TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398429 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 07:52:05 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Ishrana za skidanje sala i definiciju misica ??  (Pročitano 47176 puta)
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Crime is a desease. Meet the cure.

« Odgovor #46 poslato: Januar 08, 2010, 04:45:10 posle podne »

Jel ima tih slicki kod tebe na forumu posto nemam profil na FB? Ja sam tamo registrovan, ali ne postujem, cekam da zavrsim sa masom, pa da ispostujem slike i kod tebe na forumu  :)
Sačuvana
Stallone Cobra, the strong arm of the law.
Lazic
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

ExYu-fitness
« Odgovor #45 poslato: Januar 08, 2010, 04:37:10 posle podne »

Citat
Cek Lazicu da te pitam samo nesto... Koliko si visok? Zivo me interesuje posto kazes da si natural, imas mali % bf i 115kg?
sad nisam naravno..rekao sam ti da na facebooku imas slike kada sam bio natural.
i tu mozes videti koliko mozes da postignes dobrom klopom i supelmentacijom kada primenjujes ono sto znas...
visok sam 184 cm

Citat
lazicu SVI vitamini moraju da se unose! Ti nemas manjak vitamina jer uzimas verovatno brdo suplemenata a mnogi od njih u sebi sadrze i vitamine. . . Tako da ti iz njih pokupis iste. . . Plus sto imas skroz sredjenu ishranu pa i iz toga pokupis vitamine. . . Ali cinjenica je da se potrebni vitamini(a svi su potrebni) ne nalaze u 2 vocke. . . !
pa ja ti pricam da ne mora sve da unosis.i za tvoje potrebe i potrebe ovih kvazi dijeta koje drze 90% ljudi ne treba nista vise od zelenisa i voca..
Sačuvana
bojanjolie
Ja samo BOLJI!
Redovan član
Van mreže Van mreže

Be yourself no matter what they say!

« Odgovor #44 poslato: Januar 08, 2010, 03:51:11 posle podne »

Ima vitamina c od 500mg u tabletama u svakoj apoteci i sto je najvaznije jeftini su do bola, tako da je to Bojane glupost sto pricas. Dalje, ako je na bas rigoroznoj dijeti, njemu ce i take one skroz da zavrsi posao uz dodatak c vitamina koji sam malo pre spomenuo. Moze da ubaci i E vitamin, ali ce mu take one skroz zavrsiti posao. Voca na dijeti nema, tu si u pravu, ali se zatu duplira ako ne i triplira unos povrca, jede se samo DOBRA hrana i nema bojazni za ce faliti vitamina... Ja licno pijem oligovit (jer sam na masi i ne bacaju mi se pare na skupe vitamine) ali kada krenem na dijetu, imam jedan ustekan take one koji ce biti i vise nego dovoljan...
Ima vitamina c od 500mg u tabletama u svakoj apoteci i sto je najvaznije jeftini su do bola, tako da je to Bojane glupost sto pricas. Dalje, ako je na bas rigoroznoj dijeti, njemu ce i take one skroz da zavrsi posao uz dodatak c vitamina koji sam malo pre spomenuo. Moze da ubaci i E vitamin, ali ce mu take one skroz zavrsiti posao. Voca na dijeti nema, tu si u pravu, ali se zatu duplira ako ne i triplira unos povrca, jede se samo DOBRA hrana i nema bojazni za ce faliti vitamina... Ja licno pijem oligovit (jer sam na masi i ne bacaju mi se pare na skupe vitamine) ali kada krenem na dijetu, imam jedan ustekan take one koji ce biti i vise nego dovoljan...
a gde sam ja rekao da ne treba da kupuje dodatni vitamin c? Ja sam rekao ako vitamine suplementira samo kroz multi da gleda da to bude neki kvalitetan sa solidnom kolicinom vit c . . . Npr take one. . . A da ne bude glupi oligovit. . .
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #43 poslato: Januar 08, 2010, 03:49:58 posle podne »

o boze..pa ti si smesan..ja ne unosim ni jedan multivitamin, a na dijeti sam imam 115 kg i imam mnoooogo bolji stomak neko ti na svojoj slicici
niti preporucujem nekome ko ima SVE u svojoj dijeti..2 vocke su DOVOLJAN izvor POTREBNIH vitamina i minerala..
konstatacija je da mu NE TREBA  da unosi SVE sto postoji na ovome svetu, vec ono sto je POTREBNO i DOVOLJNO..
zato ti pisks zelenu morkracu jer imas PREVISE necega u toj tvojoj dobro izbalanisranoj ishrani..
amino ne mozes da poredis sa vitaminima jer neke se stvaraju u telu a neke TREBA da se unesu..

Cek Lazicu da te pitam samo nesto... Koliko si visok? Zivo me interesuje posto kazes da si natural, imas mali % bf i 115kg?
Sačuvana
bojanjolie
Ja samo BOLJI!
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #42 poslato: Januar 08, 2010, 03:43:00 posle podne »

o boze..pa ti si smesan..ja ne unosim ni jedan multivitamin, a na dijeti sam imam 115 kg i imam mnoooogo bolji stomak neko ti na svojoj slicici
niti preporucujem nekome ko ima SVE u svojoj dijeti..2 vocke su DOVOLJAN izvor POTREBNIH vitamina i minerala..
konstatacija je da mu NE TREBA  da unosi SVE sto postoji na ovome svetu, vec ono sto je POTREBNO i DOVOLJNO..
zato ti pisks zelenu morkracu jer imas PREVISE necega u toj tvojoj dobro izbalanisranoj ishrani..
amino ne mozes da poredis sa vitaminima jer neke se stvaraju u telu a neke TREBA da se unesu..
lazicu SVI vitamini moraju da se unose! Ti nemas manjak vitamina jer uzimas verovatno brdo suplemenata a mnogi od njih u sebi sadrze i vitamine. . . Tako da ti iz njih pokupis iste. . . Plus sto imas skroz sredjenu ishranu pa i iz toga pokupis vitamine. . . Ali cinjenica je da se potrebni vitamini(a svi su potrebni) ne nalaze u 2 vocke. . . !
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #41 poslato: Januar 08, 2010, 03:12:10 posle podne »

ja tek sada procitao Ogijev post o iskoristivosti sa kojim se u potpunosti slazem. Ma dobra klopa, puno zelenisa i to je to, moze i neki multi, ali za dijetu se zna sta je najbitnije kod bildera, a to su AK...
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #40 poslato: Januar 08, 2010, 03:06:33 posle podne »

Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #39 poslato: Januar 08, 2010, 02:55:25 posle podne »

Fora i jeste sto se svede na isto... Nije samo kolicina problem, koliko god ti uneo, ako C vitamin jednostavno los malo ce se iskoriti... o tome se radi... A tebi je 500 mg Easy-C i vise nego dovoljno dnevno... Ili kupis od 1000 mg pa njega podelis... to nikako nije skupo, niko me ne moze ubediti u suprotono... Na prvi pogled izgleda tako ali nije...
Ali svakako si u pravu, finansijska situacija igra glavnu ulogu i zbog toga se ljudi i u najvecoj meri odlucuju za npr galenikine i sl.

Ali da ne idemo previse od teme...
Sačuvana
filip85
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #38 poslato: Januar 08, 2010, 02:43:51 posle podne »

Slozio bih se sa Lazicem da je izbalansirana ishrana najbitnija. I drugim nacinima bi doslo do rezultata kao sto pisete, ali je problema sto obicni ljudi koje muci salo ne mogu da ispostuju to do kraja... Tako da ona "smanjiti secere, lose masti", jesti vise puta dnevno, ne previse po obrocima, puno puno vode, i uz osnovnu suplementaciju, imalo aktivnosti i strpljenja" daje zagarantovane rezultate iako zvuci jednostavno i nije tako nekome ko je navikao na los nacina zivota...

I sto se tice tih 500 mg C-a za 2 din, racunaj 50 mg  ;) Ako se bar 20% iskoristi od tih krs vitamina po apotekama, prvenstveno domacim onda neznam... Postoji 16000 C vitamina i C vitamin jeste C vitamin, ali je pitanje koliko ce telo iskoristiti...

Easy C je neprikosnoven. Zbog vise omotaca u tabletici razlaze se postepeno i iskoristava maksimalno... Ako se unese i 2 g obicno C-a telo ce samo u jednom mahu iskoristi jako malo (zaboravio sam tacno) a ostalo ce otici kroz urin...

A ko kaže da moraš da uneseš 2 gr. vitamina C odjednom?
jedna tableta je 500mg, ti možeš da je podeliš i na 2 ili 4 dela pa piješ iz više puta...
po meni je totalno nebulozno davati 1000+ dinara za vitamin C... naravno da bi bilo bolje i ne bih imao ništa protiv kad bi kod nas prosečna plata bila 2000 evra a ne 200 evra.
Sačuvana
MANIAC
Redovan član
Van mreže Van mreže

NO SURRENDER

« Odgovor #37 poslato: Januar 08, 2010, 02:35:05 posle podne »

slazem se sa Ognjenom sto se tice kolicine unetih vitammina koja se iskoristi, sinteticke vitamine telo teze i prepoznaje i prima a pogotovo sto jos neki faktori tu igraju bitnu ulogu kao sto je proizvodjac itd... poslednjih dana mnogo citam upravo o suplementaciji vitaminima i iznenadio sam se koliko sam pogresno misljenje imao i previse se oslanjao na suplementaciju istima, ubuduce cu mnogo pametnij da ih koristim i pretezno iz hrane.
Sačuvana
''NE MORAS BITI NAJBOLJI, BUDI NAJBOLJI STO MOZES"
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #36 poslato: Januar 08, 2010, 02:27:24 posle podne »

Slozio bih se sa Lazicem da je izbalansirana ishrana najbitnija. I drugim nacinima bi doslo do rezultata kao sto pisete, ali je problema sto obicni ljudi koje muci salo ne mogu da ispostuju to do kraja... Tako da ona "smanjiti secere, lose masti", jesti vise puta dnevno, ne previse po obrocima, puno puno vode, i uz osnovnu suplementaciju, imalo aktivnosti i strpljenja" daje zagarantovane rezultate iako zvuci jednostavno i nije tako nekome ko je navikao na los nacina zivota...

I sto se tice tih 500 mg C-a za 2 din, racunaj 50 mg  ;) Ako se bar 20% iskoristi od tih krs vitamina po apotekama, prvenstveno domacim onda neznam... Postoji 16000 C vitamina i C vitamin jeste C vitamin, ali je pitanje koliko ce telo iskoristiti...

Easy C je neprikosnoven. Zbog vise omotaca u tabletici razlaze se postepeno i iskoristava maksimalno... Ako se unese i 2 g obicno C-a telo ce samo u jednom mahu iskoristi jako malo (zaboravio sam tacno) a ostalo ce otici kroz urin...
Sačuvana
Lazic
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

ExYu-fitness
« Odgovor #35 poslato: Januar 08, 2010, 02:24:28 posle podne »

Sačuvana
bojanjolie
Ja samo BOLJI!
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #34 poslato: Januar 08, 2010, 01:41:49 posle podne »

dovoljno mu je jedna- dve vocke da zadovolji sve njegove potrebe..
njemu je potreban deficit u kalorijama i mora pazljivo da vodu racuna kada unosi i koliko unosi skrobasti uh..i smrsace..
i da, u dijetama ne treba gladovati i jesti samo proteine ili samo neke druge gluposti...dovoljno je balansirati ishranu , tj izbaciti lose navike na duze staze i to ce doneti rezultate..
tj sacuvati misice i gubiti salo..
slazem se. . . Deficit je najbitniji. . . A najveca glupost je izbaciti uh. . . A ovo za 2 vocke ne pije vodu. . . Neophodno mu je da unese 500-1000 mg vitamina c dnevno. . . Koje su to 2 vocke koje ce to podmiriti? Plus ostali vitamini i minerali. . . Koje vocke imaju tako kompletan vitaminski sastav?
sada ces ti meni reci da ne pije vodu.a ja toliko uspesnih klijenata imam..ne treba ti kompletan sastav..potrebno ti je dovoljno vitamina i minerala..
konstatacija ti je smesna. . .to bi bilo kao kada bi rekao da ne moras sve esencijalne aminokiseline da uneses vec samo da uneses sto vise ovih koje unosis. . . : ). . . Savet ti nije na mestu i to je cinjenica. . .
Sačuvana
Powerlifting-92
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #33 poslato: Januar 08, 2010, 01:19:50 posle podne »

Ok ljudi nisam ja neki profesionalac pa da izbacujem voce iz ishrane ili da izbacujem mleko .... Ja samo hocu da skinem ovo salo sto imam, a za misice cu uzimati whey i jaci treninzi i mislim da ce to doneti rezultata.... :)
Necu ja odma sve da izbacujem posto sam pre ovoga, tj pre nekih 3/4 dana , jeo hleb beli , jeo slatkise svaki dan , mleko u velikim kolicinama , masna hrana , i sve to sto je stetno .. ,i mislim da je dovoljno  sto sam sve ovo izbacio........  ;)
Sačuvana
Lazic
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

ExYu-fitness
« Odgovor #32 poslato: Januar 08, 2010, 12:50:23 posle podne »

dovoljno mu je jedna- dve vocke da zadovolji sve njegove potrebe..
njemu je potreban deficit u kalorijama i mora pazljivo da vodu racuna kada unosi i koliko unosi skrobasti uh..i smrsace..
i da, u dijetama ne treba gladovati i jesti samo proteine ili samo neke druge gluposti...dovoljno je balansirati ishranu , tj izbaciti lose navike na duze staze i to ce doneti rezultate..
tj sacuvati misice i gubiti salo..
slazem se. . . Deficit je najbitniji. . . A najveca glupost je izbaciti uh. . . A ovo za 2 vocke ne pije vodu. . . Neophodno mu je da unese 500-1000 mg vitamina c dnevno. . . Koje su to 2 vocke koje ce to podmiriti? Plus ostali vitamini i minerali. . . Koje vocke imaju tako kompletan vitaminski sastav?
sada ces ti meni reci da ne pije vodu.a ja toliko uspesnih klijenata imam..ne treba ti kompletan sastav..potrebno ti je dovoljno vitamina i minerala..
Sačuvana
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.348 sekundi sa 19 upita.