TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399835 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 16, 2025, 02:08:40 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Hardcore trening za grudi (superserije)  (Pročitano 21431 puta)
bojanjolie
Ja samo BOLJI!
Redovan član
Van mreže Van mreže

Be yourself no matter what they say!

« Odgovor #24 poslato: Septembar 14, 2009, 11:30:18 posle podne »

Prvo superserijama trosim vise kalorijama na treningu nego ti na treningu sa velikim tezinama, drugo ja garantujem da cu na jednom treningu od 45 minuta podici zbirno vise kg-a nego ti svojim treningom sa velikim kilazama, trece do razgradnje dolazi i na tvom treningu u velikoj meri poenta je suplementacija pre posle i za vreme treninga. Cetvrto ja i imam kalorijski deficit ali poenta je uvecati ga vecim trosenjem na treningu, peto ako imam kalorijski deficit i dalje unosim 10-20 g glutamina, whey i pola kg raznog kvalitetnog mesa. Sesto misic se ne smanjuje principom super serija koriste ih maltene svi profesionalci u odredjenoj meri. . . I poslednja stvar je ta da sam ja ovo probao na sebi i napravio veliki pomak. A sto se tice poziva na trening. . . uvek!
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #23 poslato: Septembar 14, 2009, 10:59:16 posle podne »

LA je na keto go k**ac...
Sačuvana
The Mickey
Only rage gives me strenght!!!
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Oculus ex Inferni

eXplode FORUM!!!
« Odgovor #22 poslato: Septembar 14, 2009, 10:03:05 posle podne »

*******Tako sto ces uzeti i dizati manje kilaze i onda misic kaze e ovaj je smanjio kilaze,zasto da ja trosim kalorije i trosim ih na ovu veliinu kad sada radi s amnajim tezinama te ne moram biti ovoliki??*******

upravo...

filipe kacio si negde na furumu trening koji si imao na keto... ne mogu samo da ga nadjem, mislim da je bio u pitanju Lactic Acid trening.
Sačuvana
"In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti"
Dark Angel....Maybe dark but still Angel

TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #21 poslato: Septembar 14, 2009, 09:23:07 posle podne »

Niko me nece ubediti da postoji bilo sta bolje za sagorevanje masti od super serija....mislim na vezbe sa tegovima.... A to da cu unistiti misic pretpostavljam da mislis da cu ga razgraditi....To je cista glupost...Tacnije to je vecita fobija ljudi koji rade masu da ce im se to desiti...Sve sam probao na sebi tako da ne moram da slusam kvazi znalce....a interesuje me da li lik koji prica o velikim kiazama zna koja se vlakna razvijajuu i aktiviraju na taj nacin......

kvazi znalci?? objasni mi kako neces ragraditi msiic sa 20 serija radjenja istog??sjebo bi misic i na masi sa toliko rada kamoli u kcal deficitu!?? Da,taj lik zna koja se vlakna aktiviraju,ali ti ocigledno nemas ni najmanje pojma kako se misic cuva??Tako sto ces uzeti i dizati manje kilaze i onda misic kaze e ovaj je smanjio kilaze,zasto da ja trosim kalorije i trosim ih na ovu veliinu kad sada radi s amnajim tezinama te ne moram biti ovoliki?? naravno da ne,dizes isto kao i uvek,treningom se ne mrsavi nego KALORIJSKIM DEFICITOM!!! tegovi imaju funkciju SAMO ali SAMO da odrzis misicnu masu,kalorijski deficit je ono sto ce ti skinuti BF,naravno mozes i tegovima ali ne tim superserijicama nego kreni neki pravi hardcore trening...ako ne verujes,pozivam te na jedan LA ili giant set trening da vidis o cemu pricam ;)

a te gluposti sa manjim tezinama vise ponavljanja su prevazidjena (bar sam ja tako mislio) jos u 20om veku...kasnis s ucenjem...pozz
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #20 poslato: Septembar 14, 2009, 09:15:45 posle podne »

zasto se raspravljate??Covek je izneo svoje misljenje,srecno mu bilo...superserije najbolje z amrsavljenje?????????????????? a zasto ne tri serije ili giga serije??nema poente raspravljati se s nekim ko nema boljeg od argumenta "niko me nece ubediti". kome se svidja nek proba ko zna bolji nacin radice tako i end of story
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
Nitro
Gost
« Odgovor #19 poslato: Septembar 14, 2009, 03:28:39 posle podne »

ebiga,jel treba da ti dokazem ::) pogledaj teg od "10kg" jel ti logicno da ga drizis sa 2prsta ::) sweetsweet dreams :)

WIN hhhhh

to je ono'' podignem ja teg od 20 i vidim auu al je lako -mora da sam ojacao''

Sačuvana
chiller
Gost
« Odgovor #18 poslato: Septembar 14, 2009, 10:40:30 pre podne »

ebiga,jel treba da ti dokazem ::) pogledaj teg od "10kg" jel ti logicno da ga drizis sa 2prsta ::) sweetsweet dreams :)
Sačuvana
bojanjolie
Ja samo BOLJI!
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: Septembar 14, 2009, 07:59:01 pre podne »

Svako ima svoj nacin....Ja cu raditi ovo dokle god me radi....Trening mi traje maksimum 45-50 minuta....Ne radim sa  nekim prevelikim tezinama....bench 60 kg, bucice svaka po 25...kod razvlacenja 2o...

:) ;) :D  nije niko primetio,to nisu bucice od 25 i 20kila :) to su ti mere u ibsima,25 ti je 11kila,a 20 ti je 9 ;) :D
ROFLCOPTER
da da....mere su verovatno ibsima...:) mozda i u gramima...:)
Sačuvana
vuksa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Dip. trener

« Odgovor #16 poslato: Septembar 14, 2009, 12:47:26 pre podne »

treba naslov teme da bude moj trening za grudi...nemoj neko da vidi ovo i da pocne da radi ovako :D
Sačuvana
al se nekad dobro jelo :)
chiller
Gost
« Odgovor #15 poslato: Septembar 13, 2009, 10:43:24 posle podne »

Svako ima svoj nacin....Ja cu raditi ovo dokle god me radi....Trening mi traje maksimum 45-50 minuta....Ne radim sa  nekim prevelikim tezinama....bench 60 kg, bucice svaka po 25...kod razvlacenja 2o...

:) ;) :D  nije niko primetio,to nisu bucice od 25 i 20kila :) to su ti mere u ibsima,25 ti je 11kila,a 20 ti je 9 ;) :D
ROFLCOPTER
Sačuvana
honda83
Gost
« Odgovor #14 poslato: Septembar 13, 2009, 10:14:17 posle podne »

Ako ti tako odgovara, onda samo nastavi, samo razmisli da povremeno malo to promenis i ubacis vece tezine za grudi kako bi aktivirao i drugi tip misicnih vlakana.
Sačuvana
bojanjolie
Ja samo BOLJI!
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Septembar 13, 2009, 10:04:06 posle podne »

Ne zelim ni ja da se raspravljam..opusteno...svako ima pravo na misljenje....
Sačuvana
The Mickey
Only rage gives me strenght!!!
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Oculus ex Inferni

eXplode FORUM!!!
« Odgovor #12 poslato: Septembar 13, 2009, 09:44:50 posle podne »

Kod anaerobnog treninga tj. treninga sa tegovina razvijaju se bela (brzokontraktna) misicna vlakna.... ne vidim zasto me to pitas al ajde :D

BTW...nisam ja ni rekao da su super serije lose za sagorevanje....nego to sa malim kilazama je glupost... ali mrzi me da se raspravljam... radi kako hoces...
Sačuvana
"In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti"
Dark Angel....Maybe dark but still Angel

oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Septembar 13, 2009, 09:33:07 posle podne »

Odlicno samo cepaj
Sačuvana
I don't give a fuck
bojanjolie
Ja samo BOLJI!
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Septembar 13, 2009, 09:14:30 posle podne »

Niko me nece ubediti da postoji bilo sta bolje za sagorevanje masti od super serija....mislim na vezbe sa tegovima.... A to da cu unistiti misic pretpostavljam da mislis da cu ga razgraditi....To je cista glupost...Tacnije to je vecita fobija ljudi koji rade masu da ce im se to desiti...Sve sam probao na sebi tako da ne moram da slusam kvazi znalce....a interesuje me da li lik koji prica o velikim kiazama zna koja se vlakna razvijajuu i aktiviraju na taj nacin......
Sačuvana
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.132 sekundi sa 18 upita.