TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 411750 Teme od strane 25091 Članovi Poslednji član: sajberkurajber

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Oktobar 03, 2026, 10:33:22 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Suplementacija kroz moju prizmu  (Pročitano 21567 puta)
Aleksandra Zivkovic
Član početnik
*
Na mreži Na mreži

🏆 NPC Bikini Fitness Athlete, Personalni trener

Instagram @andricka86
« Odgovor #30 poslato: danas u 10:12:28 posle podne »

Isto i kod mene, monohidrat je zakon. Ali ovde sam pomenula mericu, ne shvataju da treba vreme i kontinuitet uzimanja nekog suplementa.
Kao i sto neke zenske klijente ne mogu da ubedim da whey nije hemija 🤦‍♀️🙆‍♀️
Nelogicno je da u danasnje vreme ljudi hrle ka necemu a ne znaju osnove
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #29 poslato: danas u 08:58:10 posle podne »

Nazalost drustvene mreze danas plasiraju mnogo toga nerealnog, a danasnja omladina ne ume to da razgranici. Veruju u raznorazne price da se rezultati mogu postici lako, tacno je da mnogo njih krene i posle par meseci odustane
Zato smo mi tu da ih edukujemo. ;)
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #28 poslato: danas u 08:57:30 posle podne »

Tacno tako, ovde govorimo konkretno o suplementima, meni je pre par dana jedan vezbac koji je prilicno dugo u tim vodama rekao "pa mene kad popijem kreatin nista ne radi" 😆, ja sam iskreno bila zbunjena da tako nesto cujem, pa to nije jedna merica koju kad popijes postanes bananamen 😂
Jedna stvar da ne postajes odmah bananamen,a zavisi i od toga kome koja vrsta kreatina "radi".Dok se ja recimo kunem u kreatim monohidrat sin mi se kune u kre alkalyn.Ali obojici nam pomaze kreatin,samo smo trebali pronaci kome koji kreatin pomaze.Tako je i sa ostalim suplementima.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #27 poslato: danas u 08:54:55 posle podne »

Smatram da se jako brzo odustaje.
Ovo je zaista tako i to je realnost.Ljudi krenu i vide da ne može ništa brzo i odustanu.Ne svi ali dosta njih.
A kada shvate da uz sve mora ishrana,suplementi itd... za neke rezultate još više odustane.
Ostaju naravno dosledni.
Ima i toga,ali toga je uvek i bilo.
Sačuvana
Aleksandra Zivkovic
Član početnik
*
Na mreži Na mreži

Instagram @andricka86
« Odgovor #26 poslato: danas u 09:32:14 pre podne »

Nazalost drustvene mreze danas plasiraju mnogo toga nerealnog, a danasnja omladina ne ume to da razgranici. Veruju u raznorazne price da se rezultati mogu postici lako, tacno je da mnogo njih krene i posle par meseci odustane 
Sačuvana
Aleksandra Zivkovic
Član početnik
*
Na mreži Na mreži

Instagram @andricka86
« Odgovor #25 poslato: danas u 09:25:19 pre podne »

Hvala Miki i tebi na dobrodoslici 😊
Malo treba vremena dok se uhodam ja ovde 🙂
Tacno tako, ovde govorimo konkretno o suplementima, meni je pre par dana jedan vezbac koji je prilicno dugo u tim vodama rekao "pa mene kad popijem kreatin nista ne radi" 😆, ja sam iskreno bila zbunjena da tako nesto cujem, pa to nije jedna merica koju kad popijes postanes bananamen 😂
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #24 poslato: Oktobar 02, 2026, 10:34:32 posle podne »

Smatram da se jako brzo odustaje.
Ovo je zaista tako i to je realnost.Ljudi krenu i vide da ne može ništa brzo i odustanu.Ne svi ali dosta njih.
A kada shvate da uz sve mora ishrana,suplementi itd... za neke rezultate još više odustane.
Ostaju naravno dosledni.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #23 poslato: Oktobar 02, 2026, 08:56:49 posle podne »

Hvala vam puno na divnoj dobrodošlici!
​Dr Anita, potpuno se slažem sa Vama. Zdravlje je uvek na prvom mestu i temelj bez kog ništa drugo ne funkcioniše. I sama, kako kroz rad sa klijentima, tako i kroz sopstveno iskustvo na takmičarskoj sceni, često viđam da se u želji za brzim rezultatima preskaču osnove. Početnici često traže „magični suplement” umesto da se posvete bazi. Bez sređene ishrane, odmora i pametno strukturiranog treninga, unos prevelikog broja dodataka samo nepotrebno opterećuje organizam. Suplementi su tu da nadograde priču i daju onu finu završnu razliku tek kada je baza potpuno čvrsta.

​Zoltane, slažem se da su strpljenje i kontinuitet ključni! Na sceni i van nje, kontinuitet je taj koji pravi šampiona i daje prave rezultate. Trka sa vremenom i traženje „prečica” najčešće dovode do odustajanja, a neretko i do povreda. Radujem se što ćemo kroz dalju diskusiju sklapati sve te kockice mozaika i pomagati članovima da na zdrav, bezbedan i održiv način ostvare svoje ciljeve.
Spominjes magicni suplement,u pravu si da se najcesce spominje medu pocetnicima ali neretko i srednje iskusni vezbaci veruju u "cuda"....barem je to moje iskustvo za ovhi 37 godina u teretani od toga 20 godina takmicarskih i isto toliko vremena provedenih sa klijentima i ovde na forumu. ;)
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #22 poslato: Oktobar 02, 2026, 08:54:10 posle podne »

Hvala puno na dobrodošlici, Zoltane!

Potpuno se slažem, uspeh je zaista mozaik sastavljen od mnogo sitnih kockica, a istrajnost i kontinuitet su oni koji na kraju prave najveću razliku. Drago mi je što sam tu i radujem se što ćemo zajedno sklapati te kockice i deliti iskustva sa članovima.
Mene baš zanima tvoje mišljenje  iz tvog dugogodišnjeg iskustva ovde na forumu, koja je to "kockica" koju početnici najčešće preskaču ili najteže uklapaju na samom početku? Da li je to doslednost u ishrani, struktura treninga ili nešto treće?
Jeste da si Zoltana pitala ali i ja bih se ukljucio u ovu konverzaciju.Ja bih rekao da je to doslednost u ishrani.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #21 poslato: Oktobar 02, 2026, 08:52:30 posle podne »

Potpuno se slažem sa ovim. Početnici često traže prečice u suplementima, a zaboravljaju da je suplement samo nadogradnja na dobro posloženu ishranu i kontinuitet u treningu. Tek kada su unosi makronutrijenata iz prave hrane na mestu, dodaci poput whey proteina za lakši oporavak ili kreatina daju svoj puni efekat.
​Tu sam za sva pitanja i nedoumice oko treninga i ishrane — tu smo na forumu da se pomažemo i delimo iskustva!
Dobro nam dosla Aleksandra!
Sačuvana
Aleksandra Zivkovic
Član početnik
*
Na mreži Na mreži

Instagram @andricka86
« Odgovor #20 poslato: Oktobar 02, 2026, 08:03:08 posle podne »

Hvala vam puno na divnoj dobrodošlici!
​Dr Anita, potpuno se slažem sa Vama. Zdravlje je uvek na prvom mestu i temelj bez kog ništa drugo ne funkcioniše. I sama, kako kroz rad sa klijentima, tako i kroz sopstveno iskustvo na takmičarskoj sceni, često viđam da se u želji za brzim rezultatima preskaču osnove. Početnici često traže „magični suplement” umesto da se posvete bazi. Bez sređene ishrane, odmora i pametno strukturiranog treninga, unos prevelikog broja dodataka samo nepotrebno opterećuje organizam. Suplementi su tu da nadograde priču i daju onu finu završnu razliku tek kada je baza potpuno čvrsta.

​Zoltane, slažem se da su strpljenje i kontinuitet ključni! Na sceni i van nje, kontinuitet je taj koji pravi šampiona i daje prave rezultate. Trka sa vremenom i traženje „prečica” najčešće dovode do odustajanja, a neretko i do povreda. Radujem se što ćemo kroz dalju diskusiju sklapati sve te kockice mozaika i pomagati članovima da na zdrav, bezbedan i održiv način ostvare svoje ciljeve.
Sačuvana
drAnita Mrdakovic
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: Oktobar 02, 2026, 05:07:01 posle podne »

Slažem se sa Aleksandrom – uspeh je mozaik. Ali prva kockica u tom mozaiku mora biti zdravstveni karton u zelenom, a to se postiže hranom, odmorom i pametnim treningom. Tek kada ta mašina radi kako treba, suplementi postaju ono gorivo koje pravi finu razliku.
Sačuvana
dr Anita Mrdaković
drAnita Mrdakovic
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Oktobar 02, 2026, 05:05:27 posle podne »

Aleksandra i ja ti želim najtopliju dobrodošlicu!
Što se suplemenata kod početnika tiče slažem se sa vama.
Početnici često posmatraju suplemente kao supstitute za rad, a ne kao dodatke ishrani. Sa kliničke strane, nagli unos velikog broja suplemenata bez uređenog bazalnog metabolizma i adekvatne ishrane opterećuje digestivni trakt, jetru i bubrege, a ne donosi nikakav benefit.
Sačuvana
dr Anita Mrdaković
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #17 poslato: Oktobar 02, 2026, 03:18:46 posle podne »

Preskaču ono po meni kako bitno a to je strpljenje.
Ne moze se ništa postići preko noci ni za kratko vreme.
I onda se pribegava prečicama koje mogu biti opasne po zdravlje pogotovu onih koji ne znaju niti trebaju to uzimati.
Sačuvana
Aleksandra Zivkovic
Član početnik
*
Na mreži Na mreži

Instagram @andricka86
« Odgovor #16 poslato: Oktobar 02, 2026, 10:34:30 pre podne »

Hvala puno na dobrodošlici, Zoltane!

Potpuno se slažem, uspeh je zaista mozaik sastavljen od mnogo sitnih kockica, a istrajnost i kontinuitet su oni koji na kraju prave najveću razliku. Drago mi je što sam tu i radujem se što ćemo zajedno sklapati te kockice i deliti iskustva sa članovima.
Mene baš zanima tvoje mišljenje  iz tvog dugogodišnjeg iskustva ovde na forumu, koja je to "kockica" koju početnici najčešće preskaču ili najteže uklapaju na samom početku? Da li je to doslednost u ishrani, struktura treninga ili nešto treće?
Sačuvana
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.051 sekundi sa 18 upita.