TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399320 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 22, 2024, 09:44:03 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pusenje i zakon o pusenju  (Pročitano 26094 puta)
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #44 poslato: Novembar 14, 2009, 11:27:50 pre podne »

jojjj... slika je.... no comment :(   a što se tiče cigareta, velik uticaj imaju vršnjaci i to što si cool kad zapališ cigaretu, i kao dobro ti stoji itd itd...  :P
Sačuvana
honda83
Gost
« Odgovor #43 poslato: Novembar 14, 2009, 01:38:19 pre podne »

Mnogo dobra slika, skoro sam je video negde na netu...
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #42 poslato: Novembar 14, 2009, 12:09:55 pre podne »

;D ;D :D :D
Sačuvana
Viljuska
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #41 poslato: Novembar 10, 2009, 11:36:22 posle podne »

U Srbiji su najeftinije cigare... nema gde se mogu kupiti ispod 2.5 eura, a kod nas za evro visa klasa...

Znaci kao sto Filip kaze, po dzepu treba udariti, nema drugi nacin...
Сам си написао други начин.То црно је катран....То је оно што ја причам,скретање пажње путем таквих реклама,објаснити цео тај "механизам" деловања и наравно повисити цене цигарета као што је то урађено у неким  државама.
Филипе,мислим да када би се клинцима на овакав начин објашњавало да би имало утицаја....У то ме је и фора што сви углавном почну да "пљугају" у том узрасту,а са 20 + када  почну мало зрелије да размишљају већ су постали зависници.
Sačuvana
'''Оћу ја да изјавим нешто за дневник.Ономад сам гледао на телевизору,је л' знаш бре ти несрећо да су Срби најстарији народ?Док су Шваба и Енглез и Американац пре 600 година јели свињу с рукама,ми смо имали ово.Па лепо виљушком боц,на српском двору ми с виљушком боц а Шваба с рукама уста га ..бем''
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #40 poslato: Novembar 10, 2009, 08:33:34 posle podne »

U Srbiji su najeftinije cigare... nema gde se mogu kupiti ispod 2.5 eura, a kod nas za evro visa klasa...

Znaci kao sto Filip kaze, po dzepu treba udariti, nema drugi nacin...

U Australiji sam video fenomenalnu reklamu... Ljigava, ali efektivna. Nesto u vezi pusenja, mislim kampanja neka, i prikazuje se crevo, tacnije plucni kanal iz kojeg se cedi nesto odvratno crno sto je nastalo iz cigara, znaci na snimku covek iz tog ljigavog plucnog kanala cedi prstima kao blato iz njega... pa nema kome se ne bi zgadilo, a sve i jedan pusac ima tako zagadjena pluca samo sto toga nisu svesni... znaci treba svest probuditi i pokazati im kako cigare razaraju njihova pluca, mislim da ot toga nema efikasnije
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #39 poslato: Novembar 10, 2009, 07:01:59 posle podne »

nazalost sam bas svedok jednog takvog slucaja u mojoj porodici... kad smo vec pri temi... rak pluca... pusenje 50 i kusur godina.... da vam ne pominjem da sam rekla da u zivotu necu zapaliti cigaretu zbog toga... 
hemoterapije, ljudi ono je strasno... nemam sta da kazem... ne daj boze da se ikome desi tako nesto
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #38 poslato: Novembar 10, 2009, 06:11:32 posle podne »

Duvanska industrija je strašno moćna mašinerija i ne smemo to smaknuti s uma.
Sačuvana
filip85
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #37 poslato: Novembar 10, 2009, 05:39:00 posle podne »

Када би људи схватили на који начин цигарете делују штетно по здравље број пушача би се драстично смањио.Није довољно написати "Пушење убија","Пушење штети људима у вашој околини","Пушење изазива рак....",...многи када је тако написано уопште нису свесни тих последица.Дакле,треба, пре свега деци, скренути пажњу и образовати их што се тога тиче,па са тако реалном сликом коју би имали о цигаретама, би и број пушача био далеко мањи.Ја сам пушио неколико година,али сам схватио да то што цигарета даје могу добити и од неких других ствари,много здравијих.

Treba jednostavno opaliti cene tako da ljudi izgube volju da ih uopšte kupuju jer bilo koja upozorenja, skretanja pažnje i obrazovanje ničemu ne vode... Uostalom, ti klinci baš najviše i vole to "zabranjeno voće", kad nešto ne smeju a onda glume mangupe pa prkose... Ali naravno, takve cene nisu u interesu duvanske industrije tako da od toga nema ništa...
Drugo je kako ti razmišljaš sa 20+ godina, a drugo je kako klinac od 15 godina razmišlja, ne možeš to porediti...
Sačuvana
honda83
Gost
« Odgovor #36 poslato: Novembar 10, 2009, 04:19:00 posle podne »

Bila je jedna dobra epizoda u onom Opra shou. Bas pricali o cigaretama, uporedjivali devojke kakve su sada a kakve ce da budu nakon dvadesetak godina ako nastave da puse i ako prekinu. Neke devojke su morale da zapale cigaru dok su bile na hemoterapiji, neke u 40 godina imaju opasne bolesti pluca. Katastrofa... I svi pusaci misle kako to njima nece da se desi, nema sanse, pa onda daju primere kako njihove babe i dede zive, imaju po 80 godina i nije im nista...
Sačuvana
Viljuska
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #35 poslato: Novembar 10, 2009, 02:57:15 posle podne »

Када би људи схватили на који начин цигарете делују штетно по здравље број пушача би се драстично смањио.Није довољно написати "Пушење убија","Пушење штети људима у вашој околини","Пушење изазива рак....",...многи када је тако написано уопште нису свесни тих последица.Дакле,треба, пре свега деци, скренути пажњу и образовати их што се тога тиче,па са тако реалном сликом коју би имали о цигаретама, би и број пушача био далеко мањи.Ја сам пушио неколико година,али сам схватио да то што цигарета даје могу добити и од неких других ствари,много здравијих.
Sačuvana
'''Оћу ја да изјавим нешто за дневник.Ономад сам гледао на телевизору,је л' знаш бре ти несрећо да су Срби најстарији народ?Док су Шваба и Енглез и Американац пре 600 година јели свињу с рукама,ми смо имали ово.Па лепо виљушком боц,на српском двору ми с виљушком боц а Шваба с рукама уста га ..бем''
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #34 poslato: Novembar 10, 2009, 12:17:53 posle podne »

Hehe, da, u pravu ste, rano jutro je bilo  :D

Mislio sam nije bas redak...
Sačuvana
honda83
Gost
« Odgovor #33 poslato: Novembar 10, 2009, 09:58:51 pre podne »

Odgovor mi nije jasan :). Da, shvaceno je i u pravu je covek...
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #32 poslato: Novembar 10, 2009, 09:49:13 pre podne »

I mene je malo zbunio njegov post, ali sam shvatio šta je zapravo pisac hteo reći. ;D :D
Sačuvana
honda83
Gost
« Odgovor #31 poslato: Novembar 10, 2009, 08:57:59 pre podne »

Mislis nije redak?  ;D
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #30 poslato: Novembar 10, 2009, 06:37:35 pre podne »

Od svih slucajeva raka pluca 96 ili 97 % je urokovano pusenjem... A to bas i nije cest rak nazalost... mislim da to dovoljno govori o stetnosti...

Sačuvana
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.101 sekundi sa 17 upita.