TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 403303 Teme od strane 25061 Članovi Poslednji član: Mikelele

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Jun 01, 2025, 05:00:56 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 3 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: clenbuterol i no reacotor da ili ne?  (Pročitano 11345 puta)
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #44 poslato: Novembar 26, 2012, 04:47:03 posle podne »

pio sam ranije tribulus, mada sta ce meni sa 19 godina :D u tim godinama je testosteron na najvisem nivou... inace stignem oko 5 obroka dnevno nekad 6 zavisi kakve su obaveze :)

e onda cepaj, sve je na tvojoj strani :)
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #43 poslato: Novembar 26, 2012, 03:31:04 posle podne »

pio sam ranije tribulus, mada sta ce meni sa 19 godina :D u tim godinama je testosteron na najvisem nivou... inace stignem oko 5 obroka dnevno nekad 6 zavisi kakve su obaveze :)

U tim godinama tribulus su samo bačene pare i ništa više.
Sreli se covek sa iskustvom i covek sa parama. Prvi se vratio kuci sa parama,a drugi sa iskustvom.  ;)
Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #42 poslato: Novembar 26, 2012, 03:29:31 posle podne »

Stvarno ti ne treba. Kod zdrave, mlade osobe se u tom periodu ( 18. - 25. godine ) dostize pik hormona.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #41 poslato: Novembar 26, 2012, 02:42:22 posle podne »

U tim godinama tribulus su samo bačene pare i ništa više.
Sačuvana
ZeroO
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #40 poslato: Novembar 26, 2012, 02:38:14 posle podne »

Sačuvana
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #39 poslato: Novembar 26, 2012, 01:25:53 posle podne »

pio sam ranije ripped fuel extreme. Inace smo nesto raspravljali danas u teretani znam da je offtopic, ali cisto ovako pitanje, koja je najbolja kombinacija suplemenata za masu ? Inace ja sam reko klasicno prvo whey , bcaa, kreatin i no reaktor

obavezno dodaj multivitamin, omega moze a i ne mora ako koristish hladno cedjeno maslinovo ili laneno kao preliv, jedesh bademe i ribu, a tribulus je sjajna stvar, mozesh i njega da ubacish, samo ishrana je na prvom mestu, ne morash ni bcaa ako se kvalitetno i dovoljno hranish u 5-6 obroka dnevno, tako da aminokiseline uvek budu prisutne u krvotoku.
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #38 poslato: Novembar 26, 2012, 09:31:21 pre podne »

pio sam ranije ripped fuel extreme. Inace smo nesto raspravljali danas u teretani znam da je offtopic, ali cisto ovako pitanje, koja je najbolja kombinacija suplemenata za masu ? Inace ja sam reko klasicno prvo whey , bcaa, kreatin i no reaktor

evo teme gde sam to opisala....
http://www.pansport.rs/forum/index.php?topic=152901.0

;)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #37 poslato: Novembar 25, 2012, 04:25:53 posle podne »

Osnova u većini slučajeva zavisi od finansija.Kada se lepo sredi i napuni frižider onda se sreðuje suplementacija.U suštini to je Whey,bcaa,vitamini i minerali,omega 3 a posle u zavisnosti od cilja i finansija ide kreatin,NO,tribulus itd...
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #36 poslato: Novembar 25, 2012, 02:49:24 posle podne »

Osnovna suplementacija dal je masa ili definicija u pitanju su whey, kreatin, aminokiseline, multivitamini i minerali, a ostatak zavisi od israne i treninga...
Sačuvana
ZeroO
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #35 poslato: Novembar 25, 2012, 02:39:28 posle podne »

Sačuvana
P. Heath
Napredni član
Van mreže Van mreže

NO PAIN - NO GAIN

« Odgovor #34 poslato: Novembar 25, 2012, 01:00:36 pre podne »

Uzimao sam klenbuterol u 2 navrata, prvi put nije bilo nus pojava(osim drhrtanja ruku) ,drugi put je bilo i te kako.Srce mi je ubrzano radilo,nervoza... odustao sam posle 5-6 dana.Takodje da napomenem:nisam uzimao jake doze, 40-60mcg dnevno, tako da (upuceno ljudima koji nisu informisani) izbegavajte ga u sirokom luku.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #33 poslato: Novembar 24, 2012, 10:01:39 posle podne »

tek sam poceo da ga pijem tako da planiram da ga ostavim za kasnije posle defke

I ako već planiraš sagorevač idi postepeno sa jačinom tu prvenstveno mislim da ne uzmeš odmah najjače kako je to popularno kod mlaðih vežbača već kreni redom.
Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #32 poslato: Novembar 24, 2012, 09:55:33 posle podne »

Ok. Sagorevac i No reaktor mogu sadrzati kofein, pa da u ukupnoj dozi to bude vise nego sto treba, zato sam pitala.
Sačuvana
ZeroO
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #31 poslato: Novembar 24, 2012, 09:35:47 posle podne »

tek sam poceo da ga pijem tako da planiram da ga ostavim za kasnije posle defke
Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #30 poslato: Novembar 24, 2012, 09:18:46 posle podne »

MA clen znam da nije sup, isto kao i aas... Inace kad razmislim bolje cu da skinem sa nekim jacim sagorevacem..

Ok, mozes uzeti sagorevac ali prvo moras srediti ishranu, to je osnovno. A sta je sa No reaktorom?
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.057 sekundi sa 13 upita.