TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398406 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 02:47:17 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: kuvani oslic  (Pročitano 32421 puta)
Nitro
Gost
« Odgovor #20 poslato: April 08, 2009, 07:08:43 pre podne »

pojedesh 600g mesa u jednom obroku? ja mislim da ni Viktor ne jede tolko xD
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3772


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #19 poslato: April 08, 2009, 06:09:23 pre podne »

 8) 8) 8)

Citat
znaci moze slobodno oko 600g dnevno?

Zasto da ne :)
Pa toliko ja oslica pojedem za samo jedan obrok :)
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
aleksandar89
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 52

« Odgovor #18 poslato: April 07, 2009, 06:35:23 posle podne »

pa ja ili stavim u foliju pa u rernu ili skuvam(nekako mi ukusnije kada se kuva) :)
znaci moze slobodno oko 600g dnevno?
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6121


« Odgovor #17 poslato: April 07, 2009, 06:20:07 posle podne »

naravno da je ok..

kesa za pečenje ima u svakoj radnji... naravno da ih začinih, a lepo je ubaciti i po koje povrće pa se pomešaju ukusi
ja stavim i kašiku pesto sosa (masllinovo ulje, beli luk, bosiljak i malo sira)
Sačuvana
aleksandar89
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 52

« Odgovor #16 poslato: April 07, 2009, 05:47:11 posle podne »

e, a da li je okej da nam najveci % unosa proteina bude iz oslica?
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11481


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #15 poslato: April 07, 2009, 08:16:41 pre podne »

ja ih umotam u foliju pa u mikrotalasnu da se peku u sopstvenom soku, ali probacu i ovo, hvala na ideji :)
Sačuvana
Beka_S
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1372


Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #14 poslato: April 07, 2009, 07:48:42 pre podne »

E da ova varijanta je stvarno super,cak je i stvarno ukusna i riba (a i druge stvari) tako spremljena,a narocito u odnosu na kuvani oslic da je stvarno super
Sačuvana
Be Happy!!!
biljanans
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 514

« Odgovor #13 poslato: April 06, 2009, 08:47:09 posle podne »

Ima ih u mega marketima.
Sačuvana
marijankab
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 52


« Odgovor #12 poslato: April 06, 2009, 06:31:05 posle podne »

Gde mogu da se nadju te kese za pecenje,jel ih ima u marketima?
Sačuvana
biljanans
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 514

« Odgovor #11 poslato: April 06, 2009, 05:07:26 posle podne »

Ili ih staviti u onu kesu za pecenje i u rernu, peku se u sopstvenom soku i budu super. Te kese za pecenje su fantasticna stvar i sve bude mnogo ukusnije nego kada se ovako sprema.  ;)
Sačuvana
NATURE
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1651


Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #10 poslato: April 06, 2009, 03:19:10 posle podne »

po meni je najlakše zamotati filete u foliju i ubaciti u rernu - za 20tak min gotovo
I meni se ovo cini najlakse.. Otopis filete, zacinis i stavis u foliju i tako na pecenje? Na kojoj temperaturi?
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6121


« Odgovor #9 poslato: April 06, 2009, 03:13:39 posle podne »

po meni je najlakše zamotati filete u foliju i ubaciti u rernu - za 20tak min gotovo
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3772


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #8 poslato: April 04, 2009, 09:55:28 pre podne »

 8) 8) 8)

Ja ga pecem u mikrotalasnoj :)
Deluje malo lepse nego kuvano,i mnogo manje prljavog posudja,jer
se pece na tanjiru iz kog se posle i jede :)
Ja umesto sloli koristim biber ili tucanu papriku,da da neki ukus :)
Ako nemoze biti slano,nek bar bude ljuto ;D
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
Tunas
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 16

« Odgovor #7 poslato: April 03, 2009, 03:53:35 posle podne »

thank you come again :P
Sačuvana
jojevta
Gost
« Odgovor #6 poslato: April 03, 2009, 01:36:10 posle podne »

.... ili jednostavno stavis u microwave ,nastelujes i zavrsio si pos`o  8)
Sačuvana
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.096 sekundi sa 17 upita.