TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398396 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 21, 2024, 09:35:17 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 18 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Mladi sir  (Pročitano 80162 puta)
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #192 poslato: Mart 10, 2010, 05:11:27 posle podne »

ja iskreno ne mogu da kazem da volim ellu i da mi ne fali sto ne smem sebi cesto da dozvolim peciva, slano, slatko i ostalo...

ali ono sto 100% znam je kako se osecam kad se pravilno hranim i pijem po 4-5 litara vode, a kako kada zivim na kafama i nekvalitetnoj hrani... 

Kao da sam ja ovo pisala,osecam se isto...

Samo sto moram priznati ja sam redje od tebe Monika na korektnom rezimu ishrane,ali evo trenutno "uzivam" u tome.
Neke stvari nerado jedem,izmedju ostalog i tu Ellu  ::) ,ali zaista se lakse osecam i organizam i zeludac su mi tako neko rastereceni da mi to nenormalno prija
Sačuvana
Be Happy!!!
Seph
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #191 poslato: Mart 10, 2010, 04:53:29 posle podne »

Hmm po onome sto ti pises meni se nekako cini da si ti stalno na nekim rigoriznim dijetama?mislim ne planiras da se takmicis ,zasto si toliko stroga prema sebi...ne moras da preterujes ali zasto sebi ne dati oduska,ne razumem
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #190 poslato: Mart 10, 2010, 04:48:50 posle podne »

ja iskreno ne mogu da kazem da volim ellu i da mi ne fali sto ne smem sebi cesto da dozvolim peciva, slano, slatko i ostalo...

ali ono sto 100% znam je kako se osecam kad se pravilno hranim i pijem po 4-5 litara vode, a kako kada zivim na kafama i nekvalitetnoj hrani... 
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #189 poslato: Mart 10, 2010, 04:41:52 posle podne »

Ne misle mnogi tako. Vecina nas nije ni svesna da bukvalno sve ide iz glave :) Ali to nekom drugom prilikom...

Nego da li je neko kuci ikada probao da pravi home made sir? Potrebno je samo melko i mrezica-cediljka i posuda koliko se ja secam :)? Baba meni cesto pravi sir i kajmak mada ga nisam nesto jeo ni u detinjstvu a ni sada. Ako neko zna kako otprilike ide neka napise, ja mislim da se prvo ostavi mleko da se usiri, a sada da li mora biti sirovo, nisam siguran, a zatim se cedi preko te mreze i ostane cvrsta masa - sir. koji se sece kasnije. A mislim da se brojem tih cedjenja kao i duzinom stajanja moze kontrolisati u nekoj meri postotak masti koji ce biti. Bas cu se raspitati i mozda probati da napravim :)
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #188 poslato: Mart 10, 2010, 01:24:54 posle podne »

ne zvuči smešno nego veoma verovatno i ukazuje na snagu uma...
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #187 poslato: Mart 08, 2010, 08:35:13 posle podne »

to se zove profesionalna deformacija ;)
šalim se naravno...
volimo ono što nam naš mozak kaže da volimo tj čemu naš mozak da najviše bodova... Ognjen je tu najbolji primer ;)
;D

Mozda zvuci smesno, ali to je samo dokaz da je moguce i mozak prilagoditi svakojakom jelu ako se postpuno prilagodjavamo... ja sam okrenuo ishranu za 180 stepeni u odnosu na detinjstvo...

Zoltane a sto se tice pavlake, onda te bas briga, uzviaj u elli :)
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #186 poslato: Mart 08, 2010, 08:13:09 posle podne »

to se zove profesionalna deformacija ;)
šalim se naravno...
volimo ono što nam naš mozak kaže da volimo tj čemu naš mozak da najviše bodova... Ognjen je tu najbolji primer ;)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #185 poslato: Mart 08, 2010, 01:54:31 posle podne »

te salate su meni extra samo me mrzi da pravim, a inekako ta forma ne izgleda da moze da zasiti a moze i te kako...

Zoltane kako ti pavlaka nije lepa, to je kao da si rekao da ti eurokrem nije lep :)

Pavlaka je izvrsna, sem tih 20% mlecne masti koje ima :)

Pa iskreno bila mi je lepa dok sam kao mali stavljao u supu :D  ali to bese nekada...sada mi je nekako...mogu jesti ako bas moram ali nije mi ukusna.Ella je bolja.
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Crime is a desease. Meet the cure.

« Odgovor #184 poslato: Mart 05, 2010, 10:59:11 posle podne »

Ma ja sam i planirao da uzmem choko, za promenu... Vanila je do balcaka, pretpostavljam i da je cokolada takodje. To mi je trenutno jedno 10x bolja opcija od Elle jer je to jedini ukusan obrok koji imam za ceo dan  :D
Sačuvana
Stallone Cobra, the strong arm of the law.
Seph
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #183 poslato: Mart 05, 2010, 10:45:21 posle podne »

jbg nacinjem ga tek u pon :(( al znas kako...chocko ima <1g fibers sad gledam...A fibers kontrolisu GI!!!!!!!!!! tako da to ti dodje kao...extra za defku isto ;D ;D
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #182 poslato: Mart 05, 2010, 08:25:23 posle podne »

Uzeo sam ga i ja...dugo sam se dvoumio izmedju cokolade i vanile,posto si mi reko da je extra a i imam dosta ostalih proteina od cokolade...ali je ipak moja strast prema cokoladi presudila :P ... a i posto sam na masi coko ima 4g carbs a vanila 3 ..ona je za definiciju hhh :D :D javljam ti kakav je

E javljaj obavezno, posto idem sutra da kupujem opet Casein, pa ne znam da li da uzimam cokoladu ili da nastavim sa vanilom :) Ali posto je vanila za defku, onda uzimam nju  :D
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #181 poslato: Mart 05, 2010, 08:16:20 posle podne »

te salate su meni extra samo me mrzi da pravim, a inekako ta forma ne izgleda da moze da zasiti a moze i te kako...

Zoltane kako ti pavlaka nije lepa, to je kao da si rekao da ti eurokrem nije lep :)

Pavlaka je izvrsna, sem tih 20% mlecne masti koje ima :)
Sačuvana
Seph
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #180 poslato: Mart 05, 2010, 08:06:07 posle podne »

Uzeo sam ga i ja...dugo sam se dvoumio izmedju cokolade i vanile,posto si mi reko da je extra a i imam dosta ostalih proteina od cokolade...ali je ipak moja strast prema cokoladi presudila :P ... a i posto sam na masi coko ima 4g carbs a vanila 3 ..ona je za definiciju hhh :D :D javljam ti kakav je
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #179 poslato: Mart 05, 2010, 03:39:05 posle podne »

Ja sam to izbacio iz ishrane otkad sam probao Dymatize Casein  8)
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #178 poslato: Mart 05, 2010, 01:48:47 posle podne »

ovih dana mi je baš čest obrok neki mladi sir (šabački uglavnom)  i 2 jajeta, gomila zelene salate i malo šargarepe, balzamiko sirće i njam :)

lično, sir mi nikad nije bio neukusan sem elle koja mi se smučila jer sam je non stop jela...    ali sa pola merice whey-a, nekog dominantnog kao Sci professional, ili sa nekim povrćem ili izmešana sa tunom, divno
Sačuvana
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 18 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.095 sekundi sa 18 upita.