TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405424 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 05, 2025, 12:42:56 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 3 4 [5] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Koliko vam je potreban trening partner?  (Pročitano 12946 puta)
Decky_Nis
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

No limit

« Odgovor #4 poslato: Jul 16, 2007, 10:28:06 posle podne »

Pa u svakom slucaju je potrebno mnogo vise nerviranja i treniranja za tog ko nema dobru genetiku, jedan od njih sam ja  :-\
Sačuvana
Don't settle for average!
P-Rex
Napredni član
Van mreže Van mreže

Aj, aj, doði ako smeš!

« Odgovor #3 poslato: Jul 16, 2007, 10:23:30 posle podne »

Neko od profi likova je rekao nesto slicnom ovome:
"Drago mi je sto nemam dobru genetiku, mnogo mi je zanimljiviji ovaj sport"
Sačuvana
Ja još nisam video da je neko koga su dobro istabanali to zaboravio, ali sam sto puta video da ljudi zaboravljaju i najlepse savete i pouke.
Ivo Andrić

There ain't nothing to it but to do it.

Tvoj život je možda nečiji san
Decky_Nis
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

No limit

« Odgovor #2 poslato: Jul 16, 2007, 09:44:54 posle podne »

Ja idem skoro godinu dana sam u teretanu i vise mi se svidja tako mozda sam i navikao ne znam ni sam. Ima svojih prednosti i kada ides sam i kada ides sa partnerom. Prvi slucaj je da se bolje skoncetrises na rad a ne na caskanje i na obracanje paznje na neke stvari zbog kojih nisi dosao, ja cutim ne pravim se pametan ne savetujem nikoga i samo radim jer sam valjda zbog toga i dosao da treniram. Drugi slucaj je da je pomoc neophodna kod nekih vezbi gde mozes da se povredis i gde ti je potrebna mala gurka kod zadnjih izbacaja da bi zavrsio seriju kako treba, nekada je samo to potrebno da ne bi propao trening.
Inace ima puno pametnjakovica uglavnom klinaca koji se prave pametni po teretani a samo zato jer im je bog dao dobru genetiku pa se brzo izvajaju i onda glume neke iskusne bildere i savetuju ostale a nemaju 3 meseca staza u teretani. Mrzim takve tipove.  >:(
« Poslednja izmena: Jul 16, 2007, 09:47:12 posle podne od strane Decky_Nis » Sačuvana
Don't settle for average!
Ogi
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Jul 16, 2007, 07:38:24 posle podne »

Meni MNOGO. Ali bas MNOGO! Konkretno, to je jedna od stvari koje me koci da promenim teretanu jer nikoga necu poznavati... navikao sam da pomazem drugima i da drugi pomazu meni... ne mogu da zamislim trening za grudi da mi neko ne stane pozadi... i za triceps... i za ramena... za bas dosta vezbi... da ne pricam sto uvek uradim bolje kada mi neko stoji, cak i da taj neko ne pipne teg... psihologija...

Ono sto me ubedljivo najvise izludjuje su ljudi koji ne znaju da pomazu... i sto je zanimljivo, recimo trazim bukvalno po teretani, vidim lika koji je kao nesto gradjen, znam da dolazi sto godina, pitam ga i on mi pomogne katastrofa, ono bukvalno mi upropasti seriju... to mi je potpuno neverovatno... u mojoj staroj teretani tacno znam ko kako pomaze... i tacno znam kome da se obratim...

A da ne pricam sto sam bas perfekcionista, na primer ako zamislim da uradim 10 ponavljanja a uradim 8, to je meni propala serija... ili neko mi stane i podigne mi teg umesto mene, to mi je jos gore... znaci ako hocu da uradim 10 a nema nikoga da mi pomogne pa sam uradim 7-8, to mi je uzasno nesto...

Kako vi sa ovime izlazite na kraj?
Sačuvana
Stranice: 1 ... 3 4 [5] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.043 sekundi sa 12 upita.