TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398406 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 02:05:37 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 146 147 [148] 149 150 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768749 puta)
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #884 poslato: Oktobar 13, 2011, 09:38:38 pre podne »

To si u pravu... Mnoge sam slushao a samo sam pomocu tvojih postova uradio zapravo ono shto sam hteo! Shto se ovog sporta i rekreacije tiche, ti si za mene Amin!

veliki pozdrav i hvala josh jednom!
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #883 poslato: Oktobar 13, 2011, 08:43:26 pre podne »

Uvek ces cuti mnoga misljenja a na tebi je da odlucis koga ces slusati to jes ko po tebi ima znanje i iskustva da ga vredi slusati.Ja ti uvek stojim na raspolaganju i kad god nesto treba slobodno me pitaj.Pozdravljam te.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #882 poslato: Oktobar 13, 2011, 05:43:56 pre podne »

Jesam, prochitao sam i znam o chemu govorish, samo sam bio zbunjen jer sam bio negde prochitao da ih ne treba uopshte unositi.
Sve u svemu, sada mi je jasno! :)

Hvala josh jednom!
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #881 poslato: Oktobar 12, 2011, 11:14:09 posle podne »

Naravno da treba unositi kvalitetne hidrate i varirati sa njima ukoliko zaista zelis postici neki uspeh.Ali i to je mac sa dve ostrice jer treba znati kako.A to da znas moras upoznati svoje telo u smislu koliko je tebi zaista to potrebno da bi se video napredak.Varijacija ima raznih ikada se rade onda se podize nivo proteina iz hrane u suprotnom ce doci do gubitka misica sasvim sigurno.Ovo je malo uprosceno receno ali je istina.A kako znati koja kolicina ti je potrebna? To jednostavno ces videti vremenom kada budes vrsio varijacije.U sustini moras ih smanjivati i izbegavati u vecernjim satima.
Ne znam jesi li citao moje tekstove na tu tematiku?
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #880 poslato: Oktobar 12, 2011, 09:25:40 posle podne »

Hey Zoltane, opet ja :) Sad sam chitao dosta po forumu shto se tiche ishrane i zbunio sam se...
Visok sam 177, sada imam 90 kila (imao 100) i namera mi je da skinem josh jedno miniimum 6-7 kg masti, a da pritom ne oshtetim mishicnu masu :)
Sve u svemu, chitao sam puno o ugljenim hidr. i njihovom unoshenju. Praktichno, nisam na dijeti ali cela moja ishrana je Belo meso/riba/belance/povrce/ella sir/ovsene/voce/izolat. Uglavnom, zbunila me je pricha o ugljenim hidratima, puno je postova neko kazhe da uzimaj, neki ne, neki samo ujutru...

Jako sam zbunjen po tom pitanju... Znachi, glavni cilj mi je da smrsham josh malo, i na osnovu toga me zanima shta zapravo da radim sa ugljenim hidratima? Kada da ih unosim? Da li uopshte i treba? I shta konkretno?

Veliko hvala unapred!

Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #879 poslato: Oktobar 09, 2011, 06:56:30 posle podne »

Hvala ti puno car si:DD

Nema na cemu ;)
Sačuvana
Stefan94
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #878 poslato: Oktobar 09, 2011, 06:07:07 posle podne »

Hvala ti puno car si:DD
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #877 poslato: Oktobar 09, 2011, 06:03:21 posle podne »

a proteini elite whey neku amino kiselinu i glutamin to bi smeo da uzimam:D

Da,to smes.
Sačuvana
Stefan94
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #876 poslato: Oktobar 09, 2011, 05:42:13 posle podne »

a proteini elite whey neku amino kiselinu i glutamin to bi smeo da uzimam:D
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #875 poslato: Oktobar 09, 2011, 05:25:05 posle podne »

zoltan imam jedno pitanje ako mozes da mi odgovoris imam probleme sa desni bubreg posto nesmem da uzimam kreatin da li smem da koristim HEMO NO OD SCITEC NUTRITION i pored toga smem li da uzmem neku amino kiselinu i neki protein:D unapred hvala

Cim su bubrezi u pitanju tu treba biti obazriv.U sustini mislim da ta dva suplementa ne bi smetala ali za svaki slucaj postavi to pitanje nasoj doktorki Danieli pa da ona kaze svoje strucno doktorsko misljenje.U sustini ja bih uzimao,ali to sam ja  ;)
Sačuvana
Stefan94
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #874 poslato: Oktobar 09, 2011, 05:23:08 posle podne »

zoltan imam jedno pitanje ako mozes da mi odgovoris imam probleme sa desni bubreg posto nesmem da uzimam kreatin da li smem da koristim HEMO NO OD SCITEC NUTRITION i pored toga smem li da uzmem neku amino kiselinu i neki protein:D unapred hvala
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #873 poslato: Oktobar 08, 2011, 10:03:14 pre podne »

Nema na cemu,pozdrav.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #872 poslato: Oktobar 08, 2011, 08:41:18 pre podne »

Zato te i pitam, mene lichno to ne zanima, shto se moje visine tiche ja sam zadovoljan :) Nisam znao da to nije legalno a ochigledno da ni drugar nije znao :) Sve u svemu, losha stvar onda. Hvala na odgovoru, pozdrav!
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #871 poslato: Oktobar 07, 2011, 11:20:12 posle podne »

Pozdrav Zoltane, nisam nashao slichnu temu pa da te pitam ovde poshto je otvorena tema :) Da li mozesh ukratko da mi kazesh neshto o hormonu rasta ili mozes da mi dash neke linkove ako imash? Koliko je to legalno? Neshto ukratko ukoliko mozesh da me uputish! Unapred hvala. pozdrav!

Pozdrav, na forumu Pansporta bas i ne pricamo o nelegalnim stvarima,a svakako moj savet ti je da to batalis i ides samo prirodnim putem ishrana i supsi.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #870 poslato: Oktobar 07, 2011, 09:13:54 posle podne »

Pozdrav Zoltane, nisam nashao slichnu temu pa da te pitam ovde poshto je otvorena tema :) Da li mozesh ukratko da mi kazesh neshto o hormonu rasta ili mozes da mi dash neke linkove ako imash? Koliko je to legalno? Neshto ukratko ukoliko mozesh da me uputish! Unapred hvala. pozdrav!
Sačuvana
Stranice: 1 ... 146 147 [148] 149 150 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.122 sekundi sa 17 upita.