TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405438 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 07, 2025, 01:21:28 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Koliko vam je potreban trening partner?  (Pročitano 13023 puta)
TashaBG
Gost
« Odgovor #19 poslato: Jul 18, 2007, 12:08:14 posle podne »

Ti si to lose shvatio. Ne radim ja nikada do otkaza. I ne moras da mi objasnjavas kako se radi, pa nisam ja pocetnik, opet ponavljam. :) Ja govorim o onom 11-om i 12-om ponavljanju... ili o 6-om... cesto ne mogu sam da odradim poslednja dva i poslednje ponavljanje...

pa sta? ko ne moze sada moci ce kasnije
Sačuvana
Ogi
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Jul 18, 2007, 12:06:15 posle podne »

Ti si to lose shvatio. Ne radim ja nikada do otkaza. I ne moras da mi objasnjavas kako se radi, pa nisam ja pocetnik, opet ponavljam. :) Ja govorim o onom 11-om i 12-om ponavljanju... ili o 6-om... cesto ne mogu sam da odradim poslednja dva i poslednje ponavljanje...
Sačuvana
X FRAME
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: Jul 18, 2007, 09:49:20 pre podne »

Ogi , nes se puno leba najesti ako svaki trening radis serije do otkaza . Ne trebas ti na svakom treningu da stenjes i da umires kao sto radi 90 % Srbije ( zato 90 % Srbije nema nikakve rezultate ) . Nije poenta BB-a nakarikati sto vece tezine pa urlati ko BIK ( bar ne na svakom treningu ). Kao sto si vec rekao ako te zanimaju amaterski rezultati , partner nije neka zesca nuznost.
Sačuvana
bodybuilding forever
Ogi
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Jul 17, 2007, 11:11:04 posle podne »

Gotivno ime! :)
Sačuvana
Mare_01
sieg heil! :)
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

PANTA REI

« Odgovor #15 poslato: Jul 17, 2007, 11:01:32 posle podne »

evo za moda reklamica - POPEYE GYM, Novi Sad
Sačuvana
(\__/)
(='.'=)  Ovo je zeka. Kopirajte i zalepite zeku u vas
(")_(")  potpis kako bi mu pomogli da zavlada svijetom.
Ogi
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Jul 17, 2007, 09:10:27 posle podne »

Tako je bilo i u mojoj staroj ali problem je kada hoces da promenis teretanu, pa si nov, niko te ne poznaje i ti nikoga ne poznajes... pa ti bedak da cimas ljude... posebno ako ti je pomoc potrebna za nekoliko serija, kako uvek i biva... pa onda ne znas ko kako pomaze... pa ti upropaste seriju... :(

A koja ti je to teretana ako nije tajna? ;)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #13 poslato: Jul 17, 2007, 08:52:55 posle podne »

Kod mene sa time nema problema.Teretana nije fenserajska,niti jako velika ali kako moji verni vezbaci kazu ona za razliku od mnogih ima dusu.Onu pravu spartansku dusu.Tu dolaze bas momci koji vole hard trening i ima izuzetno jakih momaka.Sto se pomoci i svega tice mi smo kao jedna porodica,svi se pomazemo medjusobno i jedne druge podsticemo ka uspehu.
Sačuvana
P A J S E R
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Jul 17, 2007, 04:37:32 posle podne »

Ja ako nemam partnera ni ne idem u teretanu.Jbg,Zato i pravim ceste i duge pauze.Radim(radio) sa opasnim tezinama pa je rizicno.Mada u zadnje vreme pokusavam sa bucicama sta god je moguce,i uvek ponesem ceo komplet bucica da kad otkazem razvalim misic sa laksim,pa laksim,pa sve tako dok ni bez tega ne mogu da uradim ponavljanje.
Sačuvana
Mare_01
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

PANTA REI

« Odgovor #11 poslato: Jul 17, 2007, 11:04:25 pre podne »

pa to su vec forsirana ponavljanja, da ne govorimo o negativnim, "ekcentricnim"..
razumem ja tebe, i za to je nephodan partner, ali ja sam imao samo jednog ozbiljnog a on vec neko vreme ne trenira sa mnom.
Sačuvana
(\__/)
Ogi
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Jul 17, 2007, 10:56:46 pre podne »

E bas ovo sto kaze X FRAME !!! Ma pazi, mogu ja da uradim na smitu, nije meni problem sto ce mozda da mi padne teg, nego sto MRZIM da recimo krenem da odradim poslednje ponavljanje SAM pa u toj silnoj zelji sagorim i dignem ga do pola i onda mi padne... a recimo da imam partnera mogao bih da odradim jos dva...
Sačuvana
Mare_01
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

PANTA REI

« Odgovor #9 poslato: Jul 17, 2007, 08:33:19 pre podne »

Ok, ali kako radis sam na primer grudi? Recimo, uradis 8 ponavljanja sam i ne mozes vise a uz maaalu pomoc nekoga bi mogao da uradis jos 2 ponavljanja koja su krucijalna... meni je to strasan bedak kada ne uradim...

pa o tome sam i pricao, jos pogotovo je nemoguce odraditi ponavljanja sa koncentracijom na ekcentricni deo pokreta jer je tu neophodan dobar asistent.
ali svejedno, i ja sam u teretani dobro grudi odradim, evo juce sam bas radio i lepo radio potisak buckama, ne sipkom, i radim do otkaza maltene, i samo ih lepo spustim sa strane. treba se snaci.
a kosi mozes i na smithu ako je frka pa ti je opet opusteno.
jer kad radim sam onda taman u sat vremena uklopim trening. kad radim sa ovim mojima onda je to vrlo tesko pa se nerviram.
Sačuvana
(\__/)
X FRAME
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Jul 17, 2007, 08:31:50 pre podne »

TRENING PARTNER I VI = JEDNA BODYBUILDING  DUSA U DVA TELA . Jedino tako ima smisla. Sve van toga djene djene sto bi se reklo , ili ti   NIJE TO TO .
Sačuvana
bodybuilding forever
Hitman
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Jul 17, 2007, 07:33:24 pre podne »

meni asistent treba kod benca i kod potiska sa ramena, sve ostalo radim sam. i bolje je raditi sam. skocentrisan si na rad a ne na pricu :)
« Poslednja izmena: Jul 17, 2007, 07:44:05 pre podne od strane Hitman » Sačuvana
Ogi
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Jul 16, 2007, 11:53:00 posle podne »

Ok, ali kako radis sam na primer grudi? Recimo, uradis 8 ponavljanja sam i ne mozes vise a uz maaalu pomoc nekoga bi mogao da uradis jos 2 ponavljanja koja su krucijalna... meni je to strasan bedak kada ne uradim...
Sačuvana
Mare_01
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

PANTA REI

« Odgovor #5 poslato: Jul 16, 2007, 11:19:35 posle podne »

definitivno bolje radim sam, ali za neke konkretne vezbe i tehnike potreban je asistent, i to mnogo vise volim da bude neko od "mojih" nego da nekom sa strane objasnjavam i da ga gnjavim, ali eto.
Sačuvana
(\__/)
Stranice: 1 2 3 [4] 5 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.038 sekundi sa 11 upita.