TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399320 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 22, 2024, 09:31:59 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pusenje i zakon o pusenju  (Pročitano 26093 puta)
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #29 poslato: Novembar 10, 2009, 01:07:24 pre podne »

Svakog dana prolazim pored jedne osnovne škole i u dvorištu vidim klince kako opušteno ćaskaju sa upaljenom cigaretom. Načeti pluća tako rano... Užas! Ne znam šta reći...
Sačuvana
honda83
Gost
« Odgovor #28 poslato: Novembar 09, 2009, 11:56:10 posle podne »

Slazem se. Ne zelim da gledam svoju voljenu osobu kako se truje tim cigarama i kako sebi skracuje zivot bez ikakvog razloga...
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #27 poslato: Novembar 09, 2009, 11:49:57 posle podne »

Ako ništa drugo, eto još jednog aspekta za sagledavanje kada je reč o vezama pušač-nepušač.
Naravno, zdravstveni aspekt je ono glavno.

Ali, realno gledano, i nema tako puno veza pušač-nepušač. U većini slučajeva oboje su istoj strani.
Sačuvana
honda83
Gost
« Odgovor #26 poslato: Novembar 09, 2009, 11:46:55 posle podne »

Bas tako...
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #25 poslato: Novembar 09, 2009, 11:30:06 posle podne »

Jasno mi je sve. Cigarete definitivno umeju da naruše skladnost veze i da ugroze njeno postojanje.
Sačuvana
honda83
Gost
« Odgovor #24 poslato: Novembar 09, 2009, 10:44:41 posle podne »

Ne vrede te price nista, znam iz iskustva, dve veze sam prekinuo zbog cigareta (jedan od vecih razloga). Obe su prestale da puse, jedna je krila i to uspesno, nije pusila kada treba da se vidimo posto smo se vidjali na 10 dana tako da nisam uopste sumnjao, a druga je kao prestala i posle nekog vremena mi je rekla da hoce opet da pocne i tu je bio kraj. Naravno, to je bio jedan od razloga u oba slucaja. Ne mogu ljudima koji su pusaci to da objasnim kakav je to osecaj. Tu zvake, paste itt ne pomazu.
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #23 poslato: Novembar 09, 2009, 10:35:21 posle podne »

E, kad smo već kod toga, nekako me uvek pratio maler da imam pušača za devojku(i nemoj ovo neko da mi prevrće slučajno :D). I, iskreno, smetalo mi je. Ostavimo sve ono tipa "ako je prava ljubav, bla bla...". Jednostavno, smeta.
No, već nekoliko meseci sam u baš srećnoj vezi sa devojkom koja nikada cigareti nije ni primirisala. :) Konačno da se i ta kockica uklopi u mozaik. :)

Inače, nisam se nikada libio da devojkama skrenem pažnju na to da ostave cigarete. Za sve postoji priča i lep pristup. ;)
Sačuvana
honda83
Gost
« Odgovor #22 poslato: Novembar 09, 2009, 09:36:45 posle podne »

Ja se uvek svadjam sa njima... Jednom prilikom mi je jedna drugarica rekla da cu da nadjem devojku koja je pusac i da necu smeti nista da joj kazem. Jos mi samo fali da ljubim pikslu...
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #21 poslato: Novembar 09, 2009, 08:49:24 posle podne »

Upravo to!! Mnogo puta sam isto to iskusio.

I onda zaista ispadneš još i čudan i prepotentan dok pokušavaš da rasteraš onaj dim, oči suze, lice rumeni... Gledaju te kao da nešto glumiš.
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #20 poslato: Novembar 09, 2009, 07:21:58 posle podne »

najvise mrzim kad se vratim iz izlaska a odeca nepodnosljivo smrdi na dim....   a da ne govorim o sveže isfeniranoj kosi pre izlaska... užas...

kad sam u društvu više pušača, davim se od dima... a što je najveća fora gledaju te čudno, kao da glumataš nešto...
Sačuvana
JovanR
Član
**
Van mreže Van mreže

Follow the Ruhls!

« Odgovor #19 poslato: Novembar 07, 2009, 02:56:51 posle podne »

Markus Ruhl pusi :D
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Novembar 07, 2009, 02:24:13 posle podne »

pa nekima je lep osecaj kad uvlace dim...posle kad se navuces na nikotin ne mozes tako lako da ga se resis...imao sam priliku da vidim kad sam rame operisao...covek pored mene lezi sa onim sipkama u nozi...ima pusacku nogu..boli ga kuka ko sinja kukavica :) kako izadje sestra iz sobe on upali cigaru...ona udje a on je ubaci u flasicu od vocnog jogurta :D

Pusenje je zavisnost od nikotina. Zato ja predlazem da im damo nekako cist nikotin da zadovolje tu svoju zavisnost a da to sve bude bez dima. Lepo nama, lepo njima.

to već postoji - nikotinski pečevi (nalepnice) i ne pomažu.. stvar je u tome što nije samo nikotin problem već i psihička zavisnost navika da se "zapali jenda"
Sačuvana
bb
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: Novembar 05, 2009, 09:12:32 posle podne »

pa nekima je lep osecaj kad uvlace dim...posle kad se navuces na nikotin ne mozes tako lako da ga se resis...imao sam priliku da vidim kad sam rame operisao...covek pored mene lezi sa onim sipkama u nozi...ima pusacku nogu..boli ga kuka ko sinja kukavica :) kako izadje sestra iz sobe on upali cigaru...ona udje a on je ubaci u flasicu od vocnog jogurta :D

Pusenje je zavisnost od nikotina. Zato ja predlazem da im damo nekako cist nikotin da zadovolje tu svoju zavisnost a da to sve bude bez dima. Lepo nama, lepo njima.
Sačuvana
bb
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Novembar 05, 2009, 09:10:14 posle podne »

ustvari čula sam da devojke puše da bi smršale.. ali mislim da je to zbog toga što kad su gladne zapale vcigaru i onda kao manje jedu..
cigarete su čisto otrov koji od čoveka pravi narkomana...

moja razredna iz osnovne skole nam je objasnila da ne treba da pusimo da bismo smrsali jer eto ona je to probala pa je i dalje debela
inace ko zna mozda bih i ja probalu tu metodu skidanja kg
« Poslednja izmena: Novembar 05, 2009, 09:13:40 posle podne od strane bb » Sačuvana
bb
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Novembar 05, 2009, 09:08:17 posle podne »

BB evo mozes sa mojim kumom, samo mi ostavi tvoj broj mob-a ako nisi udata i imas drustvo :)...
Udata sam. Za pusacaaaaaaaaaaaaaaa
Sačuvana
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.118 sekundi sa 17 upita.