TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 03:28:47 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 12 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Stvari koje me izluĂ°uju u teretani!  (Pročitano 56704 puta)
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #74 poslato: Avgust 13, 2010, 12:26:52 pre podne »

Da, da, "oni proteini". Klasika! :D
Sačuvana
Vule~
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #73 poslato: Avgust 12, 2010, 11:45:37 posle podne »

Ahahaha kako sam se ismejao.
Bas juce  drug moj govori nesto vezano za teretanu  i kaze za nekog lika  pije "ONE" proteine i nista se nije dobio xD
Takodje imam druga sto je krenuo u teretanu i rekao da nece da se "prenabilduje" tako da su mu oni na papiru ispisali
da radi sve moguce grupe misica(u jednom treningu).
Ja sam takodje pocetnik, ali sam mnogo  citao  po razno raznim forumima i ispravljao greske koje sam pravio
i ubedjujem druga  da ne valja  to sto radi , ali profesionalci iz teretane su mu dali sta da radi  i ne bi poslusao nikog , a kamoli malo da se skine sa fb i proceslja neki forum :)
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #72 poslato: Avgust 05, 2010, 01:19:04 posle podne »

Pa kao i sve ostalo u životu, ako ne poznaješ o čemu se stvarno radi imaš predrasude i mi smo takvi u nekim stvarima siguran sam. Ono što opet ne treba dozvoliti je da nemamo osnovno znanje o stvarima koje nas interesuju i kojima se bavimo...
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #71 poslato: Avgust 05, 2010, 01:06:50 posle podne »

Po meni nije kriticno vec smesno, jer ljudi dolaze sa TOTALNIM ne znanjem i nemaju pojma o nicem, nego cuju iz desete ruke nesto i naloze se, i to je to. po meni sasvim normalno, mislim da je svugde tako i u mnogim segmentima zivota, ne samo u sportu. Ljudu si ne obrazovani sto se tice takvih strucnih stvari i ekstremno naivni (to je kljuc svega) i lakoverni i stoga imaju svakojake ideje. Da npr ti Roberte imas strpljenja za svakog i izdvojis pola sata sto je svakako ne moguce i ne izvodljivo, i za tih pola sata ispricas sta god, obrnuli bi misljenje za 180 stepeni i da im kazes da se od dekstroze mogu napucati poverovali bi ti. O tome se radi...

...tako da je poenta treba to sve gledati kroz zanimljivu stranu, jer ako se pordavac nerivira zbog toga vec bi izludeo odavno :) ko zeli da skonta, skontace sta je sta :)

U savakom slucaju objavi na ponekad bisere Roberte, super su :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #70 poslato: Avgust 05, 2010, 12:18:03 posle podne »

Secam se svojevremeno kada je jednog vaseg kolegu iz Pansporta, davno to bese, zvala keva od jednog klinca i pitala sva besna "KAKVE STE VI TO KISELINE PRODALI MOM DETETU!" lol

Hahhahaha e ovo je vrh! Hahahahhaha...   ali salu na stranu ovakve stvari su vise tragicne.Toliko neobrazovanje i slobodno da kazem primitivizam kada se ne znaju neke osnove su i vise nego sramotne za nekog ko je vec u godinama.
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #69 poslato: Avgust 05, 2010, 08:29:29 pre podne »

Secam se svojevremeno kada je jednog vaseg kolegu iz Pansporta, davno to bese, zvala keva od jednog klinca i pitala sva besna "KAKVE STE VI TO KISELINE PRODALI MOM DETETU!" lol
Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #68 poslato: Avgust 04, 2010, 02:25:21 posle podne »

...
- Ulazi jedan klinac u radnju, bojažljivo se osvrće tamo-amo i nešto njuši. A onda me upitao: "Izvini, a da li nešto škodi ovaj miris hemije?". :D
...

LEGENDA!
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #67 poslato: Avgust 04, 2010, 02:17:18 posle podne »

U poslednjih godinu i po dana zapisujem sve bisere iz radnje. Sednemo tako često koleginica i ja pa se slatko ismejemo dok ih čitamo. :)

Zaista ima gomila smešnih situacija.

Nema šanse sve to da napišem ovde, ali ajde da ukratko izdvojim neke: :)

- Ulazi jedan klinac u radnju, bojažljivo se osvrće tamo-amo i nešto njuši. A onda me upitao: "Izvini, a da li nešto škodi ovaj miris hemije?". :D

- Mušterija mi tražila 200g proteina uz reči: "ja sam mislio da ovo nešto kao rinfuz". :D

- Tražili su mi ulje za fenjer. :D

- Potražnja za farbom, gipsom i auto lakom je svakodnevna. :D

- Dvojica momaka gledaju proteine i razmišljaju koji da uzmu, a onda se jedan hvata za jednu kutiju wheya(nebitan brend) i kaže: "auuu, ovaj je dobar, ima i aminokiseline u sebi". I uzeli su taj. :)

To su neke, da kažemo, smešne stvari. A od onih izluĂ°ujućih izdvajam:

- kada neki klinac doĂ°e i traži tribulus a nema nijedan drugi suplement, samo zato što je čuo da se neki drugi tip "extra uradio" samo sa tribulusom.

- kada mi traže pakovanja proteina manja čak i od 500g.

- kada kupuju neke aminokiseline skromnijeg sastava i ja im kažem da ih mogu piti slobodno i 20 ak dnevno, a oni će uplašeno: "kako, bre, 20-ak, pa neću da me ubije. ovde piše da idu 2 tab na telesnu masu do 70kg.".

- kada me pitaju koliko će mišića dobiti sa kutijom wheya od 2lb. A neretka su i pitanja koliko će mišića dobiti od glutamina ili kreatina.

- kada kupuju nešto i traže savet a dodaju ono kako "ne bi da se prebilduju".

- kada pokušaju da otvore neko pakovanje amino(koje još nisu ni kupili) samo da bi videli kako tablete izgledaju, pa ja moram munjevito da reagujem i sprečim ih u tome. :D šta da radim posle sa otvorenom kutijom?! :D

- itd... imalo bi mnogo za pisanje. :)
« Poslednja izmena: Avgust 04, 2010, 02:19:49 posle podne od strane Robert » Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #66 poslato: Avgust 04, 2010, 01:58:38 posle podne »

Treba snimati i zapisivati takve "pametne reci" velikih znalaca koji ulaze u radnje potkovani toliko da misle da su boga uhvatili za k.... a veze sa zivotom nemaju.I umesto da saslusaju ljude koji imaju nesto pametno da im kazu,posavetuju ih kako i zasto se odredjeni suplement uzima..ne oni vec dolaze nauceni i vrlo "iskusni" i jos pokusavaju nas ubedjivati u suprotno.  Boze me sacuvaj!
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #65 poslato: Avgust 04, 2010, 01:39:15 posle podne »

"Ma, neću proteine. Ne treba mi to, neću da se napucam(i gestikulira rukama) pa da ne mogu da potrčim. Ja sam fudbaler. Uzeću samo aminokiseline, čisto malo da me iseku i da dobijem na brzini." (A čovek koji je pored njega, i izdaje se za trenera, potvrdno klima glavom i dobacuje mu da su mu dovoljne 2 tablete pre treninga i 1 pre spavanja).

Eto, to je komentar jedne mušterije od pre nekog minuta...

I tako mi gomila fudbalerčića i drugih sportista dolazi i svi isto gestikuliraju rukama(aludirajući na ogromne bodibildere) i odmahuju glavom na pomen proteina, kreatina i sl. A tek kad dovedu neke "trenere" sa sobom i neko od njih odvali fantastične bisere... :D
Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #64 poslato: Avgust 04, 2010, 01:29:48 posle podne »

A nema šta da se cimaš...
Ne zna još, a ako baš želi da se "nagruva" saznaće...

A sada prosto ima pogled na sve ovo kao i svaki drugi "običan" čovek. Svi na to gledaju na isti način. Dovoljno je da dva puta uĂ°em u teretanu i biću Švarceneger. :(

lol za sliku!  ;D  ;D  ;D
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #63 poslato: Avgust 04, 2010, 12:50:35 posle podne »

Ma u redu to i vidim da je bas mlad momak, ali aj onda nek bar prihvata neki savet starijih, mislim bio sam i ja u to vreme najpametniji na svetu, ali preteraju ga neki ljudi LOL

Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #62 poslato: Avgust 04, 2010, 12:27:06 posle podne »

Verovatno nije digao teg u životu kad pita što.
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #61 poslato: Avgust 04, 2010, 12:20:42 posle podne »

Da i kada sam odgovorio momku da ne moze, zamisli iznenadjenja, on pita, zasto? OMG pritisak ode...ode!!!
Sačuvana
BojanLeet
Napredni član
Van mreže Van mreže

BRO-SLAYER

« Odgovor #60 poslato: Avgust 04, 2010, 12:06:14 posle podne »

ne bih nesto preterano samo malo.. No comment!
Pa da, nece da bude ko Svarceneger hahaha =)))
Sačuvana
You know how dumb the average person is, right? Well by mathematical definition, half of everybody is even dumber than that.
Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 12 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.091 sekundi sa 18 upita.