TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398406 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 02:03:30 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 105 106 [107] 108 109 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768736 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1499 poslato: Mart 23, 2012, 08:46:17 posle podne »

Ishrana mi je naravno sredjena. Sto se tice suplemenata uzimam osnovno: whey, bcaa, trenutno dyma monohidrat, vitamine i minerale.
Izgleda da mi ostaje da probam pa da vidim :) Hocu da nabacim malo mishicne mase, a poshto prvi put u zhivotu hocu mishicnu masu malo sam zbunjen. Uglavnom sam uvek skidao i skidao i doshao do toga da mi je sada super, samo mi fali josh koji kvalitetan kg, jedino shto je problem shto mi se lako nahvataju masti, pa hocu pazljivo to da radim.

U tom slucaju kre alkalyn je idealan za tebe i naravno varijacije sa UH.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1498 poslato: Mart 23, 2012, 08:39:00 posle podne »

Ishrana mi je naravno sredjena. Sto se tice suplemenata uzimam osnovno: whey, bcaa, trenutno dyma monohidrat, vitamine i minerale.
Izgleda da mi ostaje da probam pa da vidim :) Hocu da nabacim malo mishicne mase, a poshto prvi put u zhivotu hocu mishicnu masu malo sam zbunjen. Uglavnom sam uvek skidao i skidao i doshao do toga da mi je sada super, samo mi fali josh koji kvalitetan kg, jedino shto je problem shto mi se lako nahvataju masti, pa hocu pazljivo to da radim.
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1497 poslato: Mart 23, 2012, 08:36:05 posle podne »

Kakav ti je kre-alkalin u odnosu na monohidrat? Koliko se michicne mase mozhe dobiti sa alkalinom? poz Zoli :)

Trenutno uzimam tecni kre alkalyn ali naravno uz jos suplemenata plus ishrana prilagodjena prvenstvu Srbije za armwrestling sto podrazumeva da mi treba jos telesne i misicne mase pa zato pored wheya imam i elite mass koji je odlican.Ono sto zelim reci da ne mogu znati koliko bi sam on ista uradio ako bi ali kada uporedim kombinaciju sa monohidratom i alkalinom realno dobro rade oba.Monohidrat mi navuce vode ako zelim i daje vise snage.Ono pod navuce vode mislio sam ako namerno povecam unos UH.A tecni alkalyn me lepo oporavi i daje dodatnu energiju.Iskreno da ti kazem oba su dobra.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1496 poslato: Mart 23, 2012, 08:18:58 posle podne »

Kakav ti je kre-alkalin u odnosu na monohidrat? Koliko se michicne mase mozhe dobiti sa alkalinom? poz Zoli :)
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1495 poslato: Mart 23, 2012, 08:13:50 posle podne »

Probacu i sa manjom kolicinom, pa kako ispadne bolje, tako cu nastaviti ... NO ako bude finansija, ako ne onda nista... Hvala jos jednom  :)

Nema na cemu kad god nesto zatreba samo mi se javi ovde  ;)
Sačuvana
milanoljaca
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1494 poslato: Mart 23, 2012, 08:08:42 posle podne »

Probacu i sa manjom kolicinom, pa kako ispadne bolje, tako cu nastaviti ... NO ako bude finansija, ako ne onda nista... Hvala jos jednom  :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1493 poslato: Mart 23, 2012, 07:27:45 posle podne »

Hvala na brzom odgovoru. Ishrana je max sredjena za moje mogucnosti i uslove (da ne duzim sada, ali stvarno vodim racuna o tome sta jedem i koliko jedem)... Od prilike, pola sata pre treninga 15 gr dex i 5 gr cre a posle treninga 30 gr whey, 5 gr cre i 15 gr dex, koliko sam razumeo ? Posle dijete (sredio sam se koliko sam hteo) cilj je masa... Kad smo vec kod vitamina, pijem b complex i c, sta bi jos bilo korisno dodati ?

E odlicno ako si sredio ishrnu,mozda je malo dexa previse ali ako tebi tako odgovara to jest tvom organizmu onda je ok i nastavi.Ja bih mozda dodao neki NO za snagu i jacu pumpu pa da jos vise mozes i jace trenirati.
Sačuvana
milanoljaca
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1492 poslato: Mart 23, 2012, 05:38:42 posle podne »

Hvala na brzom odgovoru. Ishrana je max sredjena za moje mogucnosti i uslove (da ne duzim sada, ali stvarno vodim racuna o tome sta jedem i koliko jedem)... Od prilike, pola sata pre treninga 15 gr dex i 5 gr cre a posle treninga 30 gr whey, 5 gr cre i 15 gr dex, koliko sam razumeo ? Posle dijete (sredio sam se koliko sam hteo) cilj je masa... Kad smo vec kod vitamina, pijem b complex i c, sta bi jos bilo korisno dodati ?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1491 poslato: Mart 23, 2012, 04:33:40 posle podne »

Ako pretpostavimo da je ishrana maksimalno sredjena treba ti jedna merica wheya posle treninga i 5gr pre i 5gr posle treninga kreatina.To je odgovor na prvo pitanje.Dex uvek uz kreatin po malo a posle treninga to lepo pomesaj.Ostali supsi koje bi savetovao opet bi zavisili od toga sta je cilj,ali osnova su vitamini,omega 3,bcaa..
Sačuvana
milanoljaca
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1490 poslato: Mart 23, 2012, 03:54:55 posle podne »

Pozdrav Zoltane, zeleo bih opet da cujem tvoj savet (sto vise slusam vas sa pan sporta, sve je bolji napredak  :D)...

1. Da li mi je 900gr whey-a i 300gr creatina ok za mesec dana ?
2. Kako da mesam u sejkeru whey i cre sa dexom ?
3. Da li da pijem pre, posle, u toku treninga ili kako ?
4. i konacno koje proizvode bi mi preporucio ?

Hvala unapred :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1489 poslato: Mart 23, 2012, 09:40:42 pre podne »

Marko,ostavicu ti kasnije linkove mojih tema da vidis kako i sta jer nije to bas tako jednostavno.Sa moba kuckam pa sada ne mogu to uciniti.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1488 poslato: Mart 23, 2012, 09:37:43 pre podne »

Petre vrlo kako moguce da je od tezine problem ali ne mora biti.Posto ja nisam doktor savetujem ti da to pitanje postavis Ognjenu koji je bas zaduzen za sportske povrede na nasem forumu.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1487 poslato: Mart 23, 2012, 09:34:41 pre podne »

Mladene,nema potrebe da uzimas toliko kreatina.Dovoljno je 5gr pre i 5gr posle treninga.Surutku izbaci i ako vec nemas za whey ulozi pare u kvalitetnu ishranu.
Sačuvana
marko88bg
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1486 poslato: Mart 22, 2012, 10:19:32 posle podne »

Imam 88 kg do pre  6/7 meseci trenirao sam 2god i pre 2 meseca sam krenuo ponovo medjutim u toj pauzi sam se ugoio i sve mi je otislo u masne naslage(stomak naravno).zeleo bih da se toga otarasim ali da ostanem na istoj ili da dobijem jos koje kilo misicne mase vise...Uzimao bih suplemente pa bih voleo da mi napises koje,koliko i kako.....

Unapred hvala....Smiley
Sačuvana
petar95
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1485 poslato: Mart 22, 2012, 10:10:43 posle podne »

imam problem sa cevanicom tj. ta kost kod lista , posle trcanja pocinjem da osecam strasan bol , bukvalno posle nemogu da hodam pola sata dok se ne smiri , osecam se ko invalid bukvalno , verovatno je zato sto sam dobio 10 kg u proteklih 2 meseca rada na masi , nisam siguran ali mozda je zbog toga ? sta predlazete ?
Sačuvana
train hard or go home !
Stranice: 1 ... 105 106 [107] 108 109 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.075 sekundi sa 17 upita.