TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 08:01:56 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Dennis Wolf - Nikad više "zero carb" dijeta  (Pročitano 4312 puta)
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #8 poslato: Mart 03, 2009, 06:54:31 posle podne »

naravno,ali mislila sam izmedju ostalog na neplaniranu menstruaciju izazvanu stresom
Sačuvana
jojevta
Gost
« Odgovor #7 poslato: Mart 02, 2009, 02:42:04 posle podne »

i ja sam bila svedok slicnih slucajeva, da su takmicari mnogo bolje izgledali par dana nakon takmicenja...

a videla sam i razocarenje fitnessica koje su dobile menstruaciju na dan ili pre takmicenja pa su sve buknule od vode

postoje lekovi kojima se to regulise ,tako da mensturacija ne mora da na pravi problem
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #6 poslato: Mart 02, 2009, 02:29:44 posle podne »

i ja sam bila svedok slicnih slucajeva, da su takmicari mnogo bolje izgledali par dana nakon takmicenja...

a videla sam i razocarenje fitnessica koje su dobile menstruaciju na dan ili pre takmicenja pa su sve buknule od vode
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #5 poslato: Februar 12, 2009, 09:55:41 posle podne »

I na sve treba dodati da je veoma bitan unos Na u periodu praznjenja,odnosno punjenja hidratima pre takmicenja
Sačuvana
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #4 poslato: Februar 12, 2009, 07:24:18 posle podne »

Kao sto je rekao,hidrati su potrebni da se misicna celija napuni vodom,da dobije na volumenu,a samim tim potkozna voda ulazi u celiju,separacije dolaze do izrazaja.I takav misic iz poze u pozu tokom takmicenja izgleda sve veci i suvlji.

Bas to Marko.Imala sam prilike da ranije pratim neke drugare koji su se kao juniori takmicili,i neiskustvo im je smetalo da pogode formu za takmicenje,mislim na sve a narocito oko toga sa ishranom,unosom UH.....Tako im se desavalo da budu bolji,i spremniji za binu, 2 dana nakon takmicenja kada se opuste i jedu normalno,a to dokazuje ovo o cemu vi pricate
Sačuvana
Be Happy!!!
vuksa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Dip. trener

« Odgovor #3 poslato: Februar 11, 2009, 04:30:57 posle podne »

neka wolfy opet ce biti prilika za tebe..ti i ph ima da harate binom jos dugo dugo godina
Sačuvana
al se nekad dobro jelo :)
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #2 poslato: Februar 11, 2009, 10:40:43 pre podne »

Kao sto je rekao,hidrati su potrebni da se misicna celija napuni vodom,da dobije na volumenu,a samim tim potkozna voda ulazi u celiju,separacije dolaze do izrazaja.I takav misic iz poze u pozu tokom takmicenja izgleda sve veci i suvlji.
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #1 poslato: Februar 11, 2009, 10:10:11 pre podne »

Dennis Wolf - "I will never go zero carb diet again"!

Ako ste pažljivo pratili moju karijeru, shvatili ste da sam nedavno imao jako poražavajuće iskustvo sa "low carb" dijetom. Ja sam unosio ugljene hidrate tokom celih priprema za Mr. O 2008. No, 2 nedelje pre takmičenja, Chad i ja smo odlučili da probam "zero carb" dijetu i napravim svoju najbolju formu u životu. No, sve je otišlo u suprotnom pravcu. Rezultati su bili pogubni - izgubio sam 15 funti na težini, izgubio sam punoću i uništio svoje šanse da osvojim Mr. O 2008.

Oduvek sam znao da su ugljeni hidrati važni u našoj ishrani ali mi je ovaj slučaj pokazao da su važniji nego što mnogi od nas to mogu da zamisle. Znam mnogo momaka koji koriste dijetu sa nula ugljenih hidrata kako bi brže dostigli željenu formu ali najveći deo njih izgleda ravno na takmičenju.
Ako pogledate  slike momaka koji u svojim dijetama imaju i ugljene hidrate(Ronnie i Dorian su dva sjajna primera), oni izgledaju mnogo punije jer imaju dosta vode unutar  mišićnih ćelija. Naravno, možete pokušati i da ubacite ugljene hidrate na samom kraju "zero carb" dijete ali će u većini slučajeva tada biti kasno, tj. rezultati neće biti previše vidljivi. Ja sam pojeo gomilu ugljenih hidrata neposredno pred takmičenje ali se gotovo ništa od toga nije videlo na meni. Izostale su punoća, separacija i izrezanost mišića.

Dakle, što se mene tiče, ja nikada više neću primenjivati ovu dijetu. Ali ako se Dexter, Jay, Victor i Phil odluče za ovu dijetu, reći ću im - samo napred, prijatelji!

Izvor: www.musculardevelopment.com
Prevod: Robert

[prilog je izbrisao admin]
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.091 sekundi sa 18 upita.