TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398438 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Jelena Nedeljkovic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 25, 2024, 07:44:05 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 4 5 [6] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Poceo sam da koristim Unidyne  (Pročitano 17352 puta)
TNT
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Septembar 06, 2007, 08:54:20 posle podne »

Citam ovaj forum dugo i procitao sam manje vise dosta toga o onome sto me  zanima samo sam imao nedoumice oko svog treninga.Svi smo na neki nacin specificni pa i u pogledu treninga.Pokusavam da malo experimentisem.U globalu kapiram manje vishe sve.Kao sto kaze naslov moje teme hteo sam da podelim moja iskustva sa Unidynom.Nisam se pojavio na forumu sa pitanjem ,hocu da smrsam a neznam kako.Hteo sam da odradim plan treninga kako valja a posto nisam strucan neke stvari su mi bile nejasne.Volim da procitam i tudja  iskustva i da proverim da li je to to.Moram da unapredim svoj trening i da mu dam veci efekat.Ipak hvala na odgovoru

Nastavljam sa treningom i sa Unidynom i ocekujem rezultate.Pozdrav
« Poslednja izmena: Septembar 06, 2007, 08:58:07 posle podne od strane TNT » Sačuvana
cof
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Septembar 06, 2007, 08:36:25 posle podne »

xexe  ;D

nisi ukapirao poentu mog preĂ°ašnjeg posta, a to je da treba da odvojiš par dana i da malo iščitaš ovaj forum, to je dobronamerni savet
(ovo nije moj hir, nego se radi o tome da se često pitanja ponavljaju i da se teme u kojima je odgovor do tančina razraĂ°jen gube u temama u kojima su odgovori šturi iz razloga što ljude mrzi da se ponavljaju)

imaš podforum korekcija težine i definicija tamo ti se kriju odgovori

a sto se tiče toga da nemaš sala na nogama, nema veze, radiš celo telo i ruke i ramena i stomak i noge....
Sačuvana
Čašu meda jošt niko ne popi
što je čašom žuči ne zagrči;
čaša žuči ište čašu meda,
smiješane najlakše se piju.
TNT
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Septembar 06, 2007, 08:04:42 posle podne »

Promako mi je ovaj post o kardio treningu.
Ne idem u teretanu ali sam zato nabavio 2 male sipke,one jednotucne, EZ sipku i neki 35 kg tegova u raznim tezinama pa kombinujem vezbam kod kuce nekih bar 2 puta nedeljno mahom ruke i ramena.Nista posebno ali mi znaci i prija.Noge su mi dosta snazne i nemam ni trunke sala na njima da me je tesko ustinuti,takodje trbusnjaci su mi zadovoljavajuci  a sve kao posledica 13god treniranja tradicionalnog aikidoa (nosilac crnog pojasa 2.dan).
Taj merac utorsenih kalorija nije bas precizan ali imas orjentaciono neku predstavu.Ovako ne bih imao pojma nego bih gledao neke tablice.
Imam jos jedno pitanje.Sta pojesti posle kardio treninga?Posto prilicno se izmorim i ogladnim a ako mi je kardio prepodne ili ujutru nisam sposoban da funkcionishem ostatak dana ako ne pojedem nesto ozbiljnije.Da li ta hrana mnogo utice na dalje sagorevanje masnih naslaga koje traje neposredno posle treninga.
« Poslednja izmena: Septembar 06, 2007, 08:27:07 posle podne od strane TNT » Sačuvana
cof
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Septembar 06, 2007, 07:46:36 posle podne »

Pozdrav, dobrodošao

Imaš podforum Aerobni trening(Cardio) gde se nalaze odgovori na sva tvoja pitanja

Za početak recimo ova tema http://forum.pansport.co.yu/index.php?topic=1851.msg19419#msg19419
ne uzdaj se preterano u merač kalorija na trenažeru
da li radiš sa tegovima, ako ne, i to obavezno ubaci
Sačuvana
Čašu meda jošt niko ne popi
što je čašom žuči ne zagrči;
čaša žuči ište čašu meda,
smiješane najlakše se piju.
TNT
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Septembar 06, 2007, 06:59:39 posle podne »

Pozdrav svima na ovome izvrsnom forumu.
Ovo mi je prvi post ovde a obracam vam se da mi malo pomognete da skapiram neke stvari koje bas nisam mogao da nadjem preko search-a.
Naime, imam 28 god ,186cm i sadasnjih 102kg.Cilj mi je da se "odmastim" to jest da smrsam na nekih 89-90 kg sto mi se cini na moju konstituciju kao ok,jer imao sam i 82 i bio sam kao lesh.Znaci imam predstave sta bi mi bilo zadovoljavajuce.
Problem je samo sto sam se "tapacirao" salom usled loseg nacina zivota poslednjih godina prvenstveno.
Skoro sam nabavio sobni bicikl sa osnovnim funkcijama (puls,distanca,kalorije itd) pa sam krenuo da radim kardio ne bi li poceo da se topim polako i izgubio masnog tkiva.Takodje sam poceo da uzimam Unidyne i jos sam  u prvoj fazi uzimanja 1+1 i ne primecujem neke promene jer verujem da je jos rano i kapiram da treba strpljenja.Primetno mi je da imam vise energije dok vozim bicikl a prvih dana sam osecao malo povishenu telesnu temperaturu i nekako cudan osecaj ali bez ikakvih tegoba.Za dva dana prelazim na dozu 2+2 pa cemo videti dalje.Vodim satistiku u Excelu pa cu precizno znati napredak.Ishranu sam sredio,koliko je moguce.Mahom proteinska sa sto manje UH i narocito bez hleba i secera,osim malo meda kad ucim.Itd po vec sto puta recenim stvarima da se ne ponavlja ovde
Elem,udavi ja.Problem je sto nemam osecaj koliko i kada raditi kardio.Ne mislim da neznam da stanem ali sta je sada tu potrebno i dovoljno.Koji su mehanizmi,tipa prvo se sagorevaju seceri u krvi,pa posle dolaze masti na red.Kako da se ne iscrpim totalno i ne postignem nista znacajno.Sto mi se desilo vec jedanput.Kada se to desava najbolje.Kojim intezitetom(jasno mi je vezano za puls) i koliko dugo vezabti?Imam tu opciju na displey da vidim koliko Kcal sam potrosio vezbajuci,Lako uspem da potrosim 600-800 kcal ali mi treba skoro 45min do sata.Jeli to ok.I koliko bih cesto trebao i kada posto mi je kardio vezan za iskljucivo za bicikl.Ne bih da se opterecujem ciframa ali da li sam na dorom putu.Kada budem krenuo da uzmam Unidyne u punoj dozi dacu vam moje utiske.
Pozdrav svima
Sačuvana
Stranice: 1 ... 4 5 [6] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.074 sekundi sa 17 upita.