Kontam da bi bilo korisno napraviti neku temu koja ce biti sticky-lock, u kojoj ce biti napisano i objasnjeno sve ono najbitnije sto pocetnici pitaju, ali bez mogucnosti da iko pise u njoj, znaci moderator je napisao sta je najbitnije i provereno i cao. U svakom podforumu(ishrana,trening,suplementacija) napraviti po 1 takvu temu da ljudi koji dodju pokupe osnovne informacije, postedece nas glupih pitanja. Ali ne kao sa onim glutamin za pocetnike vec lepo sklopiti tekst koji je sveobuhvatan i daje krucijalne informacije. 
U ishrani 1 temu: u njoj najbitnije za vezbace. Znaci protein iz hrane, koliko za koji cilj, koju hranu, malo o uh o mastima i tako to. Lepo koncipiran text, bez previse strucnih izraza.
U treninzi 1 temu: napisati osnovne vrste treninga, primere programa(grudi-ledja, noge-trbusni itd, to je primer lupio sam). 
U suplementaciji 1 temu: osnovna suplementacija vezbaca, kako radi whey-dextroza, koji je najbolji za koje potrebe, kako se piju i kada.. 
Eto tako pade mi ta ideja na pamet, posto vidim mnogo otvorenih tema i pitanja u drugim temama o osnovnim stvarima, tipa kada da pijem whey, koje vezbe da radim da dobijem masu i tako neke neupucenosti. Naravno ono gore je neki kostur kako sam to zamislio a neko bi to lepo mogao da odradi.Verujem da bi ovakve osnovne teme u svakom podforumu skratile vreme iscitavanja ispamovanih tema i olaksale novim clanovima da se snadju za prvu ruku
Pozz