TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398406 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 02:30:03 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 144 145 [146] 147 148 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768829 puta)
galac
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #914 poslato: Oktobar 20, 2011, 09:05:47 pre podne »

pa ne znam,mozda si se maximalno osusio pa nece dalje hah :) salim se probaj onda da pojacas kardio i da sa ishranom odes u kalorijski deficit,tj da ti unos bude manji od potrosnje? 
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #913 poslato: Oktobar 20, 2011, 08:57:35 pre podne »

To sam ja druzhe davno izbacio, i pre nego shto sam krenuo da uzimam sagorevach. Ne jedem nishta slatko, svo meso koje jedem spremim lichno na roshtilju, hleb nisam jeo 3 meseca... Shto se tiche ugljenih hidrata unosim ih do podneva i to neshto malo... Proteine unonisim u velikim kolichinama. Sve je kako treba da bude, skinuo 10 kila i sada ne mogu da mrdnem :(
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
galac
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #912 poslato: Oktobar 20, 2011, 08:34:14 pre podne »

svedi masti i ugljene hidrate na minimum a proteine odrzavaj kao do sada pa vidi kako ide ,hleb i kolace izbaci , i sokove
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #911 poslato: Oktobar 19, 2011, 10:58:02 posle podne »

Pozdrav, evo mene opet! Potrebna mi je pomoc... Dok sam koristio sagorevach uz pravilnu ishranu i treninge smrshao sam jedno 8 kila, i kad sam prestao josh jedno 2 kile uz treninge i ishranu i to je to... To sam sve skinuo za 30 dana. Od tada je proshlo josh 30 dana a ja ni kilu dole nisam skinuo, i dalje treniram kao i pre i ishranu odrzhavam...

Shta mozhe biti problem? Ne mogu da se pomerim iz mesta :( Pozdrav!
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
galac
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #910 poslato: Oktobar 19, 2011, 10:55:24 posle podne »

da li je pametno da onda samo cucanj u treningu za noge ali recimo 10 serija po 10 ponavljanja s tim da menjam varijacije uglova i pogadjanja? i naravno posle toga vezbe za list . eventualno da dopunim cucanj sa leg pressom sa manjim tezinama u vise ponavljanja ukoliko  sam raspolozen pa da finisiram.inace noge nisu u globalu problem u odnosu na gornji deo tela,ali list zaostaje,a cucanj obozavam da radim,zaista!
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #909 poslato: Oktobar 19, 2011, 07:22:42 posle podne »

Noge radim prvi dan jer su mi genetski losije.Zadnju lozu gadjam iz vise uglova a najcesce je cucanj ali sa sirokim stavom gde su stopala vise spolja.Pocinjem sa malom tezinom da se maksimalno koncentrisem i osetim taj deo.Zatim povecavam tezine i forsiram taj deo.Neki poseban program nemam radim po osecaju.
Sačuvana
galac
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #908 poslato: Oktobar 19, 2011, 02:40:10 posle podne »

moze li tvoj trening za noge? i ima li neke alternative za zadnju lozu posto extenziju ili zadnji sut nemam u teretani? hvala
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #907 poslato: Oktobar 19, 2011, 12:07:02 posle podne »

Cao Zoli dali je moguce da posle par meseci aktivnog treniranja opadnem sa tezinama ili je je to zato sto kreatin ne koristim vise?

Pozdrav, moguce je da snaga opadne iz mnogo razloga.Mozda nisi dobru ishranu ima,pretreniranost ili malo odmora,sve to moze uzrokovati zamorom organizma koje utice na opadanje snage.A i razlog sto nisi vise na kreatinu moze biti delom isto.Pokusaj sve to poboljsati,sa kreatinom nastavi malo kasnije i verovatno ce sve biti ok.
Sačuvana
misae
Član
**
Van mreže Van mreže

"Tko trci, taj ne hoda" Alan Ford

« Odgovor #906 poslato: Oktobar 18, 2011, 10:54:54 posle podne »

Cao Zoli dali je moguce da posle par meseci aktivnog treniranja opadnem sa tezinama ili je je to zato sto kreatin ne koristim vise?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #905 poslato: Oktobar 18, 2011, 05:20:46 posle podne »

pomoc oko tricepsa,zaostaje u odnosu na ostale partije,napredovao u snazi ali masa nikako
otprilike radim ovako
3 serije potiska sa cela krivom sipkom ,3 serije uski bench,3 serije potisak na latu krivom sipkom , ponavljanja se drzim 8-15

Ukoliko je problem u genetici svakako ce biti potrebno vreme.Pokusaj za pocetak isto to ali po cetiri serije i baziraj se na dobrom zagrevanju (prva serija) pa pokusaj ici na vece tezine ali sa pravilnim izvodjenjem.Uvek je bitno da maksimalno pogodis bas taj misic.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #904 poslato: Oktobar 18, 2011, 05:18:52 posle podne »

Auf, meni je to jako teshko da procenim. Hvala na odgovoru! :)

Optimalno oko 2min.
Sačuvana
galac
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #903 poslato: Oktobar 18, 2011, 04:56:06 posle podne »

pomoc oko tricepsa,zaostaje u odnosu na ostale partije,napredovao u snazi ali masa nikako
otprilike radim ovako
3 serije potiska sa cela krivom sipkom ,3 serije uski bench,3 serije potisak na latu krivom sipkom , ponavljanja se drzim 8-15
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #902 poslato: Oktobar 18, 2011, 04:54:35 posle podne »

Auf, meni je to jako teshko da procenim. Hvala na odgovoru! :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #901 poslato: Oktobar 18, 2011, 04:44:18 posle podne »

Koliki je po tebi maximalan razmak izmedju 2 serije vezhbi? Poz!

Ako mislis na pauzu e onda nikad ne gledam vremenski vec po osecaju to jest kada osetim da je misic spreman za nove napore.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #900 poslato: Oktobar 18, 2011, 04:28:57 posle podne »

Koliki je po tebi maximalan razmak izmedju 2 serije vezhbi? Poz!
Sačuvana
Stranice: 1 ... 144 145 [146] 147 148 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.078 sekundi sa 17 upita.