TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399897 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 18, 2025, 04:41:56 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 22 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Kevin Levrone počinje transformaciju!!!  (Pročitano 45701 puta)
ZR_Alexandar
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #228 poslato: Avgust 03, 2009, 09:07:36 posle podne »

Objasnite mi kako se ovde postavlja klip, posto ja na slikama ispadam do bola tanko i bezveze... Imam jedan tik posto sam zavrsio sa definicijom, pa bih voleo da cujem komentare...

A to nije fora, treba da si na klipu kao svaki dan sto si, a ne prepumpan :D To su truli bilderski fazoni :D

Ne razumem sta je pisac hteo da kaze???

Da to kad si napumpan nije realna slika o tvom fizickom izgledu, jer nisi takav sve vreme :P

Ajde??? Ovakvu nebulozu odavno nisam procitao... Pa sto onda bilderi na sceni ne izadju relax nego im oci ispopadaju od stezanja misica...
Pa nije nebuloza. Oni to rade na takmicenju, a ti se ovde pokazujes ljudima za koje nemas pojma ko su i odakle su. Ali ako ces ti biti hepi zbog toga, onda super. Meni npr nikad nije padalo na pamet da se slikam kad sam napumpan, da ne bih zavaravao sebe. Napumpan mislim posle treninga, pun krvi, a ne mislim na poziranje tj zatezanje misica :D

Druze, klip je odradjen kuci kod mene, ne u teretani posle treninga, kao i SVE moje slike u mojoj temi, tako da toliko o tome... Nismo se skapirali, ali nema veze...
Ok lose si protumacio termin napumpan...Nema frke.
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Crime is a desease. Meet the cure.

« Odgovor #227 poslato: Avgust 03, 2009, 09:06:43 posle podne »

Objasnite mi kako se ovde postavlja klip, posto ja na slikama ispadam do bola tanko i bezveze... Imam jedan tik posto sam zavrsio sa definicijom, pa bih voleo da cujem komentare...

A to nije fora, treba da si na klipu kao svaki dan sto si, a ne prepumpan :D To su truli bilderski fazoni :D

Da to kad si napumpan nije realna slika o tvom fizickom izgledu, jer nisi takav sve vreme :P

Ajde??? Ovakvu nebulozu odavno nisam procitao... Pa sto onda bilderi na sceni ne izadju relax nego im oci ispopadaju od stezanja misica...
Pa nije nebuloza. Oni to rade na takmicenju, a ti se ovde pokazujes ljudima za koje nemas pojma ko su i odakle su. Ali ako ces ti biti hepi zbog toga, onda super. Meni npr nikad nije padalo na pamet da se slikam kad sam napumpan, da ne bih zavaravao sebe. Napumpan mislim posle treninga, pun krvi, a ne mislim na poziranje tj zatezanje misica :D

Druze, klip je odradjen kuci kod mene, ne u teretani posle treninga, kao i SVE moje slike u mojoj temi, tako da toliko o tome... Nismo se skapirali, ali nema veze...
Sačuvana
Stallone Cobra, the strong arm of the law.
tozaNS
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #226 poslato: Avgust 03, 2009, 09:06:23 posle podne »

http://www.youtube.com/watch?v=woSgnbvlCp8&feature=fvsr      i ovaj decko je natural !!!
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #225 poslato: Avgust 03, 2009, 09:05:15 posle podne »

ajao brate ti gledas filipa koji je godinu ipo dana radio samo masu ako ne i 2 godine.... Koji ima godinu dana vise iskustva ako ne i vise od mene u teretani i koji je poceo da cita mnogooo ranije nego ja.A ja sam tek nedavno poceo da jedem kako se on hrani .....

A ja sam druze poceo da citam posle 3-4 meseca treniranja, a da se hranim ovako skroz dobro tek kada sam krenuo na dijetu, a ne na masu i to aprila ove godine... Ja sada radim masu tek nekih mesec dana i zbog toga ne zelim da se slikam, vec cekam da to odradim do kraja, pa onda fotke. A klip je neposredno posle definicije, mada nisam lepo ispozirao, i moracu da skinem prvo ton na klipu i zamaglim facu, posto ne zelim da se exponiram u tom fazonu...
Sačuvana
ZR_Alexandar
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #224 poslato: Avgust 03, 2009, 09:04:53 posle podne »

Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #223 poslato: Avgust 03, 2009, 09:02:09 posle podne »

Sačuvana
ZR_Alexandar
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #222 poslato: Avgust 03, 2009, 08:59:48 posle podne »

Sačuvana
Aleksandar Sh.
Sitnim koracima do velikog cilja
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #221 poslato: Avgust 03, 2009, 08:58:54 posle podne »

ajao brate ti gledas filipa koji je godinu ipo dana radio samo masu ako ne i 2 godine.... Koji ima godinu dana vise iskustva ako ne i vise od mene u teretani i koji je poceo da cita mnogooo ranije nego ja.A ja sam tek nedavno poceo da jedem kako se on hrani .....
Sačuvana
Uvek spreman da pomogne na svaki nacin
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #220 poslato: Avgust 03, 2009, 08:57:48 posle podne »

Sačuvana
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #219 poslato: Avgust 03, 2009, 08:56:47 posle podne »

Postavi na youtube, pa daj link.

Dobro, ni ja nisam nesto ispozirao da kazem, al' eto...
Sačuvana
I don't give a fuck
ZR_Alexandar
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #218 poslato: Avgust 03, 2009, 08:56:29 posle podne »

Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #217 poslato: Avgust 03, 2009, 08:53:22 posle podne »

Sačuvana
tozaNS
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #216 poslato: Avgust 03, 2009, 08:52:59 posle podne »

svi su natural....manje vishe  :D :D :D :D :D
Sačuvana
MarK3
Flamer
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #215 poslato: Avgust 03, 2009, 08:52:52 posle podne »

Evo javlja se oktagon, a u njegovoj temi nijedna dobro odradjena slika gde se lepo vidi kako stvari stoje, tako da ne mogu prokomentarisati...
:D kako nema jbt ??? ona u relaxu govori sve :D
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #214 poslato: Avgust 03, 2009, 08:51:46 posle podne »

izlistaj celu moju temu imas slike od 4 meseca u teretani do sad poslednjih.Ako tu nema napretka ja dam glavu,napomenucu da ozbiljno koristim tek od zimus,sto je doprinelo skoku od 10kg.No dobro ;)

Ima napretka, nisam ja rekao da nema napretka, ali ti kazem da je po mom misljenju natural Filip prilicno bolji od tebe na aas... Kazem ne znam kako su ostali izgledali pre aas pa da dam svoj komentar... Evo javlja se oktagon, a u njegovoj temi nijedna dobro odradjena slika gde se lepo vidi kako stvari stoje, tako da ne mogu prokomentarisati...
Sačuvana
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 22 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.111 sekundi sa 18 upita.