TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 03:19:25 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 9 10 [11] 12 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Stvari koje me izluĂ°uju u teretani!  (Pročitano 56694 puta)
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #29 poslato: Jul 08, 2010, 04:34:20 posle podne »

Btw, jedan lep komentar sa youtubea na Kostijin klip koji sam ranije postavio:

"Do any of you have any freaking idea who this is??? He is one of the strongest men in the world. He is doing WHAT WORKS FOR HIM not to impress some 13 year old 110 pound kid jerking off in their mother's basement. He's deadlifted 940 pounds in a singlet. Every single person who criticises him should post a video of themselves deadlifting HALF that or even better doing 55 pull ups like he did. My guess is that most of you cannot"

Možda je malo prolupao, ali mislim da je istakao poentu.
(Svi su priznali tih 55 komada kao vrlo impresivan feat čaki i sa "cimanjem", ali Markoni idalje misli da je u pitanju epilepsija.  ;D )
« Poslednja izmena: Jul 08, 2010, 04:37:14 posle podne od strane Biochemo » Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: Jul 08, 2010, 04:21:20 posle podne »

Evo ti na pocektu Barilla pokazuje kako se rade zgibovi http://www.youtube.com/watch?v=wbxEdnDrIk0

U istom klipu, Hanibal koji odmah posle Barilinih zgibova radi pun zgib, koristi momentum. Po tvojoj teoriji oni je glumio duplu epilepsiju?!
Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #27 poslato: Jul 08, 2010, 02:09:32 posle podne »

Evo ti na pocektu Barilla pokazuje kako se rade zgibovi http://www.youtube.com/watch?v=wbxEdnDrIk0
Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: Jul 08, 2010, 02:05:30 posle podne »

...
Mada opet, uraditi 55 zgibova sa 122 kg, i sa cheatingom, je za svaki respekt... :)

Ne, nemoj molim te! On je imao samo napad epilepsije. :D

nema cimanja kod zgibova, ako se cimas kod zgibova to je simulacija napada epilepsije a ne zgib :D

neka ima 700kg i da uradi 500 zgibova ovako , to nije zgib
Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: Jul 08, 2010, 01:50:27 posle podne »

...
Mada opet, uraditi 55 zgibova sa 122 kg, i sa cheatingom, je za svaki respekt... :)

Ne, nemoj molim te! On je imao samo napad epilepsije. :D

nema cimanja kod zgibova, ako se cimas kod zgibova to je simulacija napada epilepsije a ne zgib :D
Sačuvana
filip85
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: Jul 08, 2010, 01:00:38 posle podne »

ali i ja sam protiv cimanja na vratilu, to je cisto foliranje, pogotovo kao ovaj lik kad ide iz stomaka, ali ako ti je cilj broj ponavljanja kao kod ovog lika na snimku onda peglaj kako god hoces, ne znam da neko u mojoj okolini moze da odradi 55 komada sa bilo kakvim cimanjem.

Kostja je ipak PL a ne BB pa nije baš najbolji primer, a ove zgibove je, verujem, radio iz čiste zaj.ebancije, samo mi nije jasno zašto je to kačio na youtube dajući svima povoda da ga kritikuju... ;)
Ne verujem da ima potrebu da se folira sa brojem zgibova, nije to njegova disciplina, ipak on ima svoju disciplinu u kojoj je jedan od najboljih na svetu... ;)
http://www.youtube.com/watch?v=SYDjt_OpqkM

Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: Jul 08, 2010, 12:50:04 posle podne »

Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: Jul 08, 2010, 12:42:53 posle podne »

E, rasprava nema poente - ovo ti je kao da kažeš dizaču tegova, nećeš narasti ako dižeš sa tehnikom. (Prvo, njega baš briga da naraste, drugo daleko da je to neefikasno ;))
Oni da vuku na sirovu snagu, ne bi bacali pola od onoga koliko inače bacaju. Ok je to da nisu možda najsrećnija varijanta za bb, ali kao način za savladavanje broja uraĂ°enih zgibova su majka i tu je kraj.
Opet, ako kao neki test ili slično ti baš treba broj uraĂ°enih zgibova - čemu ne štedeti snagu "cimom"? A ima toga na difu, u petoj, vojsci...
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #21 poslato: Jul 08, 2010, 06:52:16 pre podne »

Ne slažem se, menjaj ugao bez cimanja pa pogaĂ°aj samo leĂ°a, a cimanjem ćeš samo koristiti momentum i ništa drugo, što je praktično beskorisno za razvoj i snage i muskulature...
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: Jul 07, 2010, 10:32:22 posle podne »

Nije problem da se radi pull pa push vezba daleko bilo pa to je u stvari najbolja varijanta, pogotovo zgib pa propadanje, to je po meni najbolja kombinacija...

ali i ja sam protiv cimanja na vratilu, to je cisto foliranje, pogotovo kao ovaj lik kad ide iz stomaka, ali ako ti je cilj broj ponavljanja kao kod ovog lika na snimku onda peglaj kako god hoces, ne znam da neko u mojoj okolini moze da odradi 55 komada sa bilo kakvim cimanjem.

Ipak znam o cemu Milan govori, tehnike dizanja tegova i "specijalni sistemi" treninga su fantasticno glupi po teretanama...

I ja se ježim "specijalnih sistema". I da, ljudi prečesto rade gluposti.

Mada, što se zgibova tiče - uopšte nisu ne efikasni sa cimom. Kada daš malo "boost" nogama, menjaš ugao pod kojim krećeš da vučeš leĂ°ima pa i gaĂ°a malo drugačije. Ako ideš na broj, onda su definitivno way to go.
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #19 poslato: Jul 07, 2010, 07:02:04 posle podne »

Nije problem da se radi pull pa push vezba daleko bilo pa to je u stvari najbolja varijanta, pogotovo zgib pa propadanje, to je po meni najbolja kombinacija...

Ipak znam o cemu Milan govori, tehnike dizanja tegova i "specijalni sistemi" treninga su fantasticno glupi po teretanama...
Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Jul 07, 2010, 03:54:28 posle podne »

Jedna od stvari koju ne volim da vidim je kad likovi nemaju dobar redosled vezbi!! npr. radi lik zgibove pa predje na propadanja. ja jos nisam cuo da posle vezbe u visu neko radi vezbe u uporu. a sto se tice uvijanja u ledjima kod zgibova, cimanja nogama ili saginjanja glave ko propadanja nemam sta ni da im kazem jer pravilno urade 10 a ovako 20 pa nece ni da slusaju. inace sam se ovog nagledao u x gymu ;D bio 3 puta i svasta video!

E, nemoj da tripuješ oko toga da ako si cimnuo nogama kad radiš zgib da je nepravilan. ;)
http://www.youtube.com/watch?v=boLl8rGhJvE

Vrlo fino i to radi - da li ćeš da ga radiš maximalno explozivno sa "cimom" (kao u datom primeru :D), nekakvim umerenim tempom ili nekakav tip sa negativcima (tipa 4-0-2-0 ili slično) - radiće drugačije, ali je daleko od toga da ne rade. ;)

Drugo, zašto ne zgibovi i propadanja? - Ako radiš full-body workuot u parku - naravno da ću da radim zgibove i porpadanja.
Sačuvana
Milan.vitalikum
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

VAŠE TELO VAŠ ŽIVOT

www.vitalikum.rs
« Odgovor #17 poslato: Jul 07, 2010, 02:08:44 posle podne »

Jedna od stvari koju ne volim da vidim je kad likovi nemaju dobar redosled vezbi!! npr. radi lik zgibove pa predje na propadanja. ja jos nisam cuo da posle vezbe u visu neko radi vezbe u uporu. a sto se tice uvijanja u ledjima kod zgibova, cimanja nogama ili saginjanja glave ko propadanja nemam sta ni da im kazem jer pravilno urade 10 a ovako 20 pa nece ni da slusaju. inace sam se ovog nagledao u x gymu ;D bio 3 puta i svasta video!
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #16 poslato: Jul 07, 2010, 01:24:40 posle podne »

LOL
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #15 poslato: Jul 07, 2010, 12:46:58 posle podne »

ocajna muzika...zato nosim mp3 :D i specijalne naocare....ne vidim nista ne cujem nista :D

Ovo za naocare je dobra fora  ;)
Sačuvana
Stranice: 1 ... 9 10 [11] 12 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.461 sekundi sa 18 upita.