TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397971 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: JordanSnots

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 02:32:28 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Dobijanje na masi za izuzetno mršave  (Pročitano 23236 puta)
FITNES ČIKA
Član
**
Van mreže Van mreže

doĂ°i sebi dok još imaš kome...

« Odgovor #17 poslato: April 22, 2009, 03:57:16 posle podne »

jel mora da se popije odma posle treninga ili može i kad se dodje kući lagano?
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #16 poslato: April 22, 2009, 03:26:25 posle podne »

upravo to  :D
Sačuvana
jojevta
Gost
« Odgovor #15 poslato: April 22, 2009, 03:10:53 posle podne »

aaaa ovaj od Natrol-a se iskoristi full  ::)  :D   :D   :D   :D
daj Monika ,pls,to sto je on sa ``dugim`` dejstvom u ovom slucaju ne resava nista
vit C je vit C, 2 g posle treninga se uzima iz razloga da bi se spustio kortizol

aaaa to koliko ce da se iskoristi ne moze niko da ti garantuje,ni nacunici iz Natrola,jednostavno Vit C je hidrosolubilan,i sav visak ode mokracom,organizam iskoristi onoliko koliko mu je potrebno
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #14 poslato: April 22, 2009, 02:57:49 posle podne »

Easy C 500mg od Natrola, 180 tableta traje mi duuuuuuugo   cena 1180 din...

čiji vit.c koristite?neko je spominjao neke kesice od 1g nešto oko 10din.naša firma čini mi se.

mogu da zamislim kvalitet... sta ti vredi tih 1000 mg ako se iskoristi 0
Sačuvana
FITNES ČIKA
Član
**
Van mreže Van mreže

doĂ°i sebi dok još imaš kome...

« Odgovor #13 poslato: April 22, 2009, 02:14:38 posle podne »

čiji vit.c koristite?neko je spominjao neke kesice od 1g nešto oko 10din.naša firma čini mi se.
Sačuvana
jojevta
Gost
« Odgovor #12 poslato: April 22, 2009, 02:08:19 posle podne »

Pojacaj ishranu,ubaci po 2g vitamina C u sejk posle treninga
Ako vec hoces da uradis hormone ,nemoj raditi samo jedan hormon,jer nista ne dobijas
ako vec radi uradi kako treba sledece hormone :
LH
FSH
Testosteron slobodni
Testosteron ukupni
Estradiol
Progesteron
Prolaktin
Kortizol
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #11 poslato: April 22, 2009, 01:41:11 posle podne »

Ma moze i do sat vremena...ali u tih zadnjim serijama se skoncentrisi na pun pokret ,delimicno lake tezine,stezanje misica pri kontrakciji...da sto vise prokrvis misic i izazoves sto jacu pumpu pred kraj...odlicna stvar za superkompenzaciju
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: April 21, 2009, 09:30:16 posle podne »

znači tvoj trening ne sme da traje duže od 45 min - to je pod No1
što se tiče upale - samo napred sa vebanjem - treba ponovo dobro prokrviti te mišiće :)
i za kraj - kao što je zoltan rekao - samo dugotrajna jaka ishrana daje rezultate - znači hrana na 2h i kraći treninzi
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #9 poslato: April 21, 2009, 08:49:56 pre podne »

upravo tako, upale su prolazne i normalne, samo nemoj da se pretreniras, pogotovo ako dugo nisi trenirao jer ostvarices kontra efekat...

moj savet ti je da zapisujes, takve si gradje (ektomorf) da izuzetno tesko dobijas na masi, ali moze se to srediti...  samo hrana,hrana,hrana... od suplementacije moze neki visoproteinski gejner za pocetak, ali ako unosis puno ugljenih hidrata ishranom onda samo protein,  + aminokiseline, vitamini minerali (sa dosta b vitamina)
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #8 poslato: April 20, 2009, 12:57:05 posle podne »

Dobro nemoj te brine pocetna upala...ona je jako bolna prve nedelje zbog ne utraniranosti,brzo ce to prestati ...samo udri i ne preteruj
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #7 poslato: April 19, 2009, 08:26:01 posle podne »

treba da se drzis takve ishrane mnogo duzi period da bi bilo rezultata a ne par meseci samo.Treninge moras uskladjivati sebi to jest tvom telu.Nisi utrenran i nema potrebe za silovanjem i radom do otkaza.Samopolako i lagano u pocetku a ima vremena za forsiranja kada za o dodje vreme.
Sačuvana
Krki
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: April 19, 2009, 07:16:40 posle podne »

Prvo da vam se zahvalim na odgovorima.

Što se tiče ishrane moram da priznam da u poslednje vreme se ne hranim često koliko bih želeo, ali nisam ni vežbao. Počeo sam da radim pa mi sad nije lako da to sve uskladim. Ali kao što sam rekao odlučio sam se na odreĂ°ene korake dole opisane pa ću se truditi maksimalno to i da ispoštujem.

Ono što je meni bilo čudno je, kao što sam već i opisao, period u kome sam se stvarno trudio da jedem pravilno i mnogo a i vežbao sam, do duše ne na potrebnom nivou. Za 2-3 meseca takve ishrane i recimo mesec, dva dana vežbanja možda sam dobio 1kg. TakoĂ°e bih želeo da naglasim da je moja težina konstantna već 5-6 godina a prošao sam kroz periode intezivne fizičke aktivnosti i periode veoma slabe aktivnosti od po nekoliko meseci. Nikada na sebi nisam video promene a ni na vagi(ne bih smeo da garantujem za 1kg gore dole).

Kad sam već ovde da vas pitam i ovo. Počeo sam sa treningom pre dva dana. Uradio sam prvu seriju vežbi (celo telo, 15 reps) i danas (treći dan) bih trebao da radim drugi put ali i dalje imam veliku upalu u svim mišićima (izrazit bol). Da li je pametno raditi opet te iste mišiće dok su pod takvom upalom? Ne bih reko da se žestoko pretreniravam, radim tih 15 ponavljanja i trudim se da izaberem težine da poslednje ponavljanje bude do otkazivanja. Ako neke vežbe mogu da uradim više od 15 (trbušnjaci) ja uradim jos neki dok ne osetim da je to kraj. Nadam se da tu ne grešim.
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #5 poslato: April 19, 2009, 06:36:10 posle podne »

Pa mozda imas manjak testesterona posle vezbe i malo kasnije ako uzmemo u obzir da zestoko pretreniravas ,sto je moguce kod pocetnika...
kao sto danijela kaze...Kortizol i test su ti ko vaga klackalica....Sto znachi ako je kortizol gore usled stresa pretreniravanja test da se oporavi treba mnogo...a povecan kortizol pod smanjenim testom je dupla nezgoda protiv misica :(
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: April 18, 2009, 08:08:22 posle podne »

Samo radi sebe možeš da uradiš hormonske analize, a gde ćeš ih uraditi nema veze - privatno je uvek brže... ali iskreno jak jako sumnjam da ima veze za hormonima tj sa testosteronom.. ako je išta povišeno to je kortizol tj hormon stresa..
Ako se inače osećaš sobro i nemaš druge tegobe osim što ne možeš da dobiješ na težini onda je svakako u pitanju nedovoljan unos kalorija.. ti treba da jedeš sve i da uzimaš dnevno kalorija koliko stigneš... MORAŠ jesti na 2h! ne sme da proše 2h a da ništa nisi jeo - kombinuj sve i proteine i ugljenje hidrate i dobre masti.. imaj stalno nešto od klope kod sebe i ne dozvoli da proĂ°e više od 2h a da ti nisi jeo... tek kad tako budeš jeo i ne budeš se gojio možemo da pričamo o nekom poremećaju...
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #3 poslato: April 18, 2009, 05:53:56 posle podne »

Pozdrav i dobro nam dosao Krki!

Iskreno mislim da se tvoj problem bazira najvise na ishrani.Sumnjam da je ona sredjena i da obuhvata sve one potrebne gradivne maerije koje ti je vec Nitro naveo.Ok su suplementi ali samo kao dodatak nikako osnova.Baziraj se prvo na ishranu, za nju mora biti novca jer ostalo je sve dzaba.Gledaj da imas minimalno cetiri obroka do sest u oku dana rasporedjenih u pravilne razmake i posle nekog vremena bi trebalo da bude pomaka na bolje.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.123 sekundi sa 18 upita.