TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 09:09:45 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: kuvani oslic  (Pročitano 32412 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 12953


Never give up!

« Odgovor #35 poslato: April 14, 2009, 12:28:00 posle podne »

To je ono sto sam i ranije govorio.Iskreno mislim da nema potrebe da rekreativci toliko muce svoje telo, jer dijeta se moze raditi bas kao sto Johnny kaze i bez toliko odricanja i mucenja a bice rezultata.Ono sto mi takmicari radimo je skroz druga stvar a i to je zarad viseg cilja.
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3772


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #34 poslato: April 14, 2009, 09:20:06 pre podne »

 8) 8) 8)

Pa to mu je problem-ostanes gladan :)
Na moju srecu,ja nemoram kao Zoli ili Marko da jedem samo njega,
ja na dijeti totalno izbacujem lose masti i uh,a u ribi proimenjujem po ukusu :)
Girice na papiru za pecenje,pa zapecene blize grejacu,kao sto sam naveo,pa
budu kao cips.....brutalan ukus, a i nema jeftinijeg izvora proteina na trzistu :)

A oslica kuvanog ko jede,svaka mu cast,stvarno treba biti,kako se Zoli pre potpisivao,Fanatic  :)
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
jojevta
Gost
« Odgovor #33 poslato: April 13, 2009, 01:29:11 posle podne »

8) 8) 8)

Ja vise volim papir za pecenje jer onda mogu pred kraj da prebacim pleh blize
grejacima i da dobijem oni hrskavo-zutu zapecenu koru :)

mmmmm hrskavo zutu koru  :)
meni oslica nikad dosta,mogu pojedem kilo  za obrok
i opet gladan  :(
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3772


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #32 poslato: April 13, 2009, 09:53:10 pre podne »

 8) 8) 8)

Ja vise volim papir za pecenje jer onda mogu pred kraj da prebacim pleh blize
grejacima i da dobijem oni hrskavo-zutu zapecenu koru :)
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
NATURE
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1651


Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #31 poslato: April 12, 2009, 09:01:27 posle podne »

Probao sam na foliji ispeci, malo samo ulja da se ne lepi stavio na foliju... Ispeklo se extra za 40ak min... Mekano, fino.. SAmo los izbor ribe... Som smrdljivi :)  Nikad vise
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6121


« Odgovor #30 poslato: April 12, 2009, 05:40:24 posle podne »

po meni blitva i spanać... ali oko toga ima malo više posla...
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3772


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #29 poslato: April 10, 2009, 06:06:54 pre podne »

 8) 8) 8)

Brokoli ili karfiol po meni najbolje idu uz ribu  :)
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6121


« Odgovor #28 poslato: April 09, 2009, 08:43:40 posle podne »

šta god želiš - brokoli, karfiol, šargarepu, tikvice, beli luk...
Sačuvana
NATURE
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1651


Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #27 poslato: April 09, 2009, 08:23:30 posle podne »

E ovih dana cu i ja da nabavim te kese za pecenje, valjda ima u Merkatoru.. PA da se bacim na pecenje :D
U zamrzivacu imam neke medaljone oslica, pa cu da probam :)
Sta savetujete od povrca da stavim uz to?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 12953


Never give up!

« Odgovor #26 poslato: April 09, 2009, 12:47:18 posle podne »

8) 8) 8)

600g oslića svakako nije isto kao i 600g konjetine ;)
samo navali sa oslićem :)

Upravo :)
Koliko god oslica da pojedes ostanes gladan :)
Dok je konjetina ili neko drugo konkretno meso vec druga prica :)


Totalno je besmisleno uporedjivati ih.
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3772


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #25 poslato: April 09, 2009, 06:06:39 pre podne »

 8) 8) 8)

600g oslića svakako nije isto kao i 600g konjetine ;)
samo navali sa oslićem :)

Upravo :)
Koliko god oslica da pojedes ostanes gladan :)
Dok je konjetina ili neko drugo konkretno meso vec druga prica :)
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
Nitro
Gost
« Odgovor #24 poslato: April 08, 2009, 06:37:47 posle podne »

Naravno da nije....nije ni priblizno.....dobro kao konjetina  ;D ;D ;D
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6121


« Odgovor #23 poslato: April 08, 2009, 01:43:48 posle podne »

600g oslića svakako nije isto kao i 600g konjetine ;)
samo navali sa oslićem :)
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11481


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #22 poslato: April 08, 2009, 09:34:11 pre podne »

naravno da je super, pogotovo ako si na dijeti i ako je jos baren :)

a i ako nisi extra!
Sačuvana
aleksandar89
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 52

« Odgovor #21 poslato: April 08, 2009, 07:57:27 pre podne »

ma sta je victor za johnny-a :)
Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.132 sekundi sa 17 upita.