TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399897 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 18, 2025, 04:49:11 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 22 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Kevin Levrone počinje transformaciju!!!  (Pročitano 45717 puta)
sasa037
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #243 poslato: Avgust 04, 2009, 02:10:17 posle podne »

Nisam pratio to vezano za Zolatana ali ako je tacno super onda je jasno da moze da se ima lep izgled i bez toga.Dobro da ne duzimo ovo oko aas jer misljenja su razlicita da pro bodybuilding moze bez aas-a jasno je da ne moze jer narod trazi velicinu i tu najvecu ulogu igraju pare pitaj nekog iz top 10 sa olimpije dal bi koristio aas radi sebe ili zbog toga sto mora.Meni je bitan solidan izgled bez opterecivanja dal mi je slabiji kvadriceps ili listovi i sta da preduzmem da to popravim.Postavicu i ja neke slike kasnije kad se malo sredim pa da me ispljujete malo  :D
Sačuvana
Aleksandar Sh.
Sitnim koracima do velikog cilja
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #242 poslato: Avgust 04, 2009, 12:37:48 posle podne »

Zoltan za sebe kazze da je natural,tako da necu da ulazim opet u tu pricu..... Sto se tice mojih saveta,oni se baziraju na razgovoru sa dosta iskusnijim ljudima od mene,ne bih da ih reklamiram,da ih pojedinci ne bi spamovali oko toga,kao i na licnom znaju koje je poteklo od same upotrebe..... tako da za te pare bolje da qpis dobre stvari nego da ides kod nekoga ko ce ti manje vise reci isto sto ti moze svaki pametniji korisnik AAS reci,jer ipak nisi pro,da ti trebaju guru-i i mixevi raznoraznih AAS
Sačuvana
Uvek spreman da pomogne na svaki nacin
sasa037
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #241 poslato: Avgust 04, 2009, 11:41:11 pre podne »

Neznam sta je lose u tome sto neko ne podrzava upotrebu aas-a i da ako se sudi na tom polju moja inteligencija onda ja jesam glup ali ipak imam neko povrsno znanje u tom polju.Cak i kad bih hteo da koristim to pitao bih nekog pro-a npr:Marka Dim.,Zoltana pa mozda bih i slao poruke Sarcevu ko zna mozda bih i odgovorio a ako ne zakazao bih konsultaciju 120$ 15 min dovoljnjo da mi kaze kako da "sjebem" zivot.A tebe da pitam za savet  :-\
Sačuvana
Aleksandar Sh.
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #240 poslato: Avgust 04, 2009, 11:07:13 pre podne »

nah svejedno,to opet ne pomera cinjenicu da nemas mozga(inteligencija kao papirna maramica,sudeci po razmisljanju i uporedjivanjima) i da zao mi je ali ja ipak spadam u napredne vezbache ;),a ti i dalje padas na moje provokacije umesto da ne guras glavu tamo gde joj nije mesto.
« Poslednja izmena: Avgust 04, 2009, 11:17:10 pre podne od strane Aleksandar Steler » Sačuvana
sasa037
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #239 poslato: Avgust 04, 2009, 10:31:54 pre podne »

Steleru lepo sam ti rekao da ne komuniciram vise sa tobom jer si nabedjeni i razmazeni mandril!!!Zabole me za tvoje znanje mene interesuju iskustva samo profi bildera i "naprednih"vezbaca a koja se ticu ishrane i suplementacije.Mozes da se hvalis koliko hoces i da gutas sta hoces jednostavno podsecas me na izdepiliranu amebu!KRAJ STO SE TICE TEBE!!!

Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #238 poslato: Avgust 04, 2009, 10:19:15 pre podne »

ma vama treba malo iso 100 da se smirite itd....   :D
Sačuvana
Aleksandar Sh.
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #237 poslato: Avgust 04, 2009, 03:25:07 pre podne »

kuburimo sa grudima LIKE ! :D hahahhaaahahah :*
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #236 poslato: Avgust 04, 2009, 02:53:41 pre podne »

Da li "Dr Feelgood" koristi AAS?

nope,previse je nikakav :D ako koristi to je epic fail :D
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #235 poslato: Avgust 04, 2009, 02:51:03 pre podne »

izlistaj celu moju temu imas slike od 4 meseca u teretani do sad poslednjih.Ako tu nema napretka ja dam glavu,napomenucu da ozbiljno koristim tek od zimus,sto je doprinelo skoku od 10kg.No dobro ;)

Ima napretka, nisam ja rekao da nema napretka, ali ti kazem da je po mom misljenju natural Filip prilicno bolji od tebe na aas... Kazem ne znam kako su ostali izgledali pre aas pa da dam svoj komentar... Evo javlja se oktagon, a u njegovoj temi nijedna dobro odradjena slika gde se lepo vidi kako stvari stoje, tako da ne mogu prokomentarisati...

tesko,proporcionalno ne,Aca je dosta nizi od mene pa i ne moze imati kila ko ja. Ima bolje noge,triceps od mene oduvek,ja imam ledja sira,obojca kuburimo s agrudima itd itd
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #234 poslato: Avgust 04, 2009, 02:49:38 pre podne »

blago tebi ako momci izgledaju kao ja na natural .....

ne mogu,kao prvo slike u acinoj temi su slikane MOBILNIM verujte da je razlika uzivo
Sačuvana
nickey
Gost
« Odgovor #233 poslato: Avgust 04, 2009, 12:18:11 pre podne »

Da li "Dr Feelgood" koristi AAS?
Sačuvana
Aleksandar Sh.
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #232 poslato: Avgust 03, 2009, 10:45:25 posle podne »

da ima do jaja genetiku,da se mnogo odrice i posticice to.....Ali ja bih samo obratio paznju na slike od maja prosle godine i sada,jer onda sam imao 83kg a sada 91kg na istom mozda i manjem bf%,mislim na taj napredak ;).Sve ovo pre toga je bila igrarija,jer sam se bavio fotomodelstvom gde nisam smeo da radim masu,zato sam samo i defku radio ;).Prvi put kad sam krenuo na masu napravio sam veliki pomak :).E sad ne kontam tvoje pitanje :P msm jel to sarkasticno ili normalno pitanje :)
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Crime is a desease. Meet the cure.

« Odgovor #231 poslato: Avgust 03, 2009, 09:11:44 posle podne »

O.K. moguce da je to tako, kazem ti jos uvek sam svez u svemu ovome, jos uvek citam i obrazujem se, i naravno da je napredak neizostavan... Uostalom videcemo, a postavicu klip u mojoj temi, samo da ga "sredim" prvo...
Sačuvana
Stallone Cobra, the strong arm of the law.
ZR_Alexandar
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #230 poslato: Avgust 03, 2009, 09:10:23 posle podne »

Ti imas gde da citas vecina nas nije ni znala sta je ishrana itd u prvih godinu dve treniranja.... Tako da svako ko krene sada da trenira ima prednost... Jer ima sta da procita i ko da ga posavetuje..... Slikacu se fotoparatom,tj slikace me pa cu okaciti prave slike,ovo je samo bilo na insistiranje Nitro-a..... A ako ti budes izgledao kao ja na natural way posle 3 godine treninga skidam ti kapu,ali ne brinem se jer je to nemoguce,za taj period.
Mislis li da je moguce da bilo ko izgleda bolje od tebe natural?
Sačuvana
Aleksandar Sh.
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #229 poslato: Avgust 03, 2009, 09:08:40 posle podne »

Ti imas gde da citas vecina nas nije ni znala sta je ishrana itd u prvih godinu dve treniranja.... Tako da svako ko krene sada da trenira ima prednost... Jer ima sta da procita i ko da ga posavetuje..... Slikacu se fotoparatom,tj slikace me pa cu okaciti prave slike,ovo je samo bilo na insistiranje Nitro-a..... A ako ti budes izgledao kao ja na natural way posle 3 godine treninga skidam ti kapu,ali ne brinem se jer je to nemoguce,za taj period.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 22 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.076 sekundi sa 18 upita.