TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398395 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 21, 2024, 06:46:04 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 3 ... 6 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pasulj??  (Pročitano 39078 puta)
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11481


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #84 poslato: Februar 02, 2010, 12:19:42 posle podne »

carbo bomb :D  ... salim se, deluje super!
Sačuvana
Takahiro
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 163


« Odgovor #83 poslato: Januar 31, 2010, 08:49:49 pre podne »


ja nisam nikada i nisam primetio neku razliku izmedju pasulja olivaca i ronilaca  ;D

hehe.. sad prelazimo na temu sportovi tipa izdrzljivosti.. tamo cu bolje resiti misteriju plivajuceg i gnjurajuceg pasulja... hehe

;)
Sačuvana
Qui audet adipiscitur
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3772


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #82 poslato: Januar 30, 2010, 07:26:39 posle podne »

 8) 8) 8)

izgleda odlicno...jos samo lepi komad mesa uz to i eto extra klope  :)


Da li neko od vas kad kuva pasulj izbaci zrna koja plutaju po povrsini vode??
mislim na ona zrna koja isplivaju odmah, cim se potopi pasulj u vodu..
??

ja nisam nikada i nisam primetio neku razliku izmedju pasulja olivaca i ronilaca  ;D
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
Takahiro
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 163


« Odgovor #81 poslato: Januar 22, 2010, 01:55:57 posle podne »

morao sam probati onu kombinaciju belog pirinca i crvenog pasulja sto sam nasao na netu..
meni je odlicno! nekako bas odgovara lagan pirinac i tezak pasulj.. super1

stavio sam:
Beli pirinac (Thai Style) extra je
Red Kidney pasulj (crveni veliki)
Soja sos
Malo maslinovog ulja



probajte ;)
Sačuvana
Qui audet adipiscitur
Takahiro
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 163


« Odgovor #80 poslato: Januar 19, 2010, 03:08:19 posle podne »

ako mislis na nutritivnu vrednost namirnica.. evo..
http://www.soystache.com/food-table.htm
« Poslednja izmena: Januar 19, 2010, 03:11:18 posle podne od strane Takahiro » Sačuvana
Qui audet adipiscitur
deni12
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 159


« Odgovor #79 poslato: Januar 19, 2010, 02:34:39 posle podne »

Dajte link do te tabele namirnica.
Sačuvana
Takahiro
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 163


« Odgovor #78 poslato: Januar 18, 2010, 10:08:06 posle podne »

thanks ;)
Sačuvana
Qui audet adipiscitur
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6121


« Odgovor #77 poslato: Januar 18, 2010, 09:58:04 posle podne »

mislim da preteruješ.. nema potrebe da bacaš zrna.... evo pitala sam stručnjaka za pasulj ;)
Sačuvana
Takahiro
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 163


« Odgovor #76 poslato: Januar 18, 2010, 09:47:16 posle podne »

pa na primer kad se kestenje pece... prvo se potopi u vodu a onda se izbace oni koji isplivaju gore jer ako se oni ispeku budu crni unutra, a i laksi su od ostalih...
pa sam kontao da je mozda tako i kod pasulja jer sam uporedjivao zrno koje ispliva i koje potone... ovo sto ispliva je dosta lakse pa mislim da ga mozda nije gricnula neka stetocina...
a mozda samo ja preterujem...
Sačuvana
Qui audet adipiscitur
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6121


« Odgovor #75 poslato: Januar 17, 2010, 10:25:43 posle podne »

Da li neko od vas kad kuva pasulj izbaci zrna koja plutaju po povrsini vode??
mislim na ona zrna koja isplivaju odmah, cim se potopi pasulj u vodu..
??

zaista ?? a što bi se ta zrna izbacila.. doduše u mojoj familiji ja nisam stručnjak za pasulj ali nešto se ne sećam tog detalja...
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #74 poslato: Januar 17, 2010, 04:32:32 posle podne »

Meni to sa nanom bas super deluje. Ja bih bas i voleo da mi se oseti ukus nane :)

Bosilaj u u pasulj (na kraju) je meni super. Ko nije probao, nek izvoli
Sačuvana
Takahiro
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 163


« Odgovor #73 poslato: Januar 17, 2010, 12:44:16 posle podne »

Da li neko od vas kad kuva pasulj izbaci zrna koja plutaju po povrsini vode??
mislim na ona zrna koja isplivaju odmah, cim se potopi pasulj u vodu..
??
« Poslednja izmena: Januar 17, 2010, 12:48:52 posle podne od strane Takahiro » Sačuvana
Qui audet adipiscitur
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6121


« Odgovor #72 poslato: Januar 14, 2010, 08:47:01 posle podne »

javite kako je prošlo :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Na mreži Na mreži

Poruke: 12953


Never give up!

« Odgovor #71 poslato: Januar 14, 2010, 01:03:22 posle podne »

za bolje varenje pasulja dodajte tokom kuvanja nane (može i ona iz kesice za čaj)...
ne oseti s epromena ukusa a stavrno se lakše vari

Ovo mi deluje veoma zanimljivo,morace da se proba :)
Sačuvana
Robert
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 20555


Pansport
« Odgovor #70 poslato: Januar 13, 2010, 11:37:07 posle podne »

Nadam se da si sigurna u to da se ne menja ukus jer ću sutra to da isprobam i ne bih da jedem pasulj sa aromom nane. :D
Inače, uvek ostavim pasulj da odstoji u vodi noć pre kuvanja.
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 ... 6 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.082 sekundi sa 18 upita.