TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399316 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 22, 2024, 06:36:35 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 13 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Ginekomastija - diskusija  (Pročitano 64718 puta)
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #146 poslato: Mart 23, 2014, 10:33:17 posle podne »

Moguce je, rekoh da se te stvari nekada pomesaju. Od kada to traje? Ne znam bas koliko se moze vratiti na prethodno stanje ali je sigurno da moze bolje izgledati, uz dobru ishranu i adekvatan trening.
Sačuvana
dzonsonpfc
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #145 poslato: Mart 23, 2014, 08:52:06 posle podne »

Hvala na odgovoru. A jel moguce da samo zbog lipo(bez gino)  budu naduvene bradavice i to da se vrati u normalu kad se smanji mast u organizmu? Hvala vam puno.
Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #144 poslato: Mart 23, 2014, 06:29:44 posle podne »

Pogledala sam slike, i iako se ne moze sa sigurnoscu reci bilo sta ovako napamet ( bez detaljnog pregleda ), postoji velika verovatnoca da je u pitanju ginekomastija. Najbolje bi bilo da konsultujes svog lekara, kako bi ti predlozio sta dalje.
Sačuvana
dzonsonpfc
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #143 poslato: Mart 22, 2014, 04:12:57 pre podne »

Doktorka jer mozete da mi odg. valjda vam je stigo meil, hitno mi je. Hvala
Sačuvana
dzonsonpfc
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #142 poslato: Mart 21, 2014, 12:14:54 pre podne »

poslao sam vam na meil,jer nisam znao kako da ubacim slike.
Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #141 poslato: Mart 20, 2014, 10:47:02 posle podne »

Moze biti, te dve stvari se najcesce mesaju. Da li su dojke simetricne, da li pipas neki cvoric? Kakav je osecaj pod rukom? Ne pipa se isto pod rukom ginekomastija i lipomastija.

Mozes poslati sliku, ili pronadju na internetu nesto slicno pa postavi da vidimo, tako ce biti lakse.
Sačuvana
dzonsonpfc
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #140 poslato: Mart 19, 2014, 10:29:31 posle podne »

Postovanje,nisam siguran da li imam gyno,pa imam par pitanje.imam 25 godina,bradavice su mi naduvene od kad znam za sebe(normalne su samo kada mi zahladi ili kad se najezim)ispod bradavice imam kao neku mrezu koja se prostire koliki je i oblik bradavice.imam masnih naslaga ispod pazuha,pa mislim da je to zbog lipo,a ne zbog gyn-o.interesuje me da li mogu bradavice da mi budu naduvene i zbog lipo,a ne samo zbog gyno?hvala unapred.
Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #139 poslato: Februar 25, 2014, 12:12:58 pre podne »

Samo polako, bice ok, svi budu zadovoljni nakon operacije. Mozes se slikati pre i posle, cisto da mozes da uporedis nakon operacije.
Sačuvana
mile.
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #138 poslato: Februar 24, 2014, 10:21:02 posle podne »

Dobro je,znaci ove godine nadam se normalno leto bez ginekomastije  :)
Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #137 poslato: Februar 20, 2014, 12:26:01 pre podne »

Dovoljno je, to je neki period koji mora proci jer povlacenje otoka je proces koji traje. Naravno, otok ce vremenom biti sve manji, ti mozda neces ni primetiti posle nekog vremena da ga ima jos uvek, to je vise za lekara koji pravi stanje.
Sačuvana
mile.
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #136 poslato: Februar 18, 2014, 04:53:00 posle podne »

Obostrana..
A posle koliko meseci otprilike se otok povuce i sve "dodje na svoje" jel dovoljno 3-4 meseca?
Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #135 poslato: Februar 13, 2014, 12:34:39 pre podne »

Pozdrav,

nakon operacije se nosi steznik 3 nedelje, naravno da se skida radi tusiranja, bez brige. Ako je sve u redu ( kao sto ce verovatno biti jer je zaista rutinska intervencija u pitanju ) savetuje se pauza od dva meseca, a onda mozes vezbati bez problema. Pravi rezultati ce se videti tek kasnije, kad se otok povuce i sve dodje na svoje. Da li je jednostrana ili obostrana ginekomastija u pitanju?
Sačuvana
mile.
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #134 poslato: Februar 11, 2014, 01:00:04 posle podne »

Pozdrav,imam jedno pitanje..Imam ginekomastiju (to je vec potvrdjeno) i imam zakazanu operaciju vec za 20 mart.Mene zanima posle koliko vremena cu moci da se vratim treningu u teretani ako sve bude ok..Da li cu moci posle mesec,mesec ipo dana? I citao sam dosta da treba da se nosi neki prsluk/steznik i zanima me da li se to mora nositi bas 24h dnevno,tj da li moze da se skine bar na 20 min dnevno u toku tusiranja..
Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #133 poslato: Oktobar 27, 2013, 09:39:56 posle podne »

A pa dobro, Sremska Mitrovica nije mala, ja sam te drugacije razumela. Moj ti je savet da prvo pokusas da uradis sve u drzavnoj ustanovi ( cilj ti je da intervencija bude tu ), jer oduvek postoji neslaganje izmedju drzave i privatne prakse i to jos uvek nije najbolje regulisano. Lab analizu hormona mozes uraditi privatno, pa da sa tim odes kod endokrinologa, tako ces donekle skratiti proceduru. Pitanje je sta ce dalje endokrinolog traziti da se uradi ( snimak hipofize, pregled urologa, ultrazvuk ..a to sve moras platiti privatno ).
Sačuvana
vlajko88
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #132 poslato: Oktobar 27, 2013, 03:48:50 posle podne »

Imamo sve sto treba  :) Iz Sremske Mitrovice sam inace. Ja bih voleo kad bi sve to bilo gotovo za mesec dana, kad bi moglo tako. Roditelji su mi dobri sa 2-3 hirurga odavde pa ce se i oni raspitati da li je ikako moguce, ali sam skoro siguran da ce to mnogo brze biti ako odem kod nekog privatno, al onda dolazimo do novca odnosno koliko kosta sama operacija. Jel mogu inace ti pregledi da se odrade kod privatnika sa uputom lekara da ne moram da idem u drzavne uopste i tamo da moljakam i da cekam? Ovde ima par privatnih ordinacija, ali da li bi to prihvatili hirurzi ili bas moraju svi testovi da se rade u drzavnoj?
Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 13 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.098 sekundi sa 17 upita.