TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399316 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 22, 2024, 05:13:37 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Visok pritisak...  (Pročitano 16310 puta)
honda83
Gost
« Odgovor #11 poslato: April 23, 2009, 03:56:48 posle podne »

Evo opet ja sa mojim problemima :). Primetio sam da mi se puls podize nakon jela. Danas je sve bilo u redu, jutros bio na traci malo, setao, posle doruckovao ovsene, bio do grada, i nakon rucka cim sam ustao puls je poceo da mi se podize i da mi lupa srce. Rucao sam nekih 250 do 300 grama belog mesa przeno u maslinovom ulju. Puls mi je bio oko 100... Sada je sve bolje, vraca se i sada dok sedim je oko 75. Pritisak mi je bio 152/80. Planiram da odem malo kasnije na ultrazvuk da proverim zeludac. Da napomenem da mi se pre izvesnog vremena zeludac povecao (bio je mnogo mali) i nesto se razmisljam da li me mozda on zeza... Da li je neko imao slicna iskustva?
Hvala!
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: April 16, 2009, 05:57:54 posle podne »

Ac nije dobra ideja ako imaš povšen krvni pritisak.. naročito što podstiče rad štitne žlezde
Sačuvana
honda83
Gost
« Odgovor #9 poslato: April 16, 2009, 04:12:25 posle podne »

Na zalost, morao sam da prestanem...
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #8 poslato: April 16, 2009, 01:06:32 posle podne »

Pokusaj sledeci put sa animal cutsom,ja od njega spavam kao beba  ;D
Salu na stranu posle par sati sve je normalno i mogu spavati a on je bas podosta jak.Vecina ljudi ima problema i sa njime kao i sa slicnim preparatima kada je san u pitanju.To moze prouzrokovati probleme i ako je to konstantno trebalo bi doze smanjiti ili prestati sa koriscenjem.
Sačuvana
honda83
Gost
« Odgovor #7 poslato: April 15, 2009, 11:53:52 posle podne »

Koristio sam Dyma burn do skoro, ali sam primetio da ne mogu da spavam, pa sam prestao. Moja greska, kada sam merio puls na onom elektricnom meracu, pisalo je da je dobar, bas sam se zacudio, pa sam mislio da sam skinuo 10 kg pa mozda zato je sada ok... Kasno sam shvatio da ne pokazuje tacno :). Ako popijem guaranu popodne, uvece mi nema spavanja. Slano nikad ne jedem, ne koristim so, isto i zacinjeno ne volim. Uglavnom jedem ribu, belo meso, jaja uvek bez soli, koristim maslinovo ulje...
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #6 poslato: April 15, 2009, 08:43:03 posle podne »

slažem se sa monikom..
samo jedna napomena: ako se bavite bbom velikse su šanse da ćete imati pritisak veći od 140 zbog pritiska mišića na zidove krvnog suda...
Jesu vece sanse,ali ipak uzrok treba traziti u nacinu ishrane i koriscenju nekih nedozvoljenih sredstava.Sto se suplemenata tice NO nokako ne koristiti u ovom slucaju ,kao i neke sagorevace i kofein.
Ishrana je glavni uzrok povisenom pritisku.Obavezno svedi Na na minimum,znaci sve slano i zacinjeno zaboravi.Ako koristis efedrin to obavezno izbaci.
Sačuvana
honda83
Gost
« Odgovor #5 poslato: April 15, 2009, 08:15:56 posle podne »

E to nisam imao pojma... Mada bih pre rekao da mi je to zbog kilaze, mada bih voleo da je to zbog bb! :)
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: April 15, 2009, 07:42:00 posle podne »

slažem se sa monikom..
samo jedna napomena: ako se bavite bbom velikse su šanse da ćete imati pritisak veći od 140 zbog pritiska mišića na zidove krvnog suda...
Sačuvana
honda83
Gost
« Odgovor #3 poslato: April 15, 2009, 05:42:34 posle podne »

Odlicno! Hvala puno!
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #2 poslato: April 15, 2009, 05:15:25 posle podne »

Termogene sagorevace i NO nemoj uzimati...

ali protein,amino, kreatin, l karnitin, zasto da ne... nece nista smetati
Sačuvana
honda83
Gost
« Odgovor #1 poslato: April 15, 2009, 04:48:42 posle podne »

Imam pritisak izmedju 145/77 i 150/80 konstantno, uvek je takav. Zanima me sta bi ste mi predlozili da uradim po tom pitanju. Rekli su mi doktori da je do 140 normalno. Visok sam 187 i imam 117 kg. Da, da, znam, nije malo :), ali me zanima da li smem da koristim suplemente sasvim normalno (ne koristim sagorevace jer mi ne odgovaraju). Trenutno koristim BCAA i whey. Ne vidim zasto bi mi to smetalo, ali moram da pitam za svaki slucaj :). Nemam nikakve tegobe osim sto puls zna da mi bude ubrzan i to je na nervnoj bazi...

Hvala!
Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.067 sekundi sa 17 upita.