TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399897 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 18, 2025, 04:56:17 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 22 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Kevin Levrone počinje transformaciju!!!  (Pročitano 45731 puta)
ZR_Alexandar
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #213 poslato: Avgust 03, 2009, 08:51:38 posle podne »

Pa ne vidim, nekako si zauzeo bzvz polozaj, ne moze da se vidi nista

Vidis da ima jaka ledja za naturalca. To je hteo da se vidi.
Sačuvana
ZR_Alexandar
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #212 poslato: Avgust 03, 2009, 08:50:33 posle podne »

Kevin Levrone! Gde je , sta radi?  :)
Sačuvana
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #211 poslato: Avgust 03, 2009, 08:48:50 posle podne »

Pa ne vidim, nekako si zauzeo bzvz polozaj, ne moze da se vidi nista
Sačuvana
I don't give a fuck
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Crime is a desease. Meet the cure.

« Odgovor #210 poslato: Avgust 03, 2009, 08:44:52 posle podne »

Jel' sam ja rekao da si me uvrijedio ?
Zelim ja tebi da ti budes ko Svarcika natural ako mozes, dobro je dok napredujes, ali vidjeces i sam kako vec to ide...

P.S. Realno na na tvom avataru ne vidim nista...

Nisam se tebi obracao...  ;)
A to sto ti ne vidis nista u mom avataru je tvoje vidjenje stvari i ja to postujem...  ;)
Trudicu se da budem bolji...  :)
Sačuvana
Stallone Cobra, the strong arm of the law.
Aleksandar Sh.
Sitnim koracima do velikog cilja
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #209 poslato: Avgust 03, 2009, 08:38:48 posle podne »

izlistaj celu moju temu imas slike od 4 meseca u teretani do sad poslednjih.Ako tu nema napretka ja dam glavu,napomenucu da ozbiljno koristim tek od zimus,sto je doprinelo skoku od 10kg.No dobro ;)
Sačuvana
Uvek spreman da pomogne na svaki nacin
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #208 poslato: Avgust 03, 2009, 08:30:47 posle podne »

Jel' sam ja rekao da si me uvrijedio ?
Zelim ja tebi da ti budes ko Svarcika natural ako mozes, dobro je dok napredujes, ali vidjeces i sam kako vec to ide...

P.S. Realno na na tvom avataru ne vidim nista...
Sačuvana
I don't give a fuck
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #207 poslato: Avgust 03, 2009, 08:27:48 posle podne »

Ova moja slika iz avatara je posle samo 6 meseci treninga od kojih su prva 3 meseca bila neadekvatno potkrepljena i treningom i ishranom... Tu sam imao 88-89 kila na 183cm visine, ali sam bio masan... Sada sam na 81kg i vide mi se svi trbusni misici i konstantno nabacujem kilograme, a forma ne mrda ni malo... Gledao sam tvoje slike posle 2 i po godine treninga, zbog toga ti to i kazem... Mozda sam ja u zabludi, mozda cu prestati da napredujem ovako dobro, ja to ne znam, ali najiskrenije mislim da i u natural uslovima mogu postici vise. Uzecu Hansa za primer koji je izgledao bolje od vecine ovde na aas natural treningom, ali maximalnim zalaganjem, pa se nadam da cu i ja imati priblizne rezultate, jer se maximalno zalazem... Jos jednom cu ponoviti da nisam imao namere da uvredim bilo koga, to je samo moje misljenje i moje vidjenje stvari...
Sačuvana
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #206 poslato: Avgust 03, 2009, 08:24:49 posle podne »

Ova tvoja prica se potpuno uklapa sa mojom od pre nekog posta, a to je da aas krecu da uzimaju UGLAVNOM isfrustrirani i iskompeksirani ljudi koji jednostavno nisu predodredjeni za nesto, a posto poto zele rezultate... Ponovo ponavljam CAST IZUZECIMA koji ih uzimaju kao profi sportisti jer je njima cilj samo sto bolji rezultat, takva im je narav, mada i to ne podrzavam, ali posto se toliko umesalo u profi sport, pa cak i u amateski, prihvatam cinjenice i stanje kakvo jeste ali opet cu ponoviti NE PODRZAVAM...

Nisi u pravu, ne uzimaju AAS ti tipovi ljudi, mozda ima i takvih, ali kad dublje udjes u ovaj sport, postane dio tvog zivota, shvatis neke stvari, dodje i period kada krenes sa AAS, pa i ne moras da izadjes na binu (zna se kakva je situacija kod nas), ili ipak nekad i odes.
Sačuvana
I don't give a fuck
Aleksandar Sh.
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #205 poslato: Avgust 03, 2009, 08:20:04 posle podne »

blago tebi ako momci izgledaju kao ja na natural .....
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #204 poslato: Avgust 03, 2009, 08:17:35 posle podne »

Ja se ne bih slozio da Steler nema znanja i da lupa u svojim postovima jer to jednostavno nije tako... On i jos par ljudi ovde poseduju itekakvo znanje o ovom sportu, ali cu isto tako reci da se i meni licno ne svidja kako izgleda jer mi izgleda kao neki naturalac koji ima 2-3 godine tvrdog vezbanja u teretani... Spomenut je bio Vuksa, pa covek stvarno izgleda za svaku pohvalu, dok za ostale ne mogu to isto da kazem na zalost... Izvinite na iskrenosti, mozda sam i previse kritican, ali tako JA vidim stvari, i nisam ovom prilikom nikog zeleo da uvredim, vec samo da kazem svoje misljenje...
Sačuvana
Aleksandar Sh.
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #203 poslato: Avgust 03, 2009, 08:16:34 posle podne »

ahhaaha izgooglao e batice jel znas ti sta znaci ektomorf neobrazovani idiote
To su ti tipovi gradje ektomorf,mezomorf i endomorf....
Svaki od ovih se razlikuje po 2gacijim tipovima gradje..... Ukratko endomorf atletska gradja,mezomorf buckasti,ektomorf mrsaviji sa tanjim nogama i "odrani",eto onako laicki receno,a sad se mici sa ovog foruma jer ispadas preglup.Hvala pozz
Sačuvana
sasa037
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #202 poslato: Avgust 03, 2009, 08:10:25 posle podne »

Da ne moze da dodje do promene to je tacno jer pare su izgleda vaznije od zdravlja,samo sam hteo da iznesem svoj stav o tome i da pokusam da uticem na pocetnike da ne koriste to jer im ne treba a ostali po volji i zelji pa kako vam se zalomi ja vam zelim sve najbolje u eksperimentarisanju sa zivotom.Ne treba mi neki zivotinjski izgled ako uspem da sredim ishranu nadam se da cu da napredujem koliko toliko ali u svakom slucaju bice dovoljno.

Steleru izraz ektomorfi si izgooglao ali nebitno,ti izlazis na binu iz licne satisfakcije a ako pobedis povlacis se jer si dokazao sebi da si isti robot kao i svi drugi i da se podmazujes istim uljem ili nastavljas dalje jer su ti apetiti porasli?Iskustva nemas u nicemu to sto si aktivan na forumu i sto imas x poruka ne govori nista u tvoj prilog,mozes jos da citas knjige ali dzabe ti je to koristio si malo winsa i sve znas,tih takvih oko mene 1000,moj drugar je koristio metan i bolje je uradjen bez uvrede ali je shvatio da mu to ne treba i batalio je i sta vise da ti pisem kad nemam trenutno vreme.

Ako se uvredis iz ovog posta sam si kriv jer si nadrkan i samo ti se svadja!!!
Sačuvana
Aleksandar Sh.
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #201 poslato: Avgust 03, 2009, 08:00:37 posle podne »

Steleru sve sam ti rekao niti si pro niti imas neko iskustvo samo googlas i postavljas neke izraze za koje ni sam neznas sta znace.

Koje to izraze ja googlam i ne znam sta znace? Navedi mi molim te ?
Drugo u kom delu tacno ja nemam iskustvo ? Treningu ? Ishrani ? AAS U svim tim segmentima imam 1000x vise iskustva od tebe.A trece kako mislis da postanes pro ? Preko noci ? I gde sam ja rekao da hocu da postanem pro ? Ja sam samo rekao da cu izaci na binu ZARAD LICNE SATISFAKCIJE.... Boze koliko ti obrces reci i pokusavas da ispadnes pametan
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #200 poslato: Avgust 03, 2009, 08:00:20 posle podne »

Ova tvoja prica se potpuno uklapa sa mojom od pre nekog posta, a to je da aas krecu da uzimaju UGLAVNOM isfrustrirani i iskompeksirani ljudi koji jednostavno nisu predodredjeni za nesto, a posto poto zele rezultate... Ponovo ponavljam CAST IZUZECIMA koji ih uzimaju kao profi sportisti jer je njima cilj samo sto bolji rezultat, takva im je narav, mada i to ne podrzavam, ali posto se toliko umesalo u profi sport, pa cak i u amateski, prihvatam cinjenice i stanje kakvo jeste ali opet cu ponoviti NE PODRZAVAM...
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #199 poslato: Avgust 03, 2009, 07:50:39 posle podne »

Ali brate ti ne kontas?ovde nije poente u podrzavanju i ne ...da ti vidis recimo kolko smo se ja i fitja bitch-ovali i i sad po nekad napadnemo jedan drugom argument.. da skratim pricu AAS su danas prisutni svugde...od pojedinacnih do grupnih sportova....borci ih koriste...cak i oni keceri,i na kraju koriste ih i rekreativci da bolje jednostavno izgledaju..CELA POENTA je u mentalitetu koji je uveden...i sira javnost ZELI da ljudi budu BRZI ,jaci I VECI i tu nema dalje price ,,ti kao da pokusavas da krenes na ustanak protiv aas sto mislim da je jako glupo...tako da ne znam sta da ti kazem...svako moze da koristi to,cak i tvoj najblizi ortak koji ima 30kg sa krevetom ih mozda koristi a ti da ne znas....uravo zato sto nemaju svi rezultate..ali da su aas najkontroverznija i najrasprostranjenija ''droga'' i tu je tacka to ne mozemo da promenimo ni ja ni ti
Sačuvana
Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 22 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.098 sekundi sa 18 upita.