TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 404466 Teme od strane 25064 Članovi Poslednji član: skinnyfat

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Jul 19, 2025, 07:40:43 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 72 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Biseri iz teretane i vaseg okruženja  (Pročitano 284839 puta)
dyordye
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #666 poslato: Decembar 01, 2012, 01:45:30 posle podne »

http://www.youtube.com/watch?v=sjLypVeQLtA

Misliš nešto ovako?

Popularan naziv za takve likove je: CURLBRO :)
Sačuvana
NIKOLIC>
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #665 poslato: Decembar 01, 2012, 01:40:12 posle podne »

Lik1:Radimo noge?
Lik2:Radim k****, posle da me bolu noge.
A uvek kad ih vidim rade biceps ili ramena, a zauzmu rek za cucanj i rade stojeci pregib sa praznom sipkom!?
Sačuvana
"In the land of the blind, the one-eyed man is king"
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #664 poslato: Novembar 29, 2012, 02:59:33 posle podne »

Neretko se desi da bas takvi od po 60kg dodju jos da kupe "pojas za mrsavljenje".I uvek onako jedva uhvate prstima ono malo koze i kazu:"Vidis ima tu jos malo da se stese." To je valjda tako u njihovoj glavi
Sačuvana
Be Happy!!!
P. Heath
Napredni član
Van mreže Van mreže

NO PAIN - NO GAIN

« Odgovor #663 poslato: Novembar 29, 2012, 02:40:05 posle podne »

Lazar Angelov ima 200.000 fanova na fejsbuku, od cega sigurno 150.000 devojaka :)
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #662 poslato: Novembar 29, 2012, 02:21:00 posle podne »

Danas sam video decka u teretani, mislim da ima 60kg (ajde castim ga). Trcao je na traci jedno 45 minuta i to finim intezitetom, zatim je bio na bajsu jos jedno 15ak minuta, malo se razgibao i poceo da radi sa tegovima a jedva je stojao na nogama od umora...
jbg ljudi su uvek verovali i uvek će verovati da je trčanje JEDINI način da skinu naslage oko struka. Da je kreatin droga od koje otpadaju nokti. Da se za 2 meseca teretane može postići izgled a la Lazar Angelov za plažu... 

u državi najviše zaraðuju one ''teretane'' koje imaju najviše traka za trčanje

Da ali tuzno je to sto decko nema ni 60kga, taj nema nista oko struka garant
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
whey3500
Gost
« Odgovor #661 poslato: Novembar 29, 2012, 09:41:07 pre podne »

Citajuci ove bisere malo se utesim..pa i nisam ja toliko los.Kontam neke stvari, neke su mi jos nepoznate..Al sam jos pocetnik ;)

Ima jedan liik u mojoj teretani, vec pet meseci dolazi.Svaka dva tri dana.I radi bicepse. Sa 10kg urlice kao da ga neko kolje.
i pre neki dan lik, ulazi u teretanu pokupio tegove od 4kg otisao u svlacionicu i radio tamo sklekove i radio bicepse i tricepse.Posle dosao ostavio cetvorke skinuo majicu i sam sebi se divi kako izgleda. O Boze ;))
Sačuvana
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #660 poslato: Novembar 29, 2012, 08:30:06 pre podne »

Danas sam video decka u teretani, mislim da ima 60kg (ajde castim ga). Trcao je na traci jedno 45 minuta i to finim intezitetom, zatim je bio na bajsu jos jedno 15ak minuta, malo se razgibao i poceo da radi sa tegovima a jedva je stojao na nogama od umora...
jbg ljudi su uvek verovali i uvek će verovati da je trčanje JEDINI način da skinu naslage oko struka. Da je kreatin droga od koje otpadaju nokti. Da se za 2 meseca teretane može postići izgled a la Lazar Angelov za plažu... 

u državi najviše zaraðuju one ''teretane'' koje imaju najviše traka za trčanje
Sačuvana
Arbeit macht frei.
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #659 poslato: Novembar 28, 2012, 07:09:41 posle podne »

Vidis toga se nisam setio :)
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
P. Heath
Napredni član
Van mreže Van mreže

NO PAIN - NO GAIN

« Odgovor #658 poslato: Novembar 28, 2012, 07:08:35 posle podne »

Mozda zeli da spusti bf do 1%. :D
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #657 poslato: Novembar 28, 2012, 06:56:04 posle podne »

Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #656 poslato: Novembar 27, 2012, 02:20:21 posle podne »

https://www.facebook.com/photo.php?v=118898121605720
hahah, ovako se radi potisak sa klupe, lol
ako ne mozete da vidite video, lajkujte tu stranicu na fb :-)

Haha, ovo je stomacni potisak :D zato mu je pufnica narasla toliko :P
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #655 poslato: Novembar 27, 2012, 01:50:52 posle podne »

Uf, ljudi bas obozavaju da rade taj benc..oduvek je tako bilo,a i ne znaju pravilno da ga rade,,ajde da znaju pa da se eksponiraju,ali ovako se samo jos vise ukopaju.. I naravno posle ide ono sam,sam sam sam,pa tip si odradi kvalitetno biceps taj partner :D Zato samo kvalitetnim i odabranim ljudima stajem i dodajem sipku, kojima zaista treba pomoc ,a ne da mu ja odradim sam 4-6 ponavljanja :D
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #654 poslato: Novembar 27, 2012, 01:12:03 posle podne »

Meni jako nervira kad dodju dva lika u teretanu i onda onako dok se  "zagrijavaju" jedan upita drugog "Sta bi mogli raditi danas?" -.-' i onda logicni odgovor ovog drugog je "Ajmo na benc" i tako svaki put kad dodju u teretanu...

kad nema cilja nema ni rezultata....  kao da igraš pikado kuvanim rezancima... nikad nećeš pogoditi metu
Sačuvana
Starfucker
Aktivan član
Van mreže Van mreže

Nec Hercules contra duos

« Odgovor #653 poslato: Novembar 27, 2012, 12:56:27 posle podne »

Meni jako nervira kad dodju dva lika u teretanu i onda onako dok se  "zagrijavaju" jedan upita drugog "Sta bi mogli raditi danas?" -.-' i onda logicni odgovor ovog drugog je "Ajmo na benc" i tako svaki put kad dodju u teretanu...
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #652 poslato: Novembar 27, 2012, 12:17:44 posle podne »

Pa koji trening oni rade ako im drug pomaze 20-30kg a on dize 70-80kg  :) Samo gube moje vreme zato ih i odbijem,jer je to realno meni kao zenskoj osobi stvarno i rizik da stanem iza njega jer ne bi mogla da mu pomognem kao muskarac da krene da ga ubija teg hahaha...Da nije tragicno bilo bi smesno

a i ono urlanje mi ide na živce na kvadrat....  ok kapiram kad je stvarno velika težina ali kad urlaju sa tegićem koji bih i ja mogla da podignem doðe mi da napustim teretanu
Sačuvana
Stranice: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 72 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.034 sekundi sa 12 upita.