TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398429 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 03:08:09 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 17 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: riba u ishrani  (Pročitano 73238 puta)
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3772


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #64 poslato: April 28, 2009, 11:03:59 pre podne »

 8) 8) 8)

Gde su te fotke :D
A moras i sastav napisati u fazonu koliko grama, gde kupljeno u cemu peceno :D

Uh,izvinjavam se,ja potpuno zaboravio... :)
Videxcu da ih postavim danas pre neo sto zapalim na posao :)

aj daj sastav girica na 100g, jer ako su tako dobre onda izbijaju na prvo mesto moje liste...

Evo prepisano sastava sa samo pakovanja,
i da,pravi naziv im je Papaline:
na 100 sadraze:
protein:16,5
uh:0
masti:0,4

Ja ih u tempu placam 90 dinara 600g,
a ima ih u ribarnicama i za 100dinara/kg,
ali se tesko nadju lepe,tacnije,posto ih pece,
potrebno mi je da budu sto sitnije i da budu sve
otprilike jednake velicine,a ove rinfuzne su sve neujednacene
i ulavnom krupne,dok su ove kupovane u paketu bas sve lepe,jednake i
bas sitne :)
Ja za obrok ispecem 400g  :)
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6121


« Odgovor #63 poslato: April 27, 2009, 05:01:23 posle podne »

jedno je sigurno - ne mogu biti loše :)
proteini i kalcijum - nema greške ;)
Sačuvana
aleksandar89
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 52

« Odgovor #62 poslato: April 27, 2009, 10:32:28 pre podne »

aj daj sastav girica na 100g, jer ako su tako dobre onda izbijaju na prvo mesto moje liste...
Sačuvana
NATURE
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1651


Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #61 poslato: April 26, 2009, 06:50:59 posle podne »

Gde su te fotke :D
A moras i sastav napisati u fazonu koliko grama, gde kupljeno u cemu peceno :D
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3772


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #60 poslato: April 24, 2009, 06:04:20 pre podne »

 8) 8) 8)

Danas cu da pecem girice bez ulja u rerni na papiru za pecenje,pa cu
da okacim fotku kako izgleda najjeftiniji izvor kvalitetnog proteina bez masti  :)
a uz to extra ukusan  :)
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3772


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #59 poslato: April 23, 2009, 06:07:42 pre podne »

 8) 8) 8)

Na dunavu :)
A riba ja proslogodisnja :)
Ove godine sezonu planiram da otvorim za prvi maj :)
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
NATURE
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1651


Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #58 poslato: April 23, 2009, 02:20:06 pre podne »

8) 8) 8)

Skuvano i smazato :)
Ispalo je extra :)
U corbu je stavljeno 1kg fileta somai jedna veca deverika
oko 600g i jedna stukica od oko 800g,koje sam inace ja upecao :)
Znaci,vise mesa nego tecnosti i extra extra ljuto :)
Ukus fenomenalan :)
Auu brate pa ti ceo arsenal riba stavio :D Gde si to upecao, jel krenula sezona? Volim i ja pecati :) 
Ne bi ja znao to da skuvam a kevu mi zao da mucim :)
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3772


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #57 poslato: April 22, 2009, 06:01:02 pre podne »

 8) 8) 8)

Skuvano i smazato :)
Ispalo je extra :)
U corbu je stavljeno 1kg fileta somai jedna veca deverika
oko 600g i jedna stukica od oko 800g,koje sam inace ja upecao :)
Znaci,vise mesa nego tecnosti i extra extra ljuto :)
Ukus fenomenalan :)
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
NATURE
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1651


Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #56 poslato: April 17, 2009, 07:18:56 posle podne »

Ajde valjda si probao.. Kontam da jedino tako moze da se "ubije" taj miris soma.. :)
Al opet treba vremena to da se skuva
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3772


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #55 poslato: April 16, 2009, 08:44:57 pre podne »

 8) 8) 8)

E losos,sto si ti naivan  ;D
Pazu,ja sam se raspitao kod ovih iskusnijih za pripremu ribe,i
preporuka je da skuvam riblju corbu i da u nju natrapam brdo tih
fileta soma i kad se zacini i zajuti ima da nema tog ukusa  :)
I odlucio sam da to isprobam sutra za vrema posta :)
Ajde pa vam javljam kako je ispalo :)
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
NATURE
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1651


Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #54 poslato: April 16, 2009, 01:04:54 pre podne »

Som ima taj shmek... Jedino ako ga jace zapeces malo ces prikriti ali oseti se.. Meni bas muka..

Sta jos da probam od ribe.. Oslic je bolji od soma, ali opet da vidim ima li sta bolje od njega :)
Mozda lososa? Ae predloge ehe
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6121


« Odgovor #53 poslato: April 15, 2009, 07:47:05 posle podne »

meni je logično da meso zavisi od toga šta je životinja radila tokom života.. prema tome ako se sedela u mulju veći deo života ni meso ne može da bude nešto psoebno.. možda grešim
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3772


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #52 poslato: April 14, 2009, 09:29:41 pre podne »

 8) 8) 8)

Ja ga nisam probao,ali cu bas da probam,pa cu da vidimo da li je
do soma,ili do kuvara  ;D
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
NATURE
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1651


Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #51 poslato: April 12, 2009, 04:52:52 posle podne »

8) 8) 8)

Jeste ,osos je extra ali je skup :)
Jeftino mozete da pazarite recimo skusu pa da je sami cistite,onda je
cena ok :)
Nakupujete jedan dan 10tak kila ,ocistite i popakujete u led i posle uzivate :)
a tu su i papaline i sardele koje mozete da pecete u rerni na papiru za pecenje bez i
kapi ulja,a cena im je smesna :)
a ako ste na dijeti
imate u metrou i u tempu jeftinih fileta oslica -cisto da znate :)
a ima i jeftinih fileta soma,ali nisao jos pogledao kakvog je sastava sto se tice masti :)
Oslic je keva, ali filete soma ne mogu da smislim.. Pre neki dan sam pekao i taj som ima takav smek na neki mulj, jedva sam pojeo...
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 12954


Never give up!

« Odgovor #50 poslato: April 12, 2009, 10:50:07 pre podne »

Kad mi prodje sezona takmicenja ne zelim vise ribu da vidim  ;D
Malo sale, nego onda cu ipak da se bacim na uzivanje sa ribama iz konzervi i riljim specijalitetima koje sada nazalost mogu samo da gledam.Ali ima vremena za sve.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 17 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.118 sekundi sa 18 upita.