TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398451 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Jelena Nedeljkovic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 25, 2024, 09:56:29 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Poceo sam da koristim Unidyne  (Pročitano 17360 puta)
TNT
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: Oktobar 11, 2007, 10:51:52 posle podne »

Evo me da vam kazem sta sam postigao za ovaj mesec koriscenja Unidyna.
Pri kraju sam sa bocicom ,imam mozda jos par komada.Za mesec dana uzimanja pune doze smrshao sam 4,5 kg i isto toliko cm u obimu struka.Sa 103 na 98.5 i sa 108 u struku na 103.5cm.Vizuelno mogu da primetim razliku ali jednostavno nisam objektivan.
Da budem iskren nisam uspeo da se pridrzavam bas svega navedenog i potrebnog za dijetu.Bilo je slucajeva gde zaglavim u kafanu (par puta) i malo preteram sa alkoholom i klopom i u par navrata imao sam utisak da sam se vratio na pocetak i u izgledu i po tezini a da ne pricamo po volji.Aj kapiram kao da malo zbunim metabolizam hehehe  ;D
 Desavalo se da zaboravim da uzmem Unidyne ili ga popijem jednom dnevno.Bilo je trenutaka gde nisam stizao da vezbam cele nedelje.Bio mi je bas naporan mesec privatno i poslovno pa nisam imao dovoljno energije da se bas posvetim gubljenju sala.Ali pregurao sam.Kardio trening sam imao prosecno pet puta nedeljno i ponekad ujutro (oko 30 min) i popodnevni u kombinacijii sa tegovima (20 min) ili bez tegova oko 40-45 min.Ako je verovati ovom mom sobnom biciklu za 30 min sam uspevao da sagorim oko 350-370 kcal.Ne uzdam se mnogo.A o kondiciji da ne govorimo.Prosto letim.
Ok iskustva su mi pozitivna.Morao sam da jedem stvarno raznovrsno i trudio se da stvarno bude mahom proteinska ishrana jer sam vezbao sa tegovima a i zbog ocuvanja misicne mase.Nisam se prezderavao a pri tome sam potpuno izbacio belo brasno i secere(narocito gazirane napitke=smrt) u svakom obliku ,sem fruktoza.Jedino nisam uspeo da povecam broj obroka.Jednostavno nije bilo moguce iz mnogo razloga.Da ne smarama sada.Takodje ako mi verujete nisam ni jednom osetio malaksalost i slabost i stvarno sam uspevao da normalno funkcionishem u svakoj situaciji i  da promenim navike u ishrani,sto mi je bilo najteze.Doshao sam u normalno stanje  8)
Da nisam koristio Unidyne mislim da bih u najmanju ruku ostao na istoj tezini.E sad da li bih ovo postigao bez sagorevaca nisam siguran i eto jos jedan plus za Unidyne.Deluje siguran sam a apsolutno nista stetno nisam osetio.Dvoumim se da uzmem Animal Cuts ali mislim da sam i ovo izgurao ok i ne bih da ga uzimam sad kad sam pokrenuo stvar.
Imam jedno pitanje.Da li je potrebno praviti pauzu ili mogu da slobodno da nastavim da ga koristim i dalje tj. da uzmem jos jednu bocicu.
Planiram da se naredni mesec vishe bacim na skidanje sala i da budem posvecenijii i da mi  bude ozbiljniji trening.Kako sam sredio navike i doveo se u stanje pracenja i slusanja  stanja organizma dalje nece biti frka.Da je moglo bolje svestan sam da je moglo ali nisam nezadovoljan,Mislim da cu uspeti da skinem sigurno 5-6 sala kg iduci mesec .Idemo dalje
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: Septembar 17, 2007, 09:05:49 posle podne »

Svaka čast! Puno truda ulažeš, sigurno će biti efekta!
Sačuvana
TNT
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Septembar 17, 2007, 10:34:36 pre podne »

Jedan dvopek ,mislim na komad, ima 45kcal otprilike kao jedan jaffa keks ,mada nije isti sastav.Nije se zezati sa kolicinom.Nekako mi je lakse da se kontrolishem kad jedem taj dvopek ili tost.Onako uzmem veknu i neznam sta je dosta.Slazem se da gubis samo vodu prvih 15 dana zato variram u obimu struka a i kad se pogledam u ogledalo ,cini mi se.Jutros sam odvozao jedno 45 min bike i hteo sam da peglam koliko sam se izmorio.Zajebano na prazan stomak.Nista idem dalje pa cemo videti
« Poslednja izmena: Septembar 17, 2007, 06:21:18 posle podne od strane TNT » Sačuvana
jovo18
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: Septembar 17, 2007, 06:06:22 pre podne »

Pazi i sa razenim hlebom ili sa dvopekom, i njih treba manje jesti posto kada se pretera i on goji. Moras da imas 5 - 6 obroka. SVAKA CAST NA TRUDU SAMO TAKO NASTAVI!!!
Sačuvana
Lazic
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

ExYu-fitness
« Odgovor #16 poslato: Septembar 16, 2007, 09:41:25 posle podne »

prvih 10-14 dana gubis uglavnom vodu..
Sačuvana
TNT
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Septembar 16, 2007, 04:13:23 posle podne »

Evo protekla mi je prva nedelja uzimanja pune doze Unidyna.Skinuo sam 2kg,nadam se samo sala a u obimu struka variara mi izmedju 1 i 2 cm.Cini mi se da sam dosta vodurine izbacio iz sistema jer vishe nisam onako otekao i zadrigo. :D
Da ne spominjem koliko se bolje osecam i koliko sam zivlji od kardio treninga.Poceo sam da radim 2 puta dnevno kardio ujutru po budjenju jedno 20 min od kad popijem 2 kapsule i popodne u istom fazonu,Jutarnji mi je jos uvek mucan i izguram nekih 35min max ,ali ide nabolje.Dok je popodnevni opusten.E sada ako je verovati ocitavanjima na biciklu svaki dan utroshim oko 500-700 kcal i imam oko sat vremena voznje dnevno,u proseku.
Ostalo mi je da se malo potrudim da cesce jedem jer bas nisam uvek u mogucnosti da imam 5-6 obroka.Najvishe sam ponosan sto sam beli hleb gotovo ukinuo i presao na integralni i razani mahom dvopek.Znao sam da pojedem po pola vekne uz rucak.Katastorfa
Idem dalje pa se nadam da cu za ovaj mesec uzimanja skinuti jedno pet kg.Pozdrav svima
Sačuvana
daniela svarc
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Septembar 12, 2007, 03:47:57 posle podne »

Slažem se sa Jovom.. ne bi računala tj ne bi se oslonila na antikatabolički efekat Unidyne-a..
Sačuvana
jovo18
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Septembar 12, 2007, 09:29:15 pre podne »

Ima blago antikatabolicno dejstvo ali ono sto ti cuva misic je pravilna ishrana, cista belancevina(neki cist protein), glutamin i Bcaa i odgovarajuca stimulacija u teretani. Sam Unydine nije dovoljan!
Sačuvana
TNT
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Septembar 11, 2007, 08:52:51 posle podne »

Ja se toliko izmorim po danu od koje kakvih obaveza da zaspim skor stojeci.A nervozan sam po prirdoi tako da mi je to normalno ;D.Nego zan li neko o anti-catabolic complexu u unidyu?

Sačuvana
daniela svarc
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Septembar 11, 2007, 05:21:57 posle podne »

Ako osetiš pojačanu nervozu ili imaš probleme sa spavanjem smanji kafu.
Ako imaš bol u želucu, popij sa jogurtom Unidyne..
ostalih šetetnih efekata nema ili bar ja nisam imala iskustva da neko ima druge neželjene efekte.. čak su i ovi kod Unidyne-a retki...
Sačuvana
Proday
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

Bicu i ja veliki!!!

« Odgovor #10 poslato: Septembar 11, 2007, 12:56:17 posle podne »

Ma kakvi stetni efekti. Cepao sam sve sagorevace pa cak i unidine sa efedrinom ranije. Jest malo stomak znao da zeza ali to je sve!!
Sačuvana
TNT
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Septembar 11, 2007, 12:34:21 posle podne »

Imam pitanje.
Na bocici Unidyna pishe Anti-Catabolic complex.Ok znam da je marketinska fora ali da li ima neke istine u tome.
Znam da je za Animal Cuts potvrdjen antikatabolicni efekat u praksi ali da li za Unidyn oupste postoji.

Evo trenutno sam na vec 4 danu uzimanja 2x2 kapsule.Vaga kaze 1kg dole mada sam izgubio 2 cm u struku.Ubacio sam jutarnji kardio po jedno pola sata do 35 min cime jedno "spicim" 400kcal orjentaciono.Jos uvek mislim da mi ne ide salo vec izbacujem tecnost.Od uvek sam imao taj problem sa "vodenim salom".Razlika izmedju jutra i veceri velika.Ujutru izgledam kao da imam 5kg manje a u uvece se nekako razvuce i koza i salo.Ma odvratno,Bubrezi su ok,ne oticem nigde,uzimam dovoljno tecnosti ali oduvek je to tako.
Moram da priznam da sam se plasio  stetnih efekata koji mogu da se pojavi ali ja ne osecam nikakve tegobei i nastavljam dalje.E cak nisam ni kafu smanjio iako je unidyn pun kofeina i extrakata guarane.
Sačuvana
daniela svarc
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Septembar 09, 2007, 08:37:14 pre podne »

Ja sam sad na režimu 3 x nedeljno teogvi i kardio i 1 x nedeljno samo kardio... U meĂ°uvremenu se trudim da sam u pokretu (bajs i slično)... UH uzimam samo ujutru a voće do popodne..
Ništa komplikovano a deluje.. preporučujem svima :)

Naravno Unidyne pomaže da se držiš plana :)
Sačuvana
TNT
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Septembar 08, 2007, 04:03:12 posle podne »

Danas sam poceo da uzimam dozu 2+2.Proslih sedam dana sam bio u fazi privikavanja organizma na manje i drugacije hrane i dosta cardio vezbanja.Bas sam se iznenadio kako mi se vraca kondicija,dobro mozda ima tu i malo elana ali  ide nabolje.Sada cu da krenem ozbiljnije sa kombinacijom tegovi+kardio i ako budem mogao da pokusam i malo hit-kardia.Stvarno sam postao nestrpljiv da vidim rezultate jer zapravo sada krecem u pravi trening
Sačuvana
daniela svarc
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Septembar 07, 2007, 05:32:58 posle podne »

Najbolje se pokazao trening gde prvo radiš sa tegovima a potom radiš kardio.. radom sa tegovima iscpriš glikogenske rezerve i odna kreneš kardio. TakoĂ°e lično se tokom tegovima i umorim tako da slabijim tempom na treci/biciklu/eliptici dobijem željeni puls (za mene oko 140 je idealno a za tebe verovatno oko 130).. to ti je zona sagorevanja masti i nemaš šta da brineš..

Što se Unidyna tiče uzmi dve pred trening sad pa ćeš bolje videti učinak..
Sretno i javi ako nešto još treba!
Sačuvana
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.119 sekundi sa 17 upita.