TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399943 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 20, 2025, 09:59:17 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] 4 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: KOLIKO TREBA DA TRAJE JEDAN KVALITETAN TRENING?  (Pročitano 11535 puta)
vuksa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Dip. trener

« Odgovor #26 poslato: April 08, 2009, 06:54:02 posle podne »

ooooooo...svi mi imamo svoje male tajne :D
i vodi necemu :)
Sačuvana
al se nekad dobro jelo :)
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #25 poslato: April 08, 2009, 09:36:25 pre podne »

ako je u trening ukljucen i kardio, onda mogu da razumem da trening traje i 90 min... ali ako ne... previse je i ne vodi nicemu
Sačuvana
vuksa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Dip. trener

« Odgovor #24 poslato: April 07, 2009, 11:37:34 posle podne »

meni trening traje tu do 90min max..kad se malo vise prica izmedju serija :)
Sačuvana
al se nekad dobro jelo :)
Nitro
Gost
« Odgovor #23 poslato: April 07, 2009, 02:40:52 posle podne »

@ chiller....
''otkud misici znaju da su radili sat vremena''...neznaju oni nista..telo samo kao odgovor na stres posle nekog 50og minuta samo pusta u igru katabolicke hormone o tome ne sudi ni misic ni ti ni ja vec stres kojim ti lupas misic.......naravno podrazume va se da se radi u teretani a ne izmotava...

a ovo menjenja vezbi u treningu kod Naturalca svake nedelje opet kazem nema poente jer tesko ce u tom slucaju navici misic da napravi progressive overload,a to je jedan od najbitnijih faktora u izgradnji hipertrofije....eventualno svakog meseca
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #22 poslato: April 07, 2009, 12:31:45 posle podne »

ja dosta eksperimentisem i sada sam malo vise okrenuta nekim treninzima koji mi predstavljaju uzivanje, spinning, razni vidovi aerobika sa super koreografijama, pilates, yoga,   ali uvek se dzim toga da ni pod razno ne izbacujem trening sa opterecenjem....
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #21 poslato: April 07, 2009, 11:46:24 pre podne »

Dugogodisnjim iskustvom - pazljivim vodjenjem beleski i evidencija kako i sta sam radio,jeo,uzimao...nasao sam svoj neki sistem i slusam samo iskljucivo svoje telo.Treniram onoliko koliko njemu prija i rezultati su ok.
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #20 poslato: April 07, 2009, 12:50:07 pre podne »

Milane, na koji nacin da ne radimo grudi isto kao prosli put? Misils na raspored vezbi, da li prvo recimo kosi pa ravni bench ili mislis uopste na promene vezbi za grudi?

kada udaris u plato onda brini o tome....
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
honda83
Gost
« Odgovor #19 poslato: April 07, 2009, 12:35:11 pre podne »

Milane, na koji nacin da ne radimo grudi isto kao prosli put? Misils na raspored vezbi, da li prvo recimo kosi pa ravni bench ili mislis uopste na promene vezbi za grudi?
Sačuvana
Milan Kresojevic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: April 07, 2009, 12:08:27 pre podne »

Slazem se sa vecinom vas,nijedan trening nebi trebao da traje duze od sat vremena.Naravno aktivno,a ne da se melje sa kolegama iz teretane,i gledajte da vam svaki trening bude drugaciji.Nikad grudi ne radite isto kao i prosli put.
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #17 poslato: April 06, 2009, 09:39:29 posle podne »

a onda odlicno,ocekujemo  rezultate ;)
Sačuvana
chiller
Gost
« Odgovor #16 poslato: April 06, 2009, 09:35:15 posle podne »

naprotiv napredjem dobro,zakljucak donet iz evidencije zadjih 6meseci,naravno nisam prvih meseci radio ovako.;)
nisam slusao nikog potpuno niti nekog lika sto prodaje kns suplemente,svoj zakljucak imam slusanjem svog tela i gledanja evidencije,kad prestane napredak onda cemo videti kako dalje :)
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #15 poslato: April 06, 2009, 09:13:44 posle podne »

niko nije isti,ali svi imamo iste hormone koji ISTO deluju :D osim ako nisi giga-super-kul monstruozni geneticar,napredujes jako sporo radeci ovako...

sarcev postavlja mnoga pitanja,i dosta failova ima i on :D ne slusja nikog potpuno nego misli ti sam na osnocu nekih zakljucaka donetih ISPITIVANJEM LJUDSKOG ORGANIZMA,ne sta kaze neki lik koji ima interes da tri proda KNS suplemente...

Sačuvana
chiller
Gost
« Odgovor #14 poslato: April 06, 2009, 09:03:50 posle podne »

svi se mi razlikujemo,i niko nije isti,meni moj nacin najvise odgovara,trening gledam da li je uspesan sledeci dan ako ne mogu da uradim jedan zgib,a pre toga sam radio ledja,znaci dobro je bilo isto i za grudi i ramena...
sa tim sam povecao kilazu,barem subjektivno misljenje,koju dizem i sam koliko sam tezak,iako imam love za minumum hrane a u suplementaciji da ne pricam.bice neki review za 2-3sedmice...

sto se tice koliko radim,za grudi 4vezbe po 3serije,bicep 3vezbex 3 serije,   ledja 4vezbex3serije,tricep 2 vezbe x serije...
sad posto sam na masi i ponavljanja 6/8/10,sa "sporim" delovanjem sigurno dodaje na vreme.
trbusnjake radim 2 vezbe x 2 ponavljanja bez ogranicavanja radim max svaki put.

sad ako je bila dilema ako se dobro secam,30grama proteina po obroku i da za vise nema potrebe,nasta Sarcev postavlja logicno pitanje kako telo tacno zna sta je 30grama,moze se izvesti zakljucak otkud misici znaju kad su radili sat vremena?

da manje radim ne mogu,jer bi znacilo da bih morao da idem 4puta sedmicno,a sa 3 jedva izlazim na kraj iz svih razloga Lova/Vreme/pogledaj ovo pod 1 :)

sve se na kraju svodi znati kako tvoje telo radi i koliko moze da radi,ostalo su samo pomagala ;)

Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #13 poslato: April 06, 2009, 06:52:36 posle podne »

Posle sat vremena kod naturalca pada testesteron naglo i ne samo da koci postojeci misicni rast vec moze da dovede u pretreniranost....testesteron pada a telo pusta gluco-corticoid-e da bi se smanjile upale i stres na misic...ta dve kombinacije pada anabolickog i povecanja katabolickih hormona su osnova svakoj pretreniranosti...ja ponekad kad nestignem predjem 5-10 minuta i to sa laganom vezbicom uvek na kraju u tih 5- 10 min...znachi  max sat i 10 al to je retko retko retko...kazem trenirajte max 1sat...
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #12 poslato: April 06, 2009, 06:21:24 posle podne »

i btw ako ja mogu ledja 20 serija + ramena 6 serija + biceps 12 serija da uradim za sat i jos mi odmori duze traju,mos i ti sigurno
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] 4 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.242 sekundi sa 18 upita.