TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399897 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 18, 2025, 04:54:38 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 22 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Kevin Levrone počinje transformaciju!!!  (Pročitano 45725 puta)
Nitro
Gost
« Odgovor #273 poslato: Avgust 05, 2009, 10:51:13 pre podne »

FIlipe pa dobro opada test ali to opadanje testa u 30oj nije isto kao u 50oj,a da su natural vidi se po njima ja ne kazem da su extra super gradjeni svako ima nedostataka vidljivih i to je jos jedan razlog zbog cega ne sumnjam da su natural,ali generalno gledano razvijeni su i imaju podosta misicne mase...ne govorim o BF ..neki su masniji neki ne...ali ono sto hocu da kazem ,a kako sam tebe razumeo,dacu glup primer, to je da ispade da ti tvrdis da si ti trenutno dok si bio natural napravio najvece moguce telo koje je zemlja videla i koje moze natural da se napravi???? izvini al to je malo apsurdno bez uvrede...
Sačuvana
Aleksandar Sh.
Sitnim koracima do velikog cilja
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #272 poslato: Avgust 05, 2009, 12:29:53 pre podne »

svaki bolji fotomodel look,da nije previse manekenski nego da ima pozamasan "broj" miskica i da ima dobre noge,nemoguce bez AAS,no bigger stronger faster upravo i ima deo gde jedan od modela prica o hemiji,samo cu navesti da je doticni izjavio da je od 16te godine na AAS,a tu ima negde oko 25-6 godina.To je realnost...
Sačuvana
Uvek spreman da pomogne na svaki nacin
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Crime is a desease. Meet the cure.

« Odgovor #271 poslato: Avgust 04, 2009, 11:02:42 posle podne »

Sve je to tacno sto se pise, i sve zavisi kakve ljudi imaju ciljeve... Ja sam shvatio da natural vezbanjem nema sanse da postignem ono sto za mene recimo predstavlja neku idealnu gradju, pa sam smanjio svoje ciljeve jer jednostavno ne zelim hemiju... A mislim da mogu da postignem nekih +5kg na svoju visinu onako pristojno izdefinisanih, pa recimo duplo bolje nego trenutna forma i to je to... Leti se malo stisnem mesec-dva na nekoj dijeti cisto zbog plaze, zimi dam malo odaska ali ne preterujem i to je u principu to... I zdravlje i lep izgled, nista previse, nista premalo...
Sačuvana
Stallone Cobra, the strong arm of the law.
tozaNS
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #270 poslato: Avgust 04, 2009, 10:55:33 posle podne »

svaka kila na svoju tezinu je jedna riba vishe u krevetu  :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #269 poslato: Avgust 04, 2009, 10:51:41 posle podne »

primera radi ti naguras natural limit sa 10 i vise godina treninga na suvo,a na hemiji aktivno to prepolovis :)

ono sto za zivota mozes natural,na hemiji mozes postici za 18 meseci i to sa pauzama....to je realnost,velika misicna masa i koza kao flis papir nisu zdravi jer je potrebno koristiti doping,zato opet kazem ne treba niko ovo sve da svati kao nesto da treba da uzima aas,nego da imaju realne natural ciljeve. nijedan takmicarski sport nije zdrav.toliko

Nikada mi nije bio cilj takmicarska forma, vec da postignem svoj NATURAL maksimum. Nisam isecen, nisam ni previse masivan, ali sam krupniji od 90% vezbaca u teretani u koju idem. Tako da mi hemija nije neophodna.

ja sam bio bolji od 99% vezbaca u svojoj teretani a nisam tad ni whey koristio nit znao sta je meso...u teretanama ima previse onih biceps-grudi tipova da bi ona bila neki talon prema kome se ocenjuje nesto... Hemija nije neophodna fala bogu,al ja opet kazem,plaza i +10kg tezine na visinu isecen je nesto drugo....
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
tozaNS
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #268 poslato: Avgust 04, 2009, 10:38:08 posle podne »

ipak je to realnost......
Sačuvana
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #267 poslato: Avgust 04, 2009, 10:22:51 posle podne »

haha Toza planira da se bocne pa sad opravdava svoje postupke :b
Sačuvana
tozaNS
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #266 poslato: Avgust 04, 2009, 09:50:13 posle podne »

pre ili kasnije svi shvate da je hemija neophodna............pre ili kasnije....on nature nema leba  ;D ;D  ;) ;)
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Crime is a desease. Meet the cure.

« Odgovor #265 poslato: Avgust 04, 2009, 09:19:30 posle podne »

Pa nismo mi nesto mnogo skrenuli sa teme jer gos'n Levrone tvrdi da je naturalac...  :D
Nije losa ova rasprava o svemu do sada, stvarno razbija ovo sivilo i monotoniju na forumu ako nista drugo...  ;D
Sačuvana
Stallone Cobra, the strong arm of the law.
Aleksandar Sh.
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #264 poslato: Avgust 04, 2009, 09:04:11 posle podne »

nish filipe 4 g hemije week 2x godisnje u narednih godinu dana pa da objasnimo genetici gde je limit :P
Sačuvana
ZR_Alexandar
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #263 poslato: Avgust 04, 2009, 09:02:43 posle podne »

primera radi ti naguras natural limit sa 10 i vise godina treninga na suvo,a na hemiji aktivno to prepolovis :)

ono sto za zivota mozes natural,na hemiji mozes postici za 18 meseci i to sa pauzama....to je realnost,velika misicna masa i koza kao flis papir nisu zdravi jer je potrebno koristiti doping,zato opet kazem ne treba niko ovo sve da svati kao nesto da treba da uzima aas,nego da imaju realne natural ciljeve. nijedan takmicarski sport nije zdrav.toliko

Nikada mi nije bio cilj takmicarska forma, vec da postignem svoj NATURAL maksimum. Nisam isecen, nisam ni previse masivan, ali sam krupniji od 90% vezbaca u teretani u koju idem. Tako da mi hemija nije neophodna.
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #262 poslato: Avgust 04, 2009, 08:58:09 posle podne »

Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #261 poslato: Avgust 04, 2009, 08:55:50 posle podne »

meni je zao sto traju ove glupe rasprave o natural limitu i natural takmicarima...steta sto Sele ne postuje ovde...malo da vam razbije iluzije,al jbg neko i to mora....

Nitro,ti od 30-35 ne mogu da s ezovu natural ako su ikad tokom zivota uzimali,smaim tim su pomerili antural granicu...mene znaima kako neko sa 35 natural(sa opadajucim nivoom testa) mzoe bude bolji od nekog sa 20ak na hemiji...i kako se zovu,da proverim njihovu naturalnost kod pouzdanih ljudi ;D

i opet na kraju

LJUDI,NEMAJTE ILUUZIJA,PLAZA MOZE NATURAL,NIST BLIZU TAKMICARSKOG IZGLEDA N E    M O Z E,stoim iza toga jer znam gomilu njih koji su po forumima natural navodno i svi im se dive,a onda samnmom pricaju malko drukce ;)

dosta glupeeee rasprave,tema je Levrone jebeni....
Sačuvana
ZR_Alexandar
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #260 poslato: Avgust 04, 2009, 08:55:13 posle podne »

Pfff meni vec propade 7 godina :D Bez hemije  :-[
Sačuvana
Aleksandar Sh.
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #259 poslato: Avgust 04, 2009, 07:58:06 posle podne »

Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 22 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.086 sekundi sa 18 upita.