TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405424 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 05, 2025, 12:43:00 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] 4 5 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Koliko vam je potreban trening partner?  (Pročitano 12947 puta)
Nabukodonosor
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #34 poslato: Septembar 12, 2007, 05:21:30 posle podne »

Evo ja sam danas otisao na trening i trebalo je sa drugarom da se nadjem, kao i obicno, ali on nije mogao da dodje i ja sam ladno posle jedno 10 minuta setanja i zagrevanja uzeo ranac i otisao kuci. Jednostavno mi je dosadno kada nemam nekoga da prekratim vreme.
Sačuvana
obrnutaPsihologija
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #33 poslato: Septembar 08, 2007, 08:34:40 posle podne »

Iskreno, zovem likove da mi stanu iza samo kada radim cucanj sa velikim tezinama, i kada radim benc, takodje sa velikim tezinama.. I to je to.. Inace za ostalo mi ne treba..
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #32 poslato: Septembar 04, 2007, 02:39:00 posle podne »

pa nije BB matematika..nemorash ti BASH 12 ponavljanja da uradish.. slushaj mishic ... razmishljaj o pokretima i to je to... samo ga treba stimulisati da raste a ne iskidati ... mrzim kada radim sa nekim .. dekoncentrisan sam .. ovako kada sam sa sobom i tegovima znam na chemu sam ... i ne idem nikada na trening sa zacrtanim planom bash koliko cu da uradim i dignem i tako dalje .. samo naravnom isplniram koje grupe cu da radim .. pa vidim kako mi legne trening ...
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #31 poslato: Avgust 21, 2007, 10:35:25 posle podne »

Verovatno si u pravu ali ja imam neku blokadu u glavi i kada ne uradim TACNO onoliko koliko sam u glavi zamislio pre serije (moze vise od toga) nekako se osecam kao da mi je propala serija...

Evo danas sam recimo radio ramena i sve sam odradio sasvim sam. :) Pohvatao sam neke cake Milosa Sarceva i mogu da ti kazem da se cine veoma efektnim!!!  :o

P.S. Milos je car, uopste ne deluje kao neki nabildovani debil, simpa je skroz i bas mi deluje nekako cool lik... a ne recimo kao Roni u ne znam kom filmu koji bukvalno citav film govori 2-3 recenice kao neka gluperda....

Pa milos je jedan od vodecih trenera i treba da bude pametan.Ali eto,ljudi vise vole masu nego simetriju...
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
Ogi
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #30 poslato: Avgust 21, 2007, 08:57:52 posle podne »

Verovatno si u pravu ali ja imam neku blokadu u glavi i kada ne uradim TACNO onoliko koliko sam u glavi zamislio pre serije (moze vise od toga) nekako se osecam kao da mi je propala serija...

Evo danas sam recimo radio ramena i sve sam odradio sasvim sam. :) Pohvatao sam neke cake Milosa Sarceva i mogu da ti kazem da se cine veoma efektnim!!!  :o

P.S. Milos je car, uopste ne deluje kao neki nabildovani debil, simpa je skroz i bas mi deluje nekako cool lik... a ne recimo kao Roni u ne znam kom filmu koji bukvalno citav film govori 2-3 recenice kao neka gluperda....
« Poslednja izmena: Avgust 21, 2007, 08:59:25 posle podne od strane Ogi » Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #29 poslato: Avgust 21, 2007, 06:58:17 posle podne »

Kako to mislis? Nikada ne mogu da znam koliko mogu da uradim u datom momentu, pogotovu sada posle 3-4 treninga kada mi ruke bukvalno padaju i gube snagu, jednostavno otkazu... a i uvek pocnem sa recimo 15 pa 12 pa 10 pa 8... povecavajuci tezine... ili slicno... Nije mi trip da radim 3 serije po 12 recimo... mozda bih ja i mogao da natempiran takvu tezinu ali tripujem se da rezultati ne bi bili pravi... ja na primer bas volim da uradim 6-8 ponavljanja na kraju...

Pa ne moras ti obavezno da uradis 6 ili tacno 8 pa 10... vazno je da ostanes izmedju 6-14 ponavljanja za maksimalnu hipertrofiju.Ako radis piramidalno to ne znaci da treba da imas fiksan broj ponavljanja.
Sačuvana
blazo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: Avgust 21, 2007, 06:51:21 posle podne »

ja od kada sam krenuo u teretani vezbam sa jednim ortakom i to mi je vrh!uvek vuce jedan drugog napred i motivise i uvek smo tu jedan drugome da pomognemo!a i nikad se ne smorim imam dobro drustvo  8)
Sačuvana
Ogi
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #27 poslato: Avgust 21, 2007, 06:44:23 posle podne »

Kako to mislis? Nikada ne mogu da znam koliko mogu da uradim u datom momentu, pogotovu sada posle 3-4 treninga kada mi ruke bukvalno padaju i gube snagu, jednostavno otkazu... a i uvek pocnem sa recimo 15 pa 12 pa 10 pa 8... povecavajuci tezine... ili slicno... Nije mi trip da radim 3 serije po 12 recimo... mozda bih ja i mogao da natempiran takvu tezinu ali tripujem se da rezultati ne bi bili pravi... ja na primer bas volim da uradim 6-8 ponavljanja na kraju...
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #26 poslato: Avgust 21, 2007, 06:35:03 posle podne »

A sto ne radis jednostavno sa tezinom koju sam mozes 12 puta?
Sačuvana
Ogi
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: Avgust 21, 2007, 06:32:37 posle podne »

Na zalost, nisam. :(

Je l' mogu da na primer kada nemam partnera radim tako sto ako na primer moram da uradim recimo 12 ponavljanja a ja uradim 10, brzo ustane, smanjim tezinu i odradim jos recimo 4 ponavljanja i onda da sve to zajedno racunam kao jednu seriju? Ima li to smisla?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #24 poslato: Avgust 21, 2007, 11:16:58 pre podne »

Ukoliko si iz NS-a dodji kod nas...ovde ima puno momaka koji rado pomazu a i atmosvera je maksimalno opustena.
Sačuvana
Ogi
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: Avgust 20, 2007, 10:24:19 posle podne »

Evo krenuo sam u teretanu i strasno mi nedostaje trening partner. Ne mogu da verujem da ljudi generalno NE ZNAJU da pomazu i nervira me sto to tako olako shvataju, dodje da ti pomogne i bleji levo desno a i za pomoc je potrebna koncentracija kao i za rad... mozda 10% ljud zna da pomaze... ja zamolim likove da mi pomognu i oni umesto da me prate svo vreme i da mi rasporede pomoc jer ja pre serije kazem koliko minimum moram da uradim, oni mi "pomognu" tek kada teg pocne da mi se vraca nazad sto nista ne znaci i onda mi maltene oni sami vrate teg a da ne pricam sto ne mogu da uradim poslednje planirano i najbitnije pomaganje...

Smoren sam do jaja zbog toga, barem 30% kvalitetnije treniram sa nekim...
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #22 poslato: Jul 18, 2007, 01:07:29 posle podne »

evo za moda reklamica - POPEYE GYM, Novi Sad

Mare care!  ;)
Sačuvana
Ogi
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: Jul 18, 2007, 12:24:33 posle podne »

Pa nije pa sta, meni licno to izgleda kao upropastena serija... ja mozda tripujem ali mislim da su ta poslednja ponavljanja najvaznije... a i ne bih rekao da ko ne moze sada moci ce kasnije, i kasnije necu moci da podignem isto to samo respektivno vece tezine... na primer ako zelim da uradim 15-12-10-8 a uradim 15-12-8-5, to nije onda to, zar ne? Ma ok, bice u teretani valjda nekih normalnih ljudi spremnih da pomognu.

@X FRAME  Sta je rekao Lazic? Sve je u redu covece, znam zelis da pomognes, hvala ti. :) Ja ta ponavljanja i ne racunam kao forsirana, kapiram ih kao "redovna".
« Poslednja izmena: Jul 18, 2007, 01:27:54 posle podne od strane Ogi » Sačuvana
X FRAME
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: Jul 18, 2007, 12:22:00 posle podne »

Radi kako hoces , ja sam probao da pomognem , ali sada vidim da je u pravu onaj covek Lazic .

PS .Mislio sam reci forsirana ponavljanja a ne serije do otkaza u prethodnom postu .
Sačuvana
bodybuilding forever
Stranice: 1 2 [3] 4 5 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.04 sekundi sa 12 upita.