TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398406 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 02:34:37 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 194 195 [196] 197 198 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768837 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #164 poslato: Januar 20, 2011, 01:15:01 posle podne »

Kupljeno, hvala na savetima, eto me za mesec dana sa novim pitanjima  ;D
pozdrav

Nema na cemu, vazi javi se obavezno makar da mi kazes kako napredujes  ;)
Sačuvana
mxnivada0973621
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #163 poslato: Januar 20, 2011, 10:21:55 pre podne »

Kupljeno, hvala na savetima, eto me za mesec dana sa novim pitanjima  ;D
pozdrav
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #162 poslato: Januar 20, 2011, 01:49:59 pre podne »

Hvala,
Ajd kad si vec tu da davim jos malo :
Kupicu onda i BCAA, da li to znaci da trebam da smanjim whey, da ne uzimam 3 puta dnevno, ja sam uzimao uvek 2 merice posle treninga? Hteo sam da pitam koliko u gramima treba dnevno uneti BCAA? Koliko glutamina?
Jedem solidno, 4 do 5 puta dnevno. Da li bi mogao da uzimam samo dva puta whey? Ujutru kada ustanem uzimam sejk ovsene 100grama(samlevene), dekstroza 2 kasike, banana i merica wheya i posle treninga. Pa sam mislio da ga izbacim uvece posto uvece jedem Ella sir...
Idem danas da kupim protein. Da li da uzmem opet sci ili da uzmem blend miofusion,
razmisljao sam da probam jedan mesec njega. Cilj mi je misicna masa, pa cu defku poceti negde u martu...
Posto idem danas u PANSPORT, koji Glutamin preporucujes da je dobar a ne mnogo skup kao i BCAA???
ah udavio sam, 1000 pitanja.

Whey ti je sasvim dovoljno posle treninga a dobro je sto ces ga pojacati sa BCAA i Glutaminom.Staro je pravilo da BCAA nikadadosta i zato ako imas sredstava uzimaj doze od po 15gr a glutamin je isto veoma bitan za oporavak pa bi doze od 15gr bile dobre.Whey uzimaj po jednu mericu posle treninga odmah pa sacekaj nekih 20min i onda jos jednu mericu mozes.Uvece ti whey ne treba uzmi samo ella sir.
Sto se tice odabira whey proteina Scitec professional formula je po meni odlicna ili elite whey pa ti to savetujem da uzmes.Ima tu jos dobrih ali ove ja licno preferiram.
BCAA I GLUTAMIN od firme SNI su dobrog kvaliteta i pristupacna im je cena pa uzmi njih,ali obavezno u prahu a nikako u tabletama.

Nisi me udavio tu sam da pomognem,ako treba jos nesto samo se javi ;)
Sačuvana
mxnivada0973621
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #161 poslato: Januar 19, 2011, 03:37:40 posle podne »

Hvala,
Ajd kad si vec tu da davim jos malo :
Kupicu onda i BCAA, da li to znaci da trebam da smanjim whey, da ne uzimam 3 puta dnevno, ja sam uzimao uvek 2 merice posle treninga? Hteo sam da pitam koliko u gramima treba dnevno uneti BCAA? Koliko glutamina?
Jedem solidno, 4 do 5 puta dnevno. Da li bi mogao da uzimam samo dva puta whey? Ujutru kada ustanem uzimam sejk ovsene 100grama(samlevene), dekstroza 2 kasike, banana i merica wheya i posle treninga. Pa sam mislio da ga izbacim uvece posto uvece jedem Ella sir...
Idem danas da kupim protein. Da li da uzmem opet sci ili da uzmem blend miofusion,
razmisljao sam da probam jedan mesec njega. Cilj mi je misicna masa, pa cu defku poceti negde u martu...
Posto idem danas u PANSPORT, koji Glutamin preporucujes da je dobar a ne mnogo skup kao i BCAA???
ah udavio sam, 1000 pitanja.

Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #160 poslato: Januar 19, 2011, 03:14:00 posle podne »

Pozzz! Trenutno koristim samo Whey i neke vitamine... Uzeo sam BCAA... Kako to treba da pijem? Tri puta na dan,a da li da pijem pre ili posle treninga?

Pozz, whey ides posle treninga obavezno i mozes ga tada pojacati sa 15gr BCAA.BCAA mozes uzeti i pre treninga isto 15gr a ako su treninzi jako teski i duzi mozes i za vreme treninga uzeti bcaa isto.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #159 poslato: Januar 19, 2011, 03:11:57 posle podne »

Imam i ja jedno pitanje za strucnjaka.
Pocetnik sam u ovom sportu. Trenutno koristim SCI Whey, creatin i take one i omega...
Zanima me posto whey uzimam tri puta dnevno kad pauziram i cetiri puta dnevno kad vezbam, po mericu od 30 gr u kome ima oko 4,3gr glutamina i 2,2 i 2,3 ostale 3 bitne amino.. to je u 4 doze 16gr glutamina i oko 8gr leucin i valin i 5 gr isoleucin. Da li mi treba jos dodatno kao suplement da uzimam bcaa, vidim ovaj nitro-x scitec pise uzimati 2-3 kapsule a ima 0,6 i 0,3 i 0,3 grama sto je mnogo malo, mada kapiram posto je u tabletama da se manje razlaze i zato treba manja kolicina.

Whey protein je najvaznije unositi odmah posle treninga po jednu mericu.Ako je trening bio extremno tezak onda moze i dve.BCAA su uvek dobrodosle i nije ta kolicina u samome wheyu toliko jaka da ti bcaa ne treba.Prah je najbolja i najisplativija opcija i zato uvek uzimaj BCAA u prahu.Kada su tablete u pitanju moras uzimati mnogo da bi zadovoljio neke osnovne potrebe a to je finansijski neizdrzivo veruj mi.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #158 poslato: Januar 19, 2011, 03:09:09 posle podne »

Колико је паметно узимати high coffeine 200mg, с обзиром да кофеин изазива зависност ? И колико дуго треба да се узима ?

Које би сагореваче масти било најбоље узимати, пошто их до сада нисам узимао ? Размишљам се између thermo drine liquid , l-carnitine+chrome liquid (biotech) или fat burners (universal nutrition) ?

Sto se kofeina tice savetujem ti da krenes sa manjim dozama a ne odmah sa 200mg jer to za nekoga moze biti mnogo i izazvati nesace i glavobolje.Ne izaziva to toliko zavisnost a uzimas ih danima kada treniras dok u danima pauze nema potrebe.
Sa sagorevacima uvek kreces od najslabijih ka jacem i gledaj bez kofeina u pocetku.Moj ti je savet da ides prvo samo sa L karnitinom,pa fat burner i kasnije na jace.
Sačuvana
branko.irena
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #157 poslato: Januar 19, 2011, 02:55:44 posle podne »

Pozzz! Trenutno koristim samo Whey i neke vitamine... Uzeo sam BCAA... Kako to treba da pijem? Tri puta na dan,a da li da pijem pre ili posle treninga?
Sačuvana
mxnivada0973621
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #156 poslato: Januar 19, 2011, 02:44:48 posle podne »

Imam i ja jedno pitanje za strucnjaka.
Pocetnik sam u ovom sportu. Trenutno koristim SCI Whey, creatin i take one i omega...
Zanima me posto whey uzimam tri puta dnevno kad pauziram i cetiri puta dnevno kad vezbam, po mericu od 30 gr u kome ima oko 4,3gr glutamina i 2,2 i 2,3 ostale 3 bitne amino.. to je u 4 doze 16gr glutamina i oko 8gr leucin i valin i 5 gr isoleucin. Da li mi treba jos dodatno kao suplement da uzimam bcaa, vidim ovaj nitro-x scitec pise uzimati 2-3 kapsule a ima 0,6 i 0,3 i 0,3 grama sto je mnogo malo, mada kapiram posto je u tabletama da se manje razlaze i zato treba manja kolicina.
Sačuvana
milos888
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #155 poslato: Januar 19, 2011, 10:05:50 pre podne »

Колико је паметно узимати high coffeine 200mg, с обзиром да кофеин изазива зависност ? И колико дуго треба да се узима ?

Које би сагореваче масти било најбоље узимати, пошто их до сада нисам узимао ? Размишљам се између thermo drine liquid , l-carnitine+chrome liquid (biotech) или fat burners (universal nutrition) ?
« Poslednja izmena: Januar 19, 2011, 10:28:00 pre podne od strane milos888 » Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #154 poslato: Januar 18, 2011, 12:58:41 pre podne »

Pozdrav,imas kljesta ili gume koje variraju po jacini.U svim vecim fitnes sopovima imas da kupis gume i kljesta sve zavisi odakle si.
Sačuvana
Manojlovic Petar
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #153 poslato: Januar 17, 2011, 03:13:11 posle podne »

Pozzz i imam jedno pitanje.Prelistavanjem foruma,video sam temu za arm wrestling,zapala mi je za oko,jer sam poprilicno jak u tome.Ne bih da se hvalim ali nisam jos izgubio u tome,pa cak i od 100 kilasa,a ja imam 78 kg. :) Nego da predjem na pitanje,video sam da vezbate podlakticu sa gumom za stisknje,ja imam onu crvenu,koja mi je vec postala lagana,pa me zanima gde bih mogao da nabavim nesto jace na taj fazon???
Sačuvana
Ko zna zasto je to dobro.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #152 poslato: Januar 11, 2011, 01:29:16 posle podne »

Sta bi mogao da koristim od suplemenata uz Whey protein...? Treniram vec nekih 3 meseca...

Suplementacija se sastavlja u zavisnosti od ciljeva.Prioritet je uvek ishrana koja mora biti sredjena inace dzaba sve.
Ako je to sredjeno onda se ide redom i prvo se uzima osnova a to je whey.posto to vec imas idemo dalje redom po vaznosti: vitamini i minerali,omega 3,bcaa da dopunis whey sa njima i onda u zavisnosti od zelja moze se ubaciti NO ili obican monohidrat,krealkalyn itd..
Sačuvana
branko.irena
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #151 poslato: Januar 11, 2011, 07:43:40 pre podne »

Sta bi mogao da koristim od suplemenata uz Whey protein...? Treniram vec nekih 3 meseca...
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #150 poslato: Januar 10, 2011, 10:26:37 posle podne »

Jel svaki put pre treninga pijes NO ili nekad preskocis. Pitam zbog kofeina

Pravim pauze po dve nedelje nekada i vise pa onda opet pocnem sa NO,mada i to zavisi od perioda.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 194 195 [196] 197 198 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.107 sekundi sa 17 upita.