TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399940 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 19, 2025, 06:54:53 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Vezbe za bocne trbusnjake  (Pročitano 15483 puta)
ZR_Alexandar
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: Jul 04, 2009, 10:35:49 pre podne »

Pa verovatno bih mogao da povucem bucicu od nekih 50 kg par puta, ali to nije svrha.. Fora je u tome da misic ne mozes posle da smanjis pa ti struk ostaje sirok... ;) A sto se tice profi bildera mi gledamo njihov struk kada su u top formi, odrani maximalno, pa je i onda debeo. Van sezone im struk izgleda kao bure  ;D Plus njima su ostali misici ogromni pa im stoga struk deluje uzi nego sto jeste. Zamisli Cutlerov struk na nekom bilderu od 90 Kg?  :)
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #18 poslato: Jul 03, 2009, 09:42:20 posle podne »

nije bas tako...ali da treba vremena treba...a plus ovi strukovi koje bilderi imaju njima to mnogo hipertrofira i od drugih vezbi jer ih aas rasire ko ormare...o gh i da ne pricam...
Sačuvana
tozaNS
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: Jul 03, 2009, 08:55:56 posle podne »

Aha, kazete da vece tezine mogu da prosire struk, tj da misici hipertrofiraju, a sa malim tezinama ili samo sa svojom tezinom moze da se radi... Nisam imao pojma jer ranije nikada nisam radio bas taj misic, a istina da ga pogadjam i u drugim vezbama.. Kontam ako ih prepumpam, necu nikako moci da ih smanjim posle  ;D A drugar koga sam video da to radi koristi bucicu od oko 35-40 kg  :o
treba ti 10 godina vezbanja da bi imao prenapucan struk.......30-40 kg za tu vezbu nije nista  8) 8)
Sačuvana
ZR_Alexandar
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Jul 03, 2009, 10:24:05 pre podne »

Ok probacu. Hvala  :)
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #15 poslato: Jul 03, 2009, 12:01:36 pre podne »

ta vezba je glupa radi roman chair oblique crunch ili jednostavno neko istezanje abodminisa...tu rade ne samo oni vec i obliques a i seratus
Sačuvana
ZR_Alexandar
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Jul 02, 2009, 11:11:45 posle podne »

Aha, kazete da vece tezine mogu da prosire struk, tj da misici hipertrofiraju, a sa malim tezinama ili samo sa svojom tezinom moze da se radi... Nisam imao pojma jer ranije nikada nisam radio bas taj misic, a istina da ga pogadjam i u drugim vezbama.. Kontam ako ih prepumpam, necu nikako moci da ih smanjim posle  ;D A drugar koga sam video da to radi koristi bucicu od oko 35-40 kg  :o
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #13 poslato: Jul 02, 2009, 10:05:03 posle podne »

pa kod veslanja i ne bas...jer on u tim slucajevima koje si naveo radi kao stabilizator...a kod veslanja su stabilizator zbog polozaja vise erektori
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #12 poslato: Jul 02, 2009, 09:58:14 posle podne »

da cucanj,mtvo,veslanja za ledja....to su neke vezbe gde stomak tj ceo abdomen radi prekovremeno
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
Nitro
Gost
« Odgovor #11 poslato: Jul 02, 2009, 07:39:17 posle podne »

naravno separacije su bitne...jer one daju viziuelni efekat velicine i cak sa vecim bf te separacije dozvoljavaju da se vide ...a ne da teras sam misic da se zadeblja ;(
Sačuvana
tozaNS
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Jul 02, 2009, 06:36:54 posle podne »

mene od cucnjeva sabijaju bocni......sutra dan ih bas osecam  :D :D
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #9 poslato: Jul 02, 2009, 06:00:55 posle podne »

pa ja i pricam o hipertrofiji,jacanje misica ne mora uticati na hipertrofiju,a velik broj ponavljanja moze uticati na bolju separaciju.Ali praviti misic vecim zaista nema otrebe
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #8 poslato: Jul 02, 2009, 05:28:44 posle podne »

Diskutabilno...ja radim oblikuse 2 god i nema probleama...samo ako radite za ogromnim opterecenjem hipertrofirace..ja radim sa malom tezinom i mnogo ponavljanja full ROM i to samo 2 vezbe...rotacija,i vaga klackalica...extra je dobra stvar...za hipertrofiju trbusnog zida su odgovorne i dosta drugih stvari...
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #7 poslato: Jul 02, 2009, 04:40:13 posle podne »

nema potrebe posebno raditi vezbe za oblikuse jer ces sjebati izgled struka napravices katlera od sebe
katler u kom smislu? hoce li se stomak skupiti ili rasiriti(kada gledas spreda)?

struk ce se rasiriti,pa logika ljudi ako radite BOCNE trbusne misice sta ce se siriti?
Sačuvana
MarK3
Flamer
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Jul 02, 2009, 04:34:09 posle podne »

nema potrebe posebno raditi vezbe za oblikuse jer ces sjebati izgled struka napravices katlera od sebe
katler u kom smislu? hoce li se stomak skupiti ili rasiriti(kada gledas spreda)?
rasiriti
Sačuvana
nickey
Gost
« Odgovor #5 poslato: Jul 02, 2009, 04:28:00 posle podne »

Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.102 sekundi sa 18 upita.