TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 394998 Teme od strane 25006 Članovi Poslednji član: Vlad77

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
April 19, 2024, 07:33:15 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 4 5 [6] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: kuvani oslic  (Pročitano 30860 puta)
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11500


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #5 poslato: April 03, 2009, 01:29:09 posle podne »

ma nikakav komplikovan proces, potopi ga u vodu, moze bilo koji oslic samo da je pravi oslic, ne treba tebi da bude poptuno bez soli i icega, dodaj malo vegete i bice fino...

najbolja klopa za dijetu !!!!! + bareno povrce...  boljeg nema !!!
Sačuvana
Tunas
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 16

« Odgovor #4 poslato: April 03, 2009, 01:04:33 posle podne »

a taman se definisem :)
hvala na objasnjenju ali naravno :) imam jos pitanja.
da li ova priprema vazi i za smrznuti oslic koji se prodaje u pakovanju po supermarketima ili da kupujem svezi oslic na pijaci?
da li da stavim toliko vode da oslic bas bude skroz potopljen ili da sipam tako da 2/3 oslica bude potopljeno pa da ga s vremena na vreme okrecem i te fore?
zar se na kraju ne moze bas ni malo zaciniti? malcice soli,vegete?
to su sva pitanja,hvala unapred.
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 8654


www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #3 poslato: April 03, 2009, 01:02:48 posle podne »

eto dobio si link ;)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 12779


Never give up!

« Odgovor #2 poslato: April 03, 2009, 12:54:52 posle podne »

Vrlo jednostavno: Stavis oslic filete u lonac sa vodom i kuvas oko pola sata.Bez zacina,dodataka... posle ga jedes cisto bez icega i definicija zagarantovana za neki duzi period.
Sačuvana
Tunas
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 16

« Odgovor #1 poslato: April 03, 2009, 12:36:27 posle podne »

pozdrav svima.
da li neko moze u kratkim crtama da mi objasni kako se najbolje priprema kuvani oslic?
nisam primetio da vec ima ta tema a ako slucajno ima,ja se izvinjavam i molim vas da samo prosledite link. tnx
Sačuvana
Stranice: 1 ... 4 5 [6] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.075 sekundi sa 19 upita.