TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398438 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Jelena Nedeljkovic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 25, 2024, 07:26:10 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] 4 5 6 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Poceo sam da koristim Unidyne  (Pročitano 17348 puta)
Xemicar
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #50 poslato: Novembar 26, 2007, 09:36:47 posle podne »

Sta mislite da uzmem elite whey sa kombinacijom Dym-Burn  ali  neznam  da li je on stetan i da li smem da ga uzmem posto sam maloletan.Jer vredi da rizikujem
Sačuvana
jovo18
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #49 poslato: Novembar 26, 2007, 10:08:51 pre podne »

Ranije je spominjana kombinacija da kada pauziras s Unidyneom uzmes L-Carnitine ili Super Cuts3(oko miesec dana) pa ako jos zelis da skines uzmi Animal Cuts. Stomak ces skinuti pravilnom ishranom i treningom. Kada budes dovoljno sagoreo i stomak ce biti ok. Trbusnjaci tu mogu da ti pomognu da ucvrstis trbusni zid i da se zategne.
Sačuvana
u_jogurtu_nema_kostiju
Član
**
Van mreže Van mreže

www.icafe.rs

iCafe
« Odgovor #48 poslato: Novembar 26, 2007, 12:48:11 pre podne »

Prijatelju, samo ti uzmi ISO, ja sam ga koristio u kombinaciji sa UNYDINE-om , i dao mi je odlicne rezultate, samo sam ja skinuo daleko vise od tebe. Samo polako, i naravno ISO uzimaj minimum tri puta dnevno, ujutru na prazan stomak, popodne posle rucka i naravno posle treninga!!!!!!

Videces ,radi kao ludo, ponekad dodje do faze kad mislis da ne moze bolje, ali treba biti samo uporan, i ne zaboravi, najveca tajna napredovanja u bodybuildingu je u glavi!!!!!!

Samo napred!!!
Sačuvana
Um je granica. Sve dok um veruje da nešto možeš napraviti, napravićeš, dok god stvarno 100% verujes!!! by Arnold Schwarzenegger
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #47 poslato: Novembar 25, 2007, 11:31:02 posle podne »

Cinjenica je da je genetika cudo i da od nje ne mozemo mnogo pobeci :(!
Opet korigovana ishrana,dobar trening,dobra suplementacija mogu da pomognu prilicno.Iso-100 ti je dobra varijanta proteina,odlicna,i kako rece Danijela bilo koji whey je preporucljiv tako da neces pogresiti ni ako uzmes Elite ili bilo koji drugi u tom rangu.Uz adekvatan odnos unosa proteina,ugljenih hidrata i masti,uz whey,dobar trening sa obaveznim cardiom,sagorevac...mislim da ces imati rezultata cak i ako je genetika u pitanju ::).Unidyn je dobar sagorevac i ako ti daje rezultate ne moras menjati,a ako bas zelis dobri su takodje animal cuts,stim&trim...
Ako se vec tripujes oko stomaka pojacaj trening za trbuh,ubaci neke super set serije za trbuh,isforsiraj cardio...
Sačuvana
Be Happy!!!
Xemicar
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #46 poslato: Novembar 25, 2007, 08:00:06 posle podne »

ja mislim da bi trebalo da skinem jos 3 ,4 kg pa sam mislio da probam sa nekom  proteinskom dijetom  jer opet imam mali stomak kad se opustim pa se tripujem da to nije mozda genetski i da se nikakvom dijetom ne moze skinuti i da li kad zavrsim sa unidyne nastavim sa nekim sagorevacom i koji bi mi vi preporucili .Unapred hvala
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #45 poslato: Novembar 25, 2007, 05:11:46 posle podne »

Dobra ideja je u principu bilo koji whey protein - ISO 100 je naravno za sada najbolji u smilsu procenta proteina ali je i ELITE Complex nije uopšte loše ideja.. jako zavisi od toga šta jedeš preko dana
Sačuvana
jovo18
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #44 poslato: Novembar 25, 2007, 10:37:08 pre podne »

Uzmi, taj je najbolji, posebno ako ces ga uzimati samo posle treninga, takodje je dobar izbor i Elite, Optimumov Golsd Standard(bar se nadam, taj sam sada nabavio), Elite Complex(dobari i za posle treninga i u toku dana), nije los ni Whey Protein X.
Sačuvana
Xemicar
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #43 poslato: Novembar 24, 2007, 10:07:21 posle podne »

i evo me ponovo i vec 21 dan koristim unidyne i skinuo sam 4kg i za sad je dobro ali sad hocu da uzmem neki protein    koji mi vi predlazete da uz korigovanu ishranu i dobar trening skinem jos ovo malo sala koje je ostalo meni .Uzecu ga u ponedeljak sta mislite da uzmem Iso 100.
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #42 poslato: Novembar 06, 2007, 06:19:11 posle podne »

Najvažnije je izbeći monotoniju i fazu prilagoĂ°avanja. A to se najbolje postiže - šokiranjem tela!
Sačuvana
jovo18
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #41 poslato: Novembar 06, 2007, 11:06:37 pre podne »

Kombinacija je najbolja varijanta da se razbije monotonija, posebno trcanja, a uz to i vazan uslov za sagorevanje i konstantan napredak.
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #40 poslato: Novembar 06, 2007, 02:00:52 pre podne »

8) 8) 8)

Ma komb inuj, kad ti dosadi jedno,ti predji na drugu :)
Sačuvana

NEKADA...

I SAD..
BENDŽO
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #39 poslato: Novembar 04, 2007, 03:28:36 posle podne »

JA ĆU SPOJITI 2 ODLIČNA PREDLOGA JOJEVTE I JOVE18...

UZMI VIJAČU I NA TRČANJE U PRIRODU S ISTOM.  ;)
MALO JESTE BLESAVO, ALI JE ODLIČNO ZA ORGANIZAM JER ĆEŠ VEŽBATI NA NAČIN NA KOJI NISI NAVIKAO.
VEĆA POTROŠNJA ENERGIJE, VEĆA STIMULACIJA CNS-a,...
JOŠ JEDAN PREDLOG,... TRČI UNAZAD.  :)

SVE OVO RADI POD USLOVOM DA TRČIŠ NEGDE GDE NEMA LJUDI ILI AKO NEMAŠ BLAMA.  :)

A SAD MALO OZBILJNOSTI...
ŠTO SE TIČE TRČANJA
POČNI DA RADIŠ INTERVALNE TRENINGE.
Sačuvana
jovo18
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #38 poslato: Novembar 04, 2007, 10:36:37 pre podne »

Vijaca je odlicna stvar, cak moze da bude efikasnija od trcanja. Idelana varijanta je kombinacija raznih kardio vezbi kako se telo ne bi naviklo na intenzitete i prestalo da sagoreva. Kod skidanja kila je jos bitno da puls bude u granici oko 70% od maksimalnog broja otkucaja. Ovo je vaznije nego koliko vremen se provede izvodeci kardio vezbe.
Sačuvana
jojevta
Gost
« Odgovor #37 poslato: Novembar 03, 2007, 11:30:05 posle podne »

Evo me opet sa novim pitanjima ,prolazi i drugi dan moje dijete gde  sam unos uh smanjio koliko je to moguce i krenuo sa kardio treningom ali zanima me da li je trcanje efikasnije u skidanju masnih naslaga u odnosu na vijacu posto sam isprobao oba i cini mi se da se vise znojim kada radim kardio sa vijacom  inace sam u dobroj formi posto dvaput nedeljno igram fudbal pa mi kardio trening od 35 min  i nije prestavljao neki problem.

Skakutanje u mestu nikad ne moze da zameni dobro trcanje,po mom misljenju,koje treba da traje nekih 30 - 45 min,posto ces vec nabijati kondiciju,povecavaj kilometrazu,kao i tempo,ako ti ne predstavlja problem.HIIT se pokazao kao veoma efikasan u skidanju masti,probaj ga ako te ``obicno`` trcanje ne umara toliko. ;)
Sačuvana
Xemicar
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #36 poslato: Novembar 03, 2007, 08:33:48 posle podne »

Evo me opet sa novim pitanjima ,prolazi i drugi dan moje dijete gde  sam unos uh smanjio koliko je to moguce i krenuo sa kardio treningom ali zanima me da li je trcanje efikasnije u skidanju masnih naslaga u odnosu na vijacu posto sam isprobao oba i cini mi se da se vise znojim kada radim kardio sa vijacom  inace sam u dobroj formi posto dvaput nedeljno igram fudbal pa mi kardio trening od 35 min  i nije prestavljao neki problem.
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] 4 5 6 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.087 sekundi sa 17 upita.