TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398438 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Jelena Nedeljkovic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 25, 2024, 07:39:54 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 6 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Poceo sam da koristim Unidyne  (Pročitano 17350 puta)
quaresma
Fakultet za sport i turizam tims. assistant
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #65 poslato: Decembar 09, 2007, 05:32:43 posle podne »

Lično ne preporučujem nikome ispod 20-25 godina.. ali kad si ga već kupio onda ga koristi.. i svakako ne više od jedne kesice dnevno, ujutru, pre doručka, sa šoljom jogurta.. I nemoj piti kafu i čaj tokom dana.. samo dosta dosta vode

sto ne caj???

Zbog teofilina ,kojeg ima u caju

znaci to vazi samo kad pije AC? Sta radi taj teofilin?
Sačuvana
MSc Sport Scientist
Faculty of sport and tourism - Assistant
Center of Health, Exercise and Sport Science CHESS
http://chess.edu.rs/

sasa.semeredi@gmail.com   feel free to contact me

Practice will not make you perfect, perfect practice will make you perfect.
jojevta
Gost
« Odgovor #64 poslato: Decembar 09, 2007, 05:02:27 posle podne »

Lično ne preporučujem nikome ispod 20-25 godina.. ali kad si ga već kupio onda ga koristi.. i svakako ne više od jedne kesice dnevno, ujutru, pre doručka, sa šoljom jogurta.. I nemoj piti kafu i čaj tokom dana.. samo dosta dosta vode

sto ne caj???

Zbog teofilina ,kojeg ima u caju
Sačuvana
quaresma
Fakultet za sport i turizam tims. assistant
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #63 poslato: Decembar 09, 2007, 05:01:27 posle podne »

sto ne caj???
Sačuvana
MSc Sport Scientist
Faculty of sport and tourism - Assistant
Center of Health, Exercise and Sport Science CHESS
http://chess.edu.rs/

sasa.semeredi@gmail.com   feel free to contact me

Practice will not make you perfect, perfect practice will make you perfect.
jojevta
Gost
« Odgovor #62 poslato: Decembar 09, 2007, 04:48:14 posle podne »

Ispod 20-25 god,pa to je smesno,navedite neke DOBRE razloge ,zasto decko koji ima 17,18 godina ne bi uzimao Animal Cuts,pobogu pa nije to ne znam sta ,opterecujete se oko gluposti,sta to u njemu ima ,,stetno,,  sto bi bilo za momka od 17 a ne za momka od 25 godina.tacno je to da se ne treba oslanjati na sagorvace i da treba prvenstveno adekvatnom ishranom i dobrim treningom pokusati,tu se slazem i potpisujem,AC nije nikakav steroid ili neka teska hemija pa da decko ne uzima!
U svakom slucaju,zdravije mu je da uzme AC nego da se prezderava brzom hranom,slatkisima,gaziranim picima.....vece stete ce imati od toga nego od AC,ako je jedini razlog kofein koga ima u AC-u,pa pojedini popiju po litre kafe i koka kole dnevno a imaju manje od 20 godina.
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #61 poslato: Decembar 09, 2007, 03:39:03 posle podne »

Sačuvana
Xemicar
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #60 poslato: Decembar 07, 2007, 09:55:08 posle podne »

a to sto imam 17 god ne prestavlja neki problem
Sačuvana
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #59 poslato: Decembar 07, 2007, 08:58:48 posle podne »

Dobar sagorevac naravno,po meni jedan od najboljih.Imas 9 tableta u kesici,ali nemoj da te to opterecuje.Ja sam ga koristila prosle godine i nisam imala nikakvih problema iako ja po prirodi i inace imam problema sa zeludcem.Pij ga kao sto ti je napisano sa jogurtom i nemas brige oko toga.
A rezultate daje.Meni je dao rezultate iako se cak ni korigovane ishrane nisam pridrzavala  ::) ,sto naravno nije za pohvalu jer sam izgubila sansu za jos bolji efekat
Sačuvana
Be Happy!!!
Xemicar
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #58 poslato: Decembar 07, 2007, 07:07:51 posle podne »

Posle dosta razmisljanja odlucio sam da se resim sala jednom za svagda tako da sam danas uzeo animal cuts e sad me zanima da li je stvarno dobar toliko koliko ga hvale da li je stetan jer ipak u jednoj kesici ima dosta tableta pa mislim da je to malo opterecenja za zeludac i kako da ga pijem  jos ovaj animal cuts i zavrsavam i sa sagorevacima i sa ostalim suplemntima.Hvala vam unapred 
Sačuvana
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #57 poslato: Novembar 29, 2007, 09:13:06 posle podne »

Slazem se.Cini mi se da govorimo o kilicini UH od oko 2-2,5gr po dozi,ako se ne varam,zanemarljivo je,a pri tom u sebi ima enzimsku mesavinu:Zitrix i Aminogen koji ce ti pomoci da lakse varis hranu,omoguciti bolju probavu sto je opet jako bitno da se ne bi gojio!
Sto se upotrebe tice dobio si dobar odgovor od jova.Kao i po pitanju carni FX-a,blaza varijanta,ali nije losa naravno!
Sačuvana
Be Happy!!!
daniela svarc
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #56 poslato: Novembar 29, 2007, 06:15:49 posle podne »

Carni FX je meni super radio posao.. jako mi je prijao uz kardio..
ne brini za UH iz wheya - to je bukvalno ništa
Sačuvana
jovo18
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #55 poslato: Novembar 29, 2007, 11:13:26 pre podne »

Ne mozes da se ugojis, to je jako malo UH. Pij ga kao sto uputstvo kaze najmanje 3X dnevno(ujutro, posle treninga i pre spavanja ali tada ga moras usporiti pa ga pij s mlekom). Naravno mozes i manje puta ali onda obavezno da bude posle treninga. Carni FX je ok, dobra kolicina L-Carnitinea i lako se vari samo spada u blaze sagorevace, u principu je ok da ti obezbedi da se salo ne vrati i da se dobro oporavljas.
Sačuvana
Xemicar
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #54 poslato: Novembar 28, 2007, 09:48:48 posle podne »

Evo danas sam kupio elite whey koliko puta dnevno da ga pijem i da li mogu da dobijem salo od njega posto ima nesto malo ugljenih hidrata ne zelim ponovo da se ugojim .Sta mislite da uzmem sagorevac Crani fx .
Sačuvana
daniela svarc
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #53 poslato: Novembar 27, 2007, 04:52:10 posle podne »

I mislim da DymeBurn nije dobro rešenje.. osnova ti je ishrana.. od dymaburna ćeš biti nervozniji a ne orniji za rad..

kontrola onoga što jedeš i jedan pristojan sagorevač doneće prave rezultate - nema prečice
Sačuvana
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #52 poslato: Novembar 27, 2007, 11:10:15 pre podne »

Ni ja se ne bih slozila da uzimas Dyma Burn.Ako vec prestajes sa Unidynom (mada bi ja i dalje nastavila sa njim umereno kad vec daje rezultate) onda ti je jovo dao lep savet za L-carnitin.Sa pojacanim cardiom i korigovanom ishranom mora dati rezultate definitivno.Naravno govorim iskljucivo o tecnim L- Carnitinima,zato sto su oni koncentrovaniji,brze i lakse se apsorbuju.Moja preporuka Dymatize ili CarniTech Univerzalov.
On ti i ima tu ulogu da razlozene masti transportuje do samog misica i da se one na treningu iskoriste u vidu energije,tako da je logicno da ce to uroditi plodom ako ne "isfusaris" u treningu i ishrani :)!Kazem ti si mlad i smatram da neces imati problema sa tim,jer ti si taj koji ce odraditi veci deo treningom i ishranom dok su ti sagorevaci tu da sve to isprate i u tom slucaju daju jos bolje rezultate.
Sačuvana
Be Happy!!!
jovo18
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #51 poslato: Novembar 27, 2007, 09:34:30 pre podne »

Uzmi Elite ali posto si maloletan(koliko maloletan?), ne bi bilo preporicljivo da koristis Dyma Burn. Mozda da probas sa nekim blazim, Super Cuts 3 ili L-Carnitine(tecni bolji od kapsula).  Nivoi hormona su ti svakako visoki tako da uz odgovarajucu klopu i trening mozes dosta da sagoris i bez Dyma Burna.
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 6 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.106 sekundi sa 17 upita.