| 
			| 

| daniela svarc | 
								|  | « Odgovor #47 poslato: April 05, 2008, 07:44:11 pre podne » |  | 

pričajte vi šta hoćete ali ne izgledaju sve matore bogate koke tako.. iza njenog izgleda definitivno stoji naporan trening...ali čini mi se da smo malo offtopic...
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| DHEA | 
								|  | « Odgovor #46 poslato: April 05, 2008, 12:53:13 pre podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 Never underestimate your power to change and improve yourself. 
 Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
 |  |  | 
	| 
			| 

| The Mickey | 
								|  | « Odgovor #45 poslato: April 04, 2008, 08:23:09 posle podne » |  | 

pa ne stoji ... shto jeste jeste ..  to kao da ja obuchem haljinu (koiko god se ta ideja svidjala mikiju i hansu ..mrsh gejovi   )  od ta 3 sata 2 sata joge koja je glupost tako da nije strashno 
 mmmmmmm |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 "In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti" Dark Angel....Maybe dark but still Angel               |  |  | 
	| 
			| 

| TeH FiLiP | 
								|  | « Odgovor #44 poslato: April 04, 2008, 05:48:41 posle podne » |  | 

pa ne stoji ... shto jeste jeste ..  to kao da ja obuchem haljinu (koiko god se ta ideja svidjala mikiju i hansu ..mrsh gejovi   )  od ta 3 sata 2 sata joge koja je glupost tako da nije strashno 
 mmmmmmm |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 BRING IT ON BAYBE   |  |  | 
	| 
			| 

| Robert | 
								|  | « Odgovor #43 poslato: April 04, 2008, 05:12:05 posle podne » |  | 

Ne, ne - 3 sata treninga sa tegovima i voznje bicikla. I to sve pre podne. A uvece ide na casove joge.  Licno, bodibilderke u haljinama mi se ne dopadaju ali nesto sto je u fitness formi izgleda mi odlicno.   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Lokk1 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #42 poslato: April 04, 2008, 05:09:48 posle podne » |  | 

pa ne stoji ... shto jeste jeste ..  to kao da ja obuchem haljinu (koiko god se ta ideja svidjala mikiju i hansu ..mrsh gejovi     )  od ta 3 sata 2 sata joge koja je glupost tako da nije strashno  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Robert | 
								|  | « Odgovor #41 poslato: April 04, 2008, 04:49:17 posle podne » |  | 

Ja sam citao da Madona vezba preterano - vise od 3 sata dnevno. U svakom slucaju, izgleda odlicno ali se cini da "misicave" zene u surovom Holivudu nisu IN. Kao " ne stoje im lepo haljine", tj. ne deluju zenstveno sa naglasenim misicima i venama.
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| daniela svarc | 
								|  | « Odgovor #40 poslato: April 03, 2008, 05:51:18 posle podne » |  | 

u svakom slučaju žena izgleda jako snažno - mišićavo i definisano... teško da se to može postičći kokicama   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| MightyMO | 
								|  | « Odgovor #39 poslato: April 02, 2008, 07:47:04 posle podne » |  | 

interesantna info koju sam cula je da Madona vezba 6 dana u nedelji, vezbe sa tegovima pola sata i cardio trening pola sata, a takodje radi i jogu... i naravno ima specifican plan ishrane    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| DHEA | 
								|  | « Odgovor #38 poslato: April 02, 2008, 12:47:22 pre podne » |  | 

Lokk1, mislio si na 2 meseca!?    Verovatno joj je drugarica rekla kako Madona ne jede ništa osim kokica ( ko nije upoznat, Madona se stvarno hranila odreðeni period samo kokicama), ova se zalepila kao baba za penziju i tu je priči kraj! Još ako je jela one kupovne za mikrotalasnu, pa još prelivene punomasnim margarinom... |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 Never underestimate your power to change and improve yourself. 
 Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
 |  |  | 
	| 
			| 

| Lokk1 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #37 poslato: April 02, 2008, 12:20:38 pre podne » |  | 

cuo sam da je jedna devojka ili zena,oko 30 god.drzala dijetu sa kokicama-jela je kokice 2 meseca,zavrsila u bolnici i umrla.strasno,ne znam ko ljudima daje takve savete?
 aj sada jel zasluzuje bolje    jebeno svako ko se hrani kokicama 2 godine i treba da umre !!!  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| flashband 
								Član početnik    Van mreže 
							 | 
								|  | « Odgovor #36 poslato: April 01, 2008, 09:55:35 posle podne » |  | 

cuo sam da je jedna devojka ili zena,oko 30 god.drzala dijetu sa kokicama-jela je kokice 2 meseca,zavrsila u bolnici i umrla.strasno,ne znam ko ljudima daje takve savete? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Nitro 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #35 poslato: Februar 05, 2008, 09:45:55 pre podne » |  | 

Toniziraju ..pa neznam...ja kad dugo ne treniram pa krenem ne dobijem boost nego upalu xD |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Lokk1 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #34 poslato: Februar 05, 2008, 07:46:59 pre podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Nitro 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #33 poslato: Februar 05, 2008, 07:31:04 pre podne » |  | 

sta ima tu da motivishe?Ja nevolim upale;P |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	|  |