TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399320 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 22, 2024, 08:48:33 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 8 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pusenje i zakon o pusenju  (Pročitano 26089 puta)
deskecar
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #104 poslato: Novembar 11, 2010, 02:05:54 posle podne »

I ja navijam za ovaj zak0n o prestanku pusenja.Svi se oni zale da kao su disriminisani,ali upote nisu,neka puse kliko hoce,vise smo mi kojji ne pusimo osteceni jer moramo da udisemo taj dim mimo nase volje...
ne moze covek da izadje nigde ali bukvalno nigde a da se ne usmrdi i da se truje,ako oce da puse ko im brani nek izadju napolje ...
Najstrasniji je slucaj kada izadjete u restoran sa familijom na rucak i oko vas ljudi sa 5 stola zapale svi od jednom ...presedne ti rucak.. i sta ja sto ne zelim da pusim nemam prava da uzivam na javnom mestu?
« Poslednja izmena: Novembar 11, 2010, 02:08:18 posle podne od strane deskecar » Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #103 poslato: Novembar 11, 2010, 01:41:33 posle podne »

Iskreno mislim da ce ovaj zakon tesko zaziveti,makar ne 100% kako oni to zele iz razloga sto smo mi takav mentalitet da je to nestonevidjeno.Samo cekam naslove u novinama: Komunalna policija pretucena u kaficu,komunalana izbacena naglavacke iz diskoteke itd...
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #102 poslato: Novembar 11, 2010, 10:41:21 pre podne »

Eh, pa ti ne znaš da su za njih suplementi hemija, a da je pušenje IN. :D :D
Sačuvana
Lumos
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #101 poslato: Novembar 11, 2010, 10:32:48 pre podne »

Prvi dim sam povukao iz ujnine cigarete koja je stajala u pepeljari(sa 4 godine),promuiljao dim po ustima i ,od tada nisam uzeo cigaretu u RUKE!
Nesto najodvratnije sto sam u zivotu osetio.Moji vrsnjacu uveliko puse,ali sta im ja mogu...
Ljudi jednostavno nece da se odreknu nikotina pa nece!
Sve sto ja mogu je da izbegavam kafice koji jos nisu culi za prozore,drustvo koje ce da me truje(kakvi su mi to drugovi ako stete mom zdravlju... >:( ),i to je sve...
NEMA jednostavnog resenja pusackog problema!
Mora jos puno da se radi na tome!

Sačuvana
Sve što me ne ubije će me samo ojačati
vuksa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Dip. trener

« Odgovor #100 poslato: Novembar 11, 2010, 10:06:05 pre podne »

ja predlazem jednu masovnu paradu pusaca...sad da se ljudi izbore za svoja prava ...pravo na uzivanje u duvanskom dimu i nikotinu...kad mogu aj da ne napisem pederi nego gejevi  da setkaju ulicama  i da traze svoja prava..pusaci onda treba lom da naprave :D
Sačuvana
al se nekad dobro jelo :)
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #99 poslato: Novembar 11, 2010, 10:02:24 pre podne »

Prvi dan novog Zakona o pušenju. :)
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #98 poslato: Maj 27, 2010, 11:09:18 pre podne »

meni nikad nece biti jasno kako neko moze da pocne da pusi.. uglavnom mi drugari kazu zbog drustva.. alo bre kakvog drustva, smesno.. ja probao sa nekih 14 - 15 god, povuk`o dva dima.. cisto da probam.. uzas bre.. jus se kajem zbog toga.. hehe
inace u Londonu je zabranjeno pusenje na svim javnim mestima pa i na otvorenom prostoru.. znaci pusaci koji uvece izadju u grad ne smeju da puse u klubovima, ne smeju ni na ulici ispred klubova, jec se kao najveci ilegalci kriju u haustorima i prostorima izmedju zgrada koji se ne smatra javnom povrsinom.. smesno, da ih vidite samo.. :)

uzeo si mi reč iz usta :)

baš sam htela da pomenem London... kako je to lepo sreĂ°eno kod njih...   :)
Sačuvana
JovanR
Član
**
Van mreže Van mreže

Follow the Ruhls!

« Odgovor #97 poslato: Maj 27, 2010, 09:44:08 pre podne »

sve vise srecem primere da cigarete mrze vise bivsi pusaci nego oni koji nikad nisu pusili... to znaci da mi koji nismo imali posla sa djavolom ni ne znamo koliko je zapravo to lose.... hmmmmm

Apsolutno tacno, iz prve ruke :)
Sačuvana
Takahiro
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #96 poslato: Maj 25, 2010, 01:47:28 posle podne »

da verovatno si u pravu.. ja zelim samo da udaljim pusace od sebe.. dok puse naravno..
al mislim da leka za njih nema sve dok sami ne shvate (kao sti si ti uostalom shvatio) sta je dobro a sta lose.. i to sto je lose zasto je lose.. i da nije lose samo za njih vec i za druge..

sve vise srecem primere da cigarete mrze vise bivsi pusaci nego oni koji nikad nisu pusili... to znaci da mi koji nismo imali posla sa djavolom ni ne znamo koliko je zapravo to lose.... hmmmmm
Sačuvana
Qui audet adipiscitur
deskecar
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #95 poslato: Maj 25, 2010, 01:40:48 posle podne »

nije fazon ilegala fazon je izleciti te ljude.oni su zarazeni bolestima zavisnosti.In sta vredi po dzepu,ljudima govere u bolnici da ce da umru za 6 meseci ako ne prestanu da puse a oni nastave a ne da ih smiri glupa kazna.
Sačuvana
Takahiro
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #94 poslato: Maj 25, 2010, 01:33:30 posle podne »

ma samo nek udare po dzepu pa ces da vidis kako ce svi u ilegalu :)
Sačuvana
Qui audet adipiscitur
deskecar
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #93 poslato: Maj 25, 2010, 01:30:09 posle podne »

Svestan sam toga,tako je nazalost teško je sprovoditi zakon kod nas.
Sačuvana
Takahiro
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #92 poslato: Maj 25, 2010, 01:24:07 posle podne »

meni nikad nece biti jasno kako neko moze da pocne da pusi.. uglavnom mi drugari kazu zbog drustva.. alo bre kakvog drustva, smesno.. ja probao sa nekih 14 - 15 god, povuk`o dva dima.. cisto da probam.. uzas bre.. jus se kajem zbog toga.. hehe
inace u Londonu je zabranjeno pusenje na svim javnim mestima pa i na otvorenom prostoru.. znaci pusaci koji uvece izadju u grad ne smeju da puse u klubovima, ne smeju ni na ulici ispred klubova, jec se kao najveci ilegalci kriju u haustorima i prostorima izmedju zgrada koji se ne smatra javnom povrsinom.. smesno, da ih vidite samo.. :)
Sačuvana
Qui audet adipiscitur
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #91 poslato: Maj 25, 2010, 01:15:36 posle podne »

Slazem se ali kako god da bilo ovaj zakon tesko da ce moci bas svuda da se sprovodi.
Sačuvana
deskecar
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #90 poslato: Maj 25, 2010, 01:02:29 posle podne »

I za svojih 27 godina samo slusam kako pricaju sta se desava sa telo a niko ne pominje sta se desava sa glavom pusaca,ne prestaje se telo negom glavom kada se neko,kada se iz ministarstva zdravlja poozabave glavom pusaca bice pomaka.vise je ocigleno da je ovo sto oni rade uzaludno.Zivi sam dokaz da je potrebno da se pozabavi umom a ne telom i neko me drugi nemoze u to uveriti.Amin.
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 8 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.127 sekundi sa 19 upita.