TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398406 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 02:41:22 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 142 143 [144] 145 146 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768861 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #944 poslato: Oktobar 28, 2011, 06:15:58 posle podne »

Cilj mi je da smrsham i da se zategnem. Za sada ide super, shto se tiche finansija nije problem, shto se tiche suplemenata pijem samo protein :)

Onda ne stedi novac na kvalitetnu ishranu jer ona je prioritet.Kvalitetan whey,bcaa,vitamini i minerali,omega 3..to je neka osnova.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #943 poslato: Oktobar 28, 2011, 03:23:02 posle podne »

Cilj mi je da smrsham i da se zategnem. Za sada ide super, shto se tiche finansija nije problem, shto se tiche suplemenata pijem samo protein :)
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #942 poslato: Oktobar 28, 2011, 02:32:36 posle podne »

Mozes dosta toga je one su osnova.Jedino zavisi od finansija i ciljeva.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #941 poslato: Oktobar 28, 2011, 09:26:34 pre podne »

Shta treba kombinovati sa aminokiselinama?
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #940 poslato: Oktobar 28, 2011, 09:05:40 pre podne »

Radi na redovnom treningu zadnje rame i to forsiraj.A sto se potiska tice to opet zavisi od serije.Prva zagrevanje do 15 puta a ostale od 3 do 8 puta.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #939 poslato: Oktobar 28, 2011, 08:49:32 pre podne »

Utice ishrana,nacin treninga,odmor itd..sve to mora da se uklopi na duze staze kako bi bilo efekta ali to vec i sam znas.
Sačuvana
galac
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #938 poslato: Oktobar 27, 2011, 10:19:07 posle podne »

da li to znaci da na posebnom treningu radim samo zadnje rame ili da ga na treningu ramena samo stavim na pocetak?

koji broj ponavljanja je idealan na potiscima dvorucnim tegom za masu ramena? neki kazu da se drzim na 8-12 druugi opet rade i do 4-6  ponavljanja i imaju ogromna ramena....
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #937 poslato: Oktobar 27, 2011, 09:02:48 posle podne »

Kao npr shta? :))
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #936 poslato: Oktobar 27, 2011, 07:20:02 posle podne »

E zoli da li aminokiseline utichu na rast? Procitao sam danas na forumu da podstichu hormone rasta tako neshto, u tom fazonu, nznm bash tachno sada.

POz!

Na misicni rast uticu ali nije to bas tako jednostavno treba tu jos dosta toga da se uklopi.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #935 poslato: Oktobar 27, 2011, 07:14:37 posle podne »

na military potisku na smit masini zadnje rame dosta zaostaje za prednjim u snazi ,a boga mi i u masi.treninutno radim na masi,pa,kako da popravim to najbolje?

To je uobicajno kod vecine,ja taj deo radim posebno i time pokusavam zostatak da popravim.Savetujem to i tebi.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #934 poslato: Oktobar 27, 2011, 05:05:49 posle podne »

E zoli da li aminokiseline utichu na rast? Procitao sam danas na forumu da podstichu hormone rasta tako neshto, u tom fazonu, nznm bash tachno sada.

POz!
Sačuvana
vozdovcanin88
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #933 poslato: Oktobar 27, 2011, 04:42:55 posle podne »

Onda je to sto se ishrane i suplementacije tice sve ok.A sam raspored treninga je najvaznije da tebi licno odgovara.Ako nije tako onda nesto mora po tom pitanju da se menja.Javi se kasnije kako napredujes.
Hocu,stavicu i neke slicice trenutne forme :) uskoro
Sačuvana
galac
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #932 poslato: Oktobar 27, 2011, 04:20:22 posle podne »

na military potisku na smit masini zadnje rame dosta zaostaje za prednjim u snazi ,a boga mi i u masi.treninutno radim na masi,pa,kako da popravim to najbolje?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #931 poslato: Oktobar 27, 2011, 02:48:37 posle podne »

Onda je to sto se ishrane i suplementacije tice sve ok.A sam raspored treninga je najvaznije da tebi licno odgovara.Ako nije tako onda nesto mora po tom pitanju da se menja.Javi se kasnije kako napredujes.
Sačuvana
vozdovcanin88
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #930 poslato: Oktobar 27, 2011, 12:45:26 posle podne »

Ajde i ja da postavim par pitanja :) nisam dugo pisao na forumu,e ovako posle letnjeg perioda apsolventske ekskurzije letovanja itd,resio sam da se vratim opet u trening i formu :).Ovako stvari stoje pon sre pet idem na kik box,ostalim danima radim u tertani(napravio sam u kuci svoju teretanicu),visok sam 186cm 90kg,zadnjih mesec dana sam sredio ishranu koliko mogu kao i ranije dok sam bio u formi,ona izgleda ovako

1.obrok:Ovsene 50-100gr,mleko+ merica wheya,ili 60grm palente 5 belanaca 200gr ela sira + casa jogurta,a nekad napravim i proteinske palacinke
2.obrok: 2 cela jajeta+5-6 belanac 100gr mladog sira,casa jogurta i 50gr pirinca u tablama
3.250gr pileceg belog + integralni pirinac 50-100gr + povrce neko
4.pwm 2 merice whey + 10gr glutamina+ 50gr rize
5.obicno jedem tunu i ela sir ili opet neko meso
6.merica wheya ili isto ela sir,zavisi kako kad
ovo su od prilike neke namernice koje najcesce koristim,pa me zanima tvoje misljenje i da li trebam da menjam nesto,sto se tice treninga sa tegovima cesto puta menjam sam trening od klasicnog npr grudi i triceps pa po nekad neke super serije ili opadajuce serije i to je to :)

Pozdrav, 
Sto se ishrane tice ja samo ne bih mleko uzimao ujutru ali ne mora da smeta svakome.Ovo mi deluje ok s timsto bi trebalo sto cesceimati obrok sa malo mesa i povrcem.Za suplementaciju je ok ali nedostaje ti bcaa koje bi ti vise znacile nego glutamin.A trening i treba da menjas sve dok ne nadjes onaj koji ti najvise odgovaras,a samim menjanjem ne dozvoljavas misicima da se totalno adaptiraju i teras ih na napredak.
Pa 2 puta dnevno ubacim po 250gr piletine ili piletine i junetine + neka riba,toliko mogu finansijski da izdvojim :),a bcaa cu gledati da uzmem uskoro,sto se tice treninga razumem o cemu pricas,hteo sam da kazem da imam standardan trening grudi/triceps,ledja/biceps,i ramena i noge,a po nekad ubacujem opadajuce serije ili super serije
Sačuvana
Stranice: 1 ... 142 143 [144] 145 146 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.148 sekundi sa 18 upita.