TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398406 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 02:29:33 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 85 86 [87] 88 89 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768827 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1799 poslato: Jul 26, 2012, 05:59:04 posle podne »

Zoltane,kod izvodjenja veslanja u pretklonu,jel da mi ledja budu pod uglom od 45 stepeni i da sipku vucem na donji stomak,negde u predelu pupka?Tako sada radim,ali cisto da proverim sa tobom..

Da bih tacno dao odgovor na ovo tvoje pitanje morao bih videti licno kako je izvodis ili makar snimak.
Pa i to sto kazes...A jel mozda postoji negde tvoj snimak izvodjenja mrtvog dizanja,ili eventualno neki snimak koji se poklapa sa tvojim izvodjenjem ove vezbe?

Ne,nisam to postavljao.
Sačuvana
bg87
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1798 poslato: Jul 26, 2012, 02:46:19 posle podne »

Zoltane,kod izvodjenja veslanja u pretklonu,jel da mi ledja budu pod uglom od 45 stepeni i da sipku vucem na donji stomak,negde u predelu pupka?Tako sada radim,ali cisto da proverim sa tobom..

Da bih tacno dao odgovor na ovo tvoje pitanje morao bih videti licno kako je izvodis ili makar snimak.
Pa i to sto kazes...A jel mozda postoji negde tvoj snimak izvodjenja mrtvog dizanja,ili eventualno neki snimak koji se poklapa sa tvojim izvodjenjem ove vezbe?
Sačuvana
spartans
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1797 poslato: Jul 26, 2012, 01:05:57 posle podne »

Наравно да је спремна и ја сам ту да јој помогнем све што треба ал рекох да тебе питам како да крене са дијетом и уз неку супсу и кућни тренинг типа,чучњеви,трбушњаци, истезања,тегићи итд!Јер исхрана је скроз погрешна а да узимамо дијете од неких не копетентних нећемо знаш и сам какве све погрешне дијете избацују по часописима!Тако да ако можеш нешто основно да јој препоручиш(дијета и то)за почетак?!
Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #1796 poslato: Jul 26, 2012, 12:04:36 pre podne »

Koliko si ti visok i tezak trenutno?
Sačuvana
Господе, ја знам да има те, ал не знам дал нас чујеш? Знам да видиш све, и зато не разумем, дал ове што су нам се крви напили, пушташ на Земљи па ћеш их тек горе казнити.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1795 poslato: Jul 25, 2012, 11:49:33 posle podne »

Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1794 poslato: Jul 25, 2012, 11:46:23 posle podne »

Овако:Доручак месне прерађевине и јогурт.Ручак кувана јела са мало хлеба.Вечера Плазма и млеко са неком воћком обично банана или јабука!Једе иначе доста воћа,пије доста млека и јогурта и морам да признам слаткиша али у задње време слатко је смањила!Највећи проблем је наш мали син уз кога и она једе кад га храни па шта остане од њега!Знам да је ово погрешно али тражимо помоћ од тебе!

Pa ovo je totalno pogresno i iskren da budem takvom ishranom se nista nece postici sem da se nabace masne naslage.Ovde sve mora da se menja i to iz korena.Jel ona spremna na puno odricanja?  bez jake volje nece uspeti.
Sačuvana
bg87
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1793 poslato: Jul 25, 2012, 05:13:13 posle podne »

Sačuvana
spartans
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1792 poslato: Jul 25, 2012, 12:25:50 posle podne »

Овако:Доручак месне прерађевине и јогурт.Ручак кувана јела са мало хлеба.Вечера Плазма и млеко са неком воћком обично банана или јабука!Једе иначе доста воћа,пије доста млека и јогурта и морам да признам слаткиша али у задње време слатко је смањила!Највећи проблем је наш мали син уз кога и она једе кад га храни па шта остане од њега!Знам да је ово погрешно али тражимо помоћ од тебе!
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1791 poslato: Jul 25, 2012, 08:59:58 pre podne »

Napisi mi njenu trenutnu ishranu u toku celog dana pa cemo da korigujemo.
Sačuvana
spartans
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1790 poslato: Jul 24, 2012, 03:03:42 posle podne »

Золтане може ли једна кратка дијета по теби као искусном Спортисти за моју супругу,која хоће да скине 5кг али без теретане, уз трбушњаке и лагане вежбе код куће?!И евентуално неки Суплемент?!
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1789 poslato: Jul 22, 2012, 04:30:37 posle podne »

Pozdrav Kozma.Pre izvesnog vremena procitao sam da si negde napisao da tok rada na definiciji treba da izbacimo sve mlecne prozvode pocevsi od mleka i jogurta pa do sireva itd.. Mozes li mi objasniti razlog te cinjenice? hvala unpred. pozdrav

Kada se spremam za takmicenja izbacujem bukvalno sve samo bareni oslic,voda i malo salata.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1788 poslato: Jul 22, 2012, 04:29:27 posle podne »

opet ja..:D ....cuj,teo sam da te pitam: zanimaju me proteinski sejkovi,ili kako se vec zove,al ne oni napravljeni "vestacki" vec ovi prirodni....itd..od cega bi mogo to da pravim, od kojih sastojaka... jel imas neki tvoj,neki recept,itd........ onako nek  prost,a jos bolje bi mi bilo neki sa puno ugljenih hidrata..pozzz :)

Nema vestackih i prirodnih.Sve iz pansporta je prirodno i to jedino uzimam sto i tebi savetujem.Ishrana se naravno podrazumeva.
Sačuvana
Bulaja
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1787 poslato: Jul 22, 2012, 11:50:53 pre podne »

Pozdrav Kozma.Pre izvesnog vremena procitao sam da si negde napisao da tok rada na definiciji treba da izbacimo sve mlecne prozvode pocevsi od mleka i jogurta pa do sireva itd.. Mozes li mi objasniti razlog te cinjenice? hvala unpred. pozdrav
Sačuvana
The important thing is positive thinking!
Budi jaci od samog sebe!
Jaksa
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1786 poslato: Jul 21, 2012, 06:01:46 posle podne »

opet ja..:D ....cuj,teo sam da te pitam: zanimaju me proteinski sejkovi,ili kako se vec zove,al ne oni napravljeni "vestacki" vec ovi prirodni....itd..od cega bi mogo to da pravim, od kojih sastojaka... jel imas neki tvoj,neki recept,itd........ onako nek  prost,a jos bolje bi mi bilo neki sa puno ugljenih hidrata..pozzz :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1785 poslato: Jul 20, 2012, 06:11:59 posle podne »

to razumem,ali meni treba program rada u teretani.da li postoje neke posebne vezbe i to.

Naravno da postoje ali nisu za svakoga iste,to je najbolje da ti tvoj trener kik boksa napise i da prai kako i koliko vezbas sa tegovima.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 85 86 [87] 88 89 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.135 sekundi sa 17 upita.