TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399897 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 18, 2025, 04:50:19 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 22 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Kevin Levrone počinje transformaciju!!!  (Pročitano 45721 puta)
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #288 poslato: Avgust 06, 2009, 12:39:42 pre podne »

Fitjo da bi se razumeli sacu ti kazem nesto...
Oni NISU mnogo veci od tebe...ali da su veci to stoji i to tvrdim...da su natural takodje tvrdim...dakle ja verujem da ti sad na hemiji ces vrlo brzo biti kao oni i vrlo brzo veci ,i sasvim se slazemo sto se tice toga kolko covek bolje napreduje na hemiji...al ono sto ocu da kazem je da si ti i dalje mogao da radis natural i jos bi napredovao ,sporo al islo bi to posle vremena sigurno,ali imas dovoljno iskustva sa treningom i zelju i aas dolazi naravno ...ono sto ocu da kazem kada poredim sam mislio u pozitivnom smislu jer ti ljudi su mozda 7-8 god stariji od tebe ,za neke znam da idu u ter jos od 16e god nije bitno, opet nisu mnogo veci recimo od nekih ljudi koji su tek poceli sa aas....kao ti npr.... zato kazem znam kakav si bio kad si bio natural i sada ja otvoreno kazem i rekao sam ti i kad smo se videli da je to primetno bolje ,uprkos tvojoj skromnosti :P ,ali na neki nacin gledano i ti si u ovom cudu od skora tako da nema logike da pricas kao da si sto godina na njima,razumes me :)  a krenuo ti je napredak i icice sve bolje tek si poceo XD

samo ocu ti kazem imas 19 godina,ja sam do pre par meseci imao neke heroje u teretani koji su tvrdii da su natural,vezbaju decenijama izgledjau do jaja...i onda provalim da nam isti diler...tako to ide,nista ne tvrdi ako nije tvoje telo,jer i moja keva moze da tvrdi da ja nista ne uzimam,i devojka itd jer to je toliko skriveno ponasanje,sto bi reko onaj jedan doca,skrivenije i od pedofilije.

mogo sam ja jos natural,al bas me znaima da li ti ljudi imaju vremena da se 90% vremena posvete BB kako bi te natural granice dostizali
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
tozaNS
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #287 poslato: Avgust 05, 2009, 10:16:25 posle podne »

opusteno  shala mala...... ;) ;) ;) ;)  bilo je jace od mene
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Crime is a desease. Meet the cure.

« Odgovor #286 poslato: Avgust 05, 2009, 10:14:39 posle podne »

Filipe, a zasto je nema tvoja tema sa slikama vise?  ???  Bas me interesuje kako napredujes, koliko trenutno imas kg i tako to...
i daj mi broj pa da se bolje upoznamo  :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P    shala mala  :D :D

Pa realno gledano, cini mi se da je momak napravio najveci napredak ovde, pa me interesuje kako sada stvari stoje... Kakve je transformacije covek imao stvarno da ne poveruje covek... A i nista lose nema od upoznavanja i razmenjivanja iskustva   ::)  :P
Sačuvana
Stallone Cobra, the strong arm of the law.
nickey
Gost
« Odgovor #285 poslato: Avgust 05, 2009, 10:10:05 posle podne »

A kada prestane da ih uzima, usledice pad performans, masei i svih mogucih obima. Kao sto je rekao u ranijim postovima... Mada mozda je bolje biti supermen godinu dana nego ne biti nikada :D

pa nece praviti pauze od 5 godina, uostalom koliko se secam Hans 'oce da se takmici, tako da je vrlo verovatno da ce ici on/off veoma dugoo.
Sačuvana
tozaNS
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #284 poslato: Avgust 05, 2009, 10:08:21 posle podne »

Filipe, a zasto je nema tvoja tema sa slikama vise?  ???  Bas me interesuje kako napredujes, koliko trenutno imas kg i tako to...
i daj mi broj pa da se bolje upoznamo  :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P    shala mala  :D :D
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #283 poslato: Avgust 05, 2009, 10:02:08 posle podne »

Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #282 poslato: Avgust 05, 2009, 09:58:41 posle podne »

A kada prestane da ih uzima, usledice pad performans, masei i svih mogucih obima. Kao sto je rekao u ranijim postovima... Mada mozda je bolje biti supermen godinu dana nego ne biti nikada :D

Zato u tom periodu ne koriscenja treba trenirati bukvalno maximalno i hraniti se sto je bolje moguce kako bi sto manje izgubio... Gubitka ce sigurno biti, ali ti se trudis da on bude sto je manji moguci i ovo je jedini nacin...
Sačuvana
ZR_Alexandar
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #281 poslato: Avgust 05, 2009, 09:17:08 posle podne »

Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #280 poslato: Avgust 05, 2009, 08:59:02 posle podne »

Fitjo da bi se razumeli sacu ti kazem nesto...
Oni NISU mnogo veci od tebe...ali da su veci to stoji i to tvrdim...da su natural takodje tvrdim...dakle ja verujem da ti sad na hemiji ces vrlo brzo biti kao oni i vrlo brzo veci ,i sasvim se slazemo sto se tice toga kolko covek bolje napreduje na hemiji...al ono sto ocu da kazem je da si ti i dalje mogao da radis natural i jos bi napredovao ,sporo al islo bi to posle vremena sigurno,ali imas dovoljno iskustva sa treningom i zelju i aas dolazi naravno ...ono sto ocu da kazem kada poredim sam mislio u pozitivnom smislu jer ti ljudi su mozda 7-8 god stariji od tebe ,za neke znam da idu u ter jos od 16e god nije bitno, opet nisu mnogo veci recimo od nekih ljudi koji su tek poceli sa aas....kao ti npr.... zato kazem znam kakav si bio kad si bio natural i sada ja otvoreno kazem i rekao sam ti i kad smo se videli da je to primetno bolje ,uprkos tvojoj skromnosti :P ,ali na neki nacin gledano i ti si u ovom cudu od skora tako da nema logike da pricas kao da si sto godina na njima,razumes me :)  a krenuo ti je napredak i icice sve bolje tek si poceo XD
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #279 poslato: Avgust 05, 2009, 05:26:07 posle podne »

Zanima me jos nesto od korisnika aas.. Koliki procenat misica ostaje nakon kure , recimo posle godinu dana pod uslovom da konstantno vezbas? Koliki procenat bi ti ostao ako ne bi uopste vezbao?

u oba slucaja bi ti ostalo vrlo malo,godinu dana bez aas je previse dug period da zadrzis misice pravljene sa aas
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #278 poslato: Avgust 05, 2009, 05:24:51 posle podne »

FIlipe pa dobro opada test ali to opadanje testa u 30oj nije isto kao u 50oj,a da su natural vidi se po njima ja ne kazem da su extra super gradjeni svako ima nedostataka vidljivih i to je jos jedan razlog zbog cega ne sumnjam da su natural,ali generalno gledano razvijeni su i imaju podosta misicne mase...ne govorim o BF ..neki su masniji neki ne...ali ono sto hocu da kazem ,a kako sam tebe razumeo,dacu glup primer, to je da ispade da ti tvrdis da si ti trenutno dok si bio natural napravio najvece moguce telo koje je zemlja videla i koje moze natural da se napravi???? izvini al to je malo apsurdno bez uvrede...

ne natural,nismo o tome pricali bili,nego da su oni natural mnogo razvijeniji nego sad ja na hemiji...kazem ne sad,ako su IKADA uzimali to opet pomera granice...uopste jako glupa rasprava...95% teretandzija je jednom u zivotu bar uzelo sto se kaze shaku metana,glupo je raspravljati o ovakim stvarima jer nikad ne mozes znati sigurno.
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #277 poslato: Avgust 05, 2009, 03:48:12 posle podne »

pa ako ne treniras oticice i ono sto si natural napravio
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #276 poslato: Avgust 05, 2009, 02:28:07 posle podne »

Ono koliko sam ja shvatio je da posle kure trebas intenzivnije vezbati nego ikada i hraniti se sto je bolje moguce kako bi zadrzao ono sto si dobio na kuri... A ako prestanes da treniras posle kure, pa koja je onda poenta uzimanja aas???
Sačuvana
ZR_Alexandar
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #275 poslato: Avgust 05, 2009, 02:17:01 posle podne »

Zanima me jos nesto od korisnika aas.. Koliki procenat misica ostaje nakon kure , recimo posle godinu dana pod uslovom da konstantno vezbas? Koliki procenat bi ti ostao ako ne bi uopste vezbao?
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #274 poslato: Avgust 05, 2009, 01:51:13 posle podne »

Pogledajte ovu kardio avanturu Levronea. :D

http://www.youtube.com/watch?v=JK7CsgsqpK4&eurl=http%3A%2F%2Fkevinlevrone.wordpress.com%2F&feature=player_embedded
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 22 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.129 sekundi sa 20 upita.