb varijanta mnogo bolja ako uopste radite bilo koji carb deprivation diet...ako vec se radi keto 8 nedelja max na njoj posle toga telo ce se navici i pocece kanibalizam (ovo je slucaj da ste svaku nedelju radili optimalno,jer nazalost ovo dodje mnogo ranije )....a o energiji i libidu....pa necu ni da pricam xD
Sačuvana
blok brate
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #184 poslato: Februar 01, 2010, 04:31:29 posle podne »

ja sam drzao ovu dijetu , da radi radi ali je pored sala otislo i dosta misicne mase :(
Sačuvana
IGRAJ I BUDI BOLJI I JACI U INAT ONIMA KOJI NE VERUJU U TEBE
DM
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #183 poslato: Februar 01, 2010, 03:16:48 posle podne »

Slazem se sa "Coolic-om" i "Seph-om", drzati ovakvu dijetu u natural uslovima treniranja i nije bas primamljivo!
A i upoteba iste na duge staze je veoma tezka, a narocito ako imas neki posao i obaveze u zivotu sem te teretane.
AAS dozvoljava vezbacu vise gresaka i bez obzira na te greske imace bolje rezultate od naural vezbaca!
"Moje misljenje, nisam strucnjak"
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Crime is a desease. Meet the cure.

« Odgovor #182 poslato: Februar 01, 2010, 02:27:23 posle podne »

Zato sto je 5 dana bez UH mnogo u natural uslovima i zato sto ce sigurno doci do potrosnje misica. Takodje, posle dijete moras izuzetno pazljivo krenuti sa odrzavanjem stecene forme kako se ne bi usvinjio u rekordnom roku. Dijeta je jako teska za drzanje i rezultati su kratkorocni ukoliko se i posle dijete strogo ne vodi racuna o ishrani sto je jako tesko posle takve dijete, i naravno, postoje i bolji i laksi nacini za kvalitetno mrsavljenje...
Sačuvana
Stallone Cobra, the strong arm of the law.
snatch
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #181 poslato: Februar 01, 2010, 02:06:42 posle podne »

Sto?
Sačuvana
Seph
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #180 poslato: Februar 01, 2010, 01:44:06 posle podne »

Moze ali ako si rekreativac keto dijeta moze samo magarecu uslugu da ti napravi
Sačuvana
snatch
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #179 poslato: Februar 01, 2010, 01:38:56 posle podne »

Posto na keto dijeti moze da se unese 20-30g UH, da l na dan treninga mogu da unesem te UH posle treninga, a ostalim danima da budem na 0UH osim na dan punjenja?
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #178 poslato: Septembar 22, 2009, 07:35:41 pre podne »

izbrisan je veći broj postova koji nemaju veze sa temom.. tema je ketogena dijeta...
Sačuvana
sasa037
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #177 poslato: Septembar 20, 2009, 12:59:17 posle podne »

Pa nesto sam razmisljao da sad drzim dijetu jer mi popusta stomak ali kao sto kaze Dzoni u martu cu verovatno low carb a sad cu da se "usvinijm"kvalitetno.
Sačuvana
bojanjolie
Ja samo BOLJI!
Redovan član
Van mreže Van mreže

Be yourself no matter what they say!

« Odgovor #176 poslato: Septembar 20, 2009, 07:03:43 pre podne »

Moje iskreno misljenje je da je keto dobra za endomorfe...Tacnije mislim da je za njih idealna a da bi ektomorfi trebali da je izbegavaju....To je neki moj licni zakljucak.....Mada ektomorfi verovatno i ne upraznjavaju dijete!!!! :)
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #175 poslato: Septembar 20, 2009, 12:11:54 pre podne »

8) 8) 8)

Hans ajde jedan update na onaj tvoj plan ishrane iz oktobra prosle godine u ovoj temi da vidim koje su promene i da iskopiram bar pola  :)

Nisam drzao ovu dijetu jer mi lici dosta na Atkinsovu ali verujem da je zdravija pa cu da se okusam.

neces vajda sada na dijetu  :)
uzivaj do marta pa se onda baci na nju :)
ja sam je drzao.ali nije mi se pokazala nista bolje od recimo
toga da 100g uh na dan,jer mi se metabolizam toliko uspori a da
o opstem osecaju organizma ne bih govorio :)
nekima se odliucno pokazala,da neispadne da ja tvrdim da je losa,jer ovde ima dosta
pametnojih od mene,ali menbi nije,i sigurno je da vise nikada necu da je drzim  :)
Sačuvana

NEKADA...

I SAD..
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Crime is a desease. Meet the cure.

« Odgovor #174 poslato: Septembar 16, 2009, 06:13:32 posle podne »

Markoni je vise puta pisao da je ova dijeta precenjena i da nije najbolje resenje u skidanju viska. Bolje radi low carb dijetu
Sačuvana
Stallone Cobra, the strong arm of the law.
Stranice: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 24 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.105 sekundi sa 17 upita.