TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398451 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Jelena Nedeljkovic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 25, 2024, 10:27:30 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 3 ... 6 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Poceo sam da koristim Unidyne  (Pročitano 17361 puta)
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #80 poslato: Decembar 12, 2007, 06:13:41 posle podne »

Samo u običnoj krvnoj slici (crvena i bela krvna zrnca i tako to) neće ni biti promena.. džabe se bodeš
Sačuvana
GoranKS
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Muški trener u teretani

« Odgovor #79 poslato: Decembar 12, 2007, 05:46:04 posle podne »

Bez redovne klope i trening propada i nema max. rezultata,moras sve da uklopis:klopu preparate trening odmor, sve trazi jedno drugo jednom recju DISCIPLINA!
Sačuvana
jovo18
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #78 poslato: Decembar 12, 2007, 09:19:59 pre podne »

Gladan si jer verovatno intenzivnije treniras posto si odlucio da sagoervas i jos uz sve to se nepravilno hranis hranom bogatom UH koja iritira i izaziva glad. Moras klopu da dovedes u red inace ces tesko sagoreti i neces se bas osecati najbolje!!!!
Uvek u skolu mozes poneti klopu od kuce, koju konzervu tujnjevine u vodi ili Ella sir. Proteini takodje mogu da budu obrok ako nemas drugog resenja. Ishrana je osnov. Ako ona nije uredna, sve ostalo je dzabe!!!!
Sačuvana
Xemicar
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #77 poslato: Decembar 11, 2007, 09:59:54 posle podne »

Animal je pravo cudo danas me ne boli glava  niti imam neke tegobe ali zato karidio od 45min nisam ni osetio pa sam posle trcanja morao malo da probam i vijacu  sa ciljem da se bar malo umorim ali nazalost nije mi uspelo pa sam odradio jedno 10 serije trbusnjaka za svaki slucaj proverio sam i krvni pritisak i on je  125/80 i stigli su mi rezultati krvi koje sam juce dao i oni su prosto savrseni krvna slika mi je savrsena  dobro to je i logicno u odnosu na moje godine ali za svaki slucaj davacu  krv na proveru svakog ponedeljka dok budem pio animal.Neznam da li animal sadrzi nesto sto kontrolise apetit jer mi se cini da mi je apetit veci od kako pijem animal.Ishranu i nisam bas nesto najbolje sredio jer me zeza skola pa nikako da uskladim nego jednostavno preskocim obrok dok sam u skoli ali to i nije najbolje resenje jer kad dodjem kuci uopste ne gledam sta jedem to su stotine i stotine uh:(.Naravno tesim se da cu sve to resiti jednim dobrim kardio treningom ali znam da to ne ide tako i pod hitno cu ishranu morati da menjam ili jednostvno necu ici u skolu:) jer je ona jedini krivac moje lose ishrane.Moracu malo bolje da pregledam forum pogotovo savete za ishranu .A sto se tice kafe ,caja ,koka kole to i inace ne pijem jos samo ishranu da sredim i bicu pravi sportista u punom smislu:-)

Sačuvana
daniela svarc
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #76 poslato: Decembar 11, 2007, 04:38:15 posle podne »

Za početak ukini kafu i čaj i pij mnogo više tečnosti.. ako i dalje imaš te tegobe - prestani sa cutsom
Sačuvana
nokidude
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #75 poslato: Decembar 10, 2007, 08:00:18 posle podne »

nene ne u kantu. Meni da das!!!
Sačuvana
Xemicar
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #74 poslato: Decembar 10, 2007, 06:50:02 posle podne »

Iskreno mislim da sam se i ja zeznuo sto sam uzeo Animal cuts  da pijem a pogotovo posle lupanja srca koje sam osetio sinoc i danasnje glavobolje ali kad sam ga vec uzeo izdrzacu te 3 nedelje a posle u obzir dolazi samo protein i apsolutno nista vise i nadam se da su povremeno lupanje srca i glavobolja  nisu nista vise osim privikavnje organizma     
jer ako se ovo nastavi bez razmisljanja animal cuts bacam u kantu pa tamo neka skida masne naslage. :)
Sačuvana
daniela svarc
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #73 poslato: Decembar 10, 2007, 05:26:21 posle podne »

Samo da opravdam svoj stav u vez Cutsa.. prvo i pre svgea ni sam proizvoĂ°an ne preporučuje svoj proizvod momcima i devojkama ispod 18 godina.. iako priznajem arbitrarna granica, 18 godina se ipak uzima kao granicam detinjstva i odraslnog..
štp zbog nervoze što zbog nestbilnosti što zbog hormona ... ličn o ne rpeproučujem ranije baš zbog toga šta je jojevta napisao - mislim da treba prvo naučiti pravilno se hraniti aa tek posle ubaciti sagorevač... takoĂ°e mislim da je hormonski sastav svakog 18ogodišnjaka takav da mu zasita niakd više u životu neće biti bolji - sagoreva energiju maksimalnom snagom...
Sačuvana
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #72 poslato: Decembar 10, 2007, 10:59:30 pre podne »

Dovoljna ti je kesica dnevno,nema potrebe da povecavas dozu,narocito zato sto si mlad.A i nisi do sad koristio nista,telo ce ti po mom misljenju odlicno reagovati i na sam trening kao i na korekciju ishrane i sagoprevac
To sto te znoji i treba da te znoji,izmedju ostalog sadrzi i elemente koji imaju termogeni efekat (sinefrin,oktopamin i td.)!
Sto se rezultata tice za 9-10 dana,uvek napomenem da je to individualna stvar,tako da moze da ti pokaze tako brzo a i ne mora ;D .Ali obzirom da ces se pridrzavati korigovane ishrane i cardio treninga verujem da ces ostvariti neki makar pomak.Ali budi strpljiv i nemoj se razocarati ako ne skines onoliko koliko si ocekivao.Bice rezultata samo budi strpljiv i uporan 
Sačuvana
Be Happy!!!
jovo18
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #71 poslato: Decembar 10, 2007, 10:06:36 pre podne »

Pa za ova dva dana kako ga pijem nema nikakvih promena mozda pojacano znojenje .Pa sta mislite da li za 5  6 dana krenem sa dve kesice ili da ostanem na jednoj .Da li je moguce da uz korigovanu ishranu i dobar kardio trening  neke promene budu vidljive i za 9 ,10 dana.  
Promene koje budu jako upadljive ako se dese za 10tak dana nisu bas najzdravije u proseku nedeljno treba da se gubi oko 500 - 600g, medjutim kada se izmeni hrana, pojaca trening dolazi da promena, koliko brzo zavisi od metabolizma, ishrane, treninga itd.
Posto si 17g jedna kesica ti je sasvim dovoljna da pristojno sagorevas, samo budi strpljiv. Salo se stvarlo duze od 10tak dana.
Sačuvana
quaresma
Fakultet za sport i turizam tims. assistant
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #70 poslato: Decembar 10, 2007, 01:43:43 pre podne »

naravno da je moguce, ako sve radis kako treba, za nedelju dana primetis sitne promene...
Sačuvana
MSc Sport Scientist
Faculty of sport and tourism - Assistant
Center of Health, Exercise and Sport Science CHESS
http://chess.edu.rs/

sasa.semeredi@gmail.com   feel free to contact me

Practice will not make you perfect, perfect practice will make you perfect.
Xemicar
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #69 poslato: Decembar 09, 2007, 09:25:40 posle podne »

Pa za ova dva dana kako ga pijem nema nikakvih promena mozda pojacano znojenje .Pa sta mislite da li za 5  6 dana krenem sa dve kesice ili da ostanem na jednoj .Da li je moguce da uz korigovanu ishranu i dobar kardio trening  neke promene budu vidljive i za 9 ,10 dana.   
Sačuvana
jojevta
Gost
« Odgovor #68 poslato: Decembar 09, 2007, 05:41:22 posle podne »

Moze doci do drhtavice ,nesanice,vrtogllavice itd.
Sačuvana
quaresma
Fakultet za sport i turizam tims. assistant
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #67 poslato: Decembar 09, 2007, 05:40:46 posle podne »

a to je problem, da ne bude previse...
Sačuvana
MSc Sport Scientist
Faculty of sport and tourism - Assistant
Center of Health, Exercise and Sport Science CHESS
http://chess.edu.rs/

sasa.semeredi@gmail.com   feel free to contact me

Practice will not make you perfect, perfect practice will make you perfect.
jojevta
Gost
« Odgovor #66 poslato: Decembar 09, 2007, 05:39:36 posle podne »

Pa purinski derivati kao sto su kofein,teofilin,teobromin svi deluju nadrazajno na centralni nervni sistem i na srce a imaju i diureticno dejstvo,tako da zajedno sa AC bice mnogo kad uneses
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 ... 6 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.109 sekundi sa 18 upita.