TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405448 Teme od strane 25068 Članovi Poslednji član: exercic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 08, 2025, 06:54:25 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: kako?  (Pročitano 4827 puta)
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #18 poslato: Januar 30, 2009, 07:50:09 posle podne »

ma kakve metode :D uzmes zajedno biceps triceps i radis u superseriji...isto za prednju i zandju lozu,isto za grudi i ledja
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
chiller
Gost
« Odgovor #17 poslato: Januar 30, 2009, 07:43:05 posle podne »

hans moze malo vise informacija,tekst,link?
neko je pre postavio ovaj sajt,ali nema te metode ovde...
http://www.fitness-fit.hr/metode_treninga.html#forced
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #16 poslato: Januar 30, 2009, 02:19:18 posle podne »

Hans...doktoriro :D
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #15 poslato: Januar 30, 2009, 06:46:38 pre podne »

na pocetku se moje pitanje nije ni odnosilo na fanatica/zoltana,koji je profesionalac :),vec na nas obicne smrtnike sa skolom/poslom/decom/u name it...oni vezbaju dugi niz godina i ishrana i suplementacija je najbolja moguca,sto im sigurno sa vec dugim iskustom,povecava regeneraciju...
i kao sto rekoh,vise sam mislio na nas,posto je meni nezamislovo da radim bilo sta 2dana pre grudi,i  sledeci dan posle grudi,prosto nije to to,ipak su manje vise svi misici povezani jedni sa drugima...

toza,ti jedno da si supermen,druge nema.
razmisli malo,da je to tako svi bi isli po deset puta sedmicno u teretanu,bile bi pune po ceo dan,teretane ne bi mogle da imaju vise od dvadeset clanova...
imas vise problema,neki su tezine i pretrpanost,mogu i ja da radim benc sa dvaes kila deset serija po ko zna koko.a pogodi sta sam uradio,Nista.
probaj ovo sto ti nitro kaze,mada se neslazem da ne osetis,osetis itekako.
juce sam radio grudi/trcep,posle grudi tricep sija jo sijalica,jedva sam ponovio 36x8 na cable pushdownu od pre kada sam radio tricep odvijeno...

probaj po antagonisitima da radis,najefikasniji moguci nacin,superserije antagonista,odmaras jedne drugim,cim  se naviknes sve je ok,grudi ledja ces raditi kao podmazano
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #14 poslato: Januar 30, 2009, 06:39:59 pre podne »

pa dobro ja sam bez ikakvog znanja o bilo cemu opet spusato 115kg na triceps 12 puta,nista posebno :) a imao sam 70 kg...kao sto mi je bench jak ko cucanj a grudi opet jako lose u odnosu na ledja lupam,nema tezina NIKAKVE veze sa velicinom misica,tako da to nista ne znaci,bolje keni na vreme da vezbas kako treba jer ces se pretrenirati kao ja nekad iako sad mozda i napredujes,staces i krenuti da stagniras pa ce ti trebati godine da prvo otklonis stetu da bi napravio psole napredak....

ako ti mislis da je rezultat odlican super,evo stavi svoje slike sad,pa nastavi da treniras tako i posle godiun dana stavi nove,garantujem da nece biti veceg pomaka
« Poslednja izmena: Januar 30, 2009, 06:41:38 pre podne od strane Hans » Sačuvana
tozaNS
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Januar 30, 2009, 03:01:44 pre podne »

dobro kod mene je malo drugacije jer mi je triceps izuzetno napredan sam po sebi.Recimo da mogu 6 puta da spustim 80kg na triceps masini (kros),ali tih 80 spustam tek nakon 7,8 serija.Radim od 45 kila pa povecavam.Prezadovoljan sam mojim nacinom treninga,rezultat je odlican i sto je najvaznije fizicki vidljiv.Za veoma kratko vreme sam uspeo da povratim stare tezine sa kojima sam radio,jer sam imao pauzu 6 meseci......
Ramena su veoma specificna i drukcije nivo vezbi treba odabrati za njih jer je misicna partija kod skoro svakog vezbaca razlicita.Najbolji je nacin kada osetite da vam misici u toku treninga gore,,znaci pri svakoj kontrakciji osecate bol ali ne onaj bol kao kada se povredimo.....oni koji vezbaju duze znaju o cemu pricam,,ali nema upale posle.E kad se oseti kao da misic gori tada ga treba maximalno isforsirati i rezultat se nemoze dovesti u pitanje...... :) :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #12 poslato: Januar 29, 2009, 11:23:08 posle podne »

@ nickey...to se kod mene jako razlikuje od sezone.Drugacije je kada sam u offu drugacije u pripremama i cesto se to menja u zavisnosti od perioda i mojih zelja.Ali ono sto je umom slucaju prednost je evidencija od pre mnogo godina koju redovno vodim i onda tacno znam kako i sta da radim.
Sačuvana
chiller
Gost
« Odgovor #11 poslato: Januar 29, 2009, 10:03:31 posle podne »

pogresno si shvatio,dobro je sto sam se pomucio da uradim tricep od pre,cak ostavljam prostor da povecam na 40 za sedmicu dve.dosta sam zadovoljan time da radim isto od pre kada sam radio odvojeno,jeste teze ali no pain,no gain.
imam dosta da napredujem ovako,za jedno 6-7 sedmica sledi redovno menjanje rutine pa cu verovatno raditi tako.

a ramena radim uvek na kraju,posle grudi i ledja,i ostavljam 2dana pauze posle ramena.to sam tako odlucio zato sto imam dobru genetku ramena koja mi dozvoljava da radim sa vecim kilazama,koje je zadnjih 3-4meseca neverovatno napreduje,ne mozda toliko u velicini koliko u tezini koju dizem.uvek radim ramena sa bucicama,sipku ne mogu ni da pogledam,pa se ukljucuju i stabilizatori koji se dosta umore.
evo tacno sad kad pogledam u evidenciji,29sept. 11.3kg(25ibs) x 8(Seated Dumbbell Press),pre cetri dana 20kg x 8.
Sačuvana
nickey
Gost
« Odgovor #10 poslato: Januar 29, 2009, 09:32:03 posle podne »

Pa vrlo jednostavno druze, cutis i trpis.Ja vezbam jako dugo i veruj mi da sam konstantno pod upalama sto me ne sprecava da forsiram i dalje.Ali pazljivo i polako doziram terete i gledam da izvucem maksimum koji mogu.Ne treba silovati vec ici do neke svoje granice i znati kada stati.Shock  je odlican i ja se slazem ali ishrana je na prvome mestu.
Jel' uvek vezujes partije misica ili svaki dan radis drugu partiju, jer ovo drugo mogu da smislim... nekako...

@chiller, nemoj onda raditi grudi/tric, radi grudi/bic i ledja/tric, i to da ti noge/ramena/trap dodje izmedju grudi i ledja, pa ce ti se lepo tric odmoriti.
Meni se za 4 dana tric oporavi od grudi..

« Poslednja izmena: Januar 29, 2009, 09:42:46 posle podne od strane nickey » Sačuvana
chiller
Gost
« Odgovor #9 poslato: Januar 29, 2009, 09:24:24 posle podne »

na pocetku se moje pitanje nije ni odnosilo na fanatica/zoltana,koji je profesionalac :),vec na nas obicne smrtnike sa skolom/poslom/decom/u name it...oni vezbaju dugi niz godina i ishrana i suplementacija je najbolja moguca,sto im sigurno sa vec dugim iskustom,povecava regeneraciju...
i kao sto rekoh,vise sam mislio na nas,posto je meni nezamislovo da radim bilo sta 2dana pre grudi,i  sledeci dan posle grudi,prosto nije to to,ipak su manje vise svi misici povezani jedni sa drugima...

toza,ti jedno da si supermen,druge nema.
razmisli malo,da je to tako svi bi isli po deset puta sedmicno u teretanu,bile bi pune po ceo dan,teretane ne bi mogle da imaju vise od dvadeset clanova...
imas vise problema,neki su tezine i pretrpanost,mogu i ja da radim benc sa dvaes kila deset serija po ko zna koko.a pogodi sta sam uradio,Nista.
probaj ovo sto ti nitro kaze,mada se neslazem da ne osetis,osetis itekako.
juce sam radio grudi/trcep,posle grudi tricep sija jo sijalica,jedva sam ponovio 36x8 na cable pushdownu od pre kada sam radio tricep odvijeno...
Sačuvana
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #8 poslato: Januar 29, 2009, 08:56:31 posle podne »

Posle propadanja, benca i skelkova ne bi mogao uraditi 1 seriju za triceps ako bi radio u istom danu.. Suludo je spajati te grudi i triceps
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #7 poslato: Januar 29, 2009, 07:31:44 posle podne »

pa ja kazem...mozda se ti osecas odmorno...ali tvoj misic je u dubokoj pretreniranosti...zatim opterecujes centralni nervni sistem..srecu imas sto ne osetis jer je triceps mala misicna grupa....ti posle bencha i vezbi za grudi u 6-8 serija max da otkines triceps vise ni netreba...mada ja nikad to sa grudima nebi radio isti dan...to je ubistvo za njega...
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #6 poslato: Januar 29, 2009, 07:30:06 posle podne »

hahah 15-18 serija!!! Ti si lud druze,pa na aas se ne radi toliko!!!Kontam da izgledas ko zver uz ovo....i ako treniras 5-6 puta nedeljno to ej jos jedna ogroman greska....
Sačuvana
tozaNS
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Januar 29, 2009, 07:12:40 posle podne »

svaki dan radim drugu partiju,,tako da mi se misic napregne vrxunski,,a za sledeci trening je potpuno oporavljen i spreman za rad.Ako imas vremena 5,6 puta nedeljno sto ne bi ovakav trening praktikovao.......
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #4 poslato: Januar 29, 2009, 06:57:24 posle podne »

ti si zver...a sta kada bih ti ja reko da ako se radi grudi sa tric ,mozes sa jednom vezbom u 4 serije da ga otkines bez dalje radnje a?
Sačuvana
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.038 sekundi sa 12 upita.