TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398406 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 02:09:32 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768765 puta)
Aziz Shavershian
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

Don't tell people your dreams, show them!

« Odgovor #2714 poslato: Avgust 19, 2014, 01:40:08 posle podne »

Jedno jako cudno i mozda po malo glupo pitanje ali sam citao dosta i ne znam ni sam odgovor na to pitanje..Da li se moze napredovati u MM ako se unosi 2gr prot po kilogramu telesne ali da nismo u suficitu? Verovatno da ali jako sporo? :)
Sačuvana
Go hard mate the gym lifestyle is the best ! train hard, eat well, party hard.
miniLO
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2713 poslato: Avgust 19, 2014, 12:56:01 posle podne »

Zoltane da li bi motgao da napises sta ti jedes otprilike ,koje namirnice
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2712 poslato: Avgust 14, 2014, 09:37:26 pre podne »

Podlaktica kao i mišići same šake jako su važne kod svakog sportiste iako im se ne pridodaje poseban značaj.
Dobro je raditi dva puta nedeljno ali ne u nešto puno vežbi i serija.Bolje uraditi do četiri vežbe pa sledeći put druge četiri i tako menjaš.Ne treba više od 4 teških serija po vežbi.
Sačuvana
LevroneBB
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2711 poslato: Avgust 13, 2014, 08:58:26 posle podne »

Koliko je serija idealno za podlakticu ukoliko je slaba partija ? Inace je radim 2x nedeljno posle ledja i posle  bicepsa.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2710 poslato: Avgust 11, 2014, 09:44:17 pre podne »

http://www.pansport.rs/forum/index.php?action=printpage;topic=120361.0
Zoltane, planiram krenuti trenirati kako je Alen ovde objasnio, pa bih hteo da te pitam da li vredi i jesi li ikada trenirao na ovaj nacin?
Alen je sve lepo objasnio, ali cisto da budem siguran..

Alen je nekoko definitivno zna kako se vežba i iza njega stoje dugogodišnje sikustvo.Lepo je to sve napisao i objasnio.
Ovaj njegov sistem treba probati i videti jel ti odgovara,ne samo tebi nego svako ko želi napredak.
Ono što želim napomenuti je da svako od nas koji smo godinama u ovome imamo neki svoj sistem vežbanja koji nama odgovara.I ja sam isto ovako pre mnogo godina uzimao programe pa onda vidim vremenom šta mi odgovara a šta ne.Nešto oduzmem,nešto dodam i vremenom napravim svoj neki program.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2709 poslato: Avgust 11, 2014, 09:40:57 pre podne »

a da li bi mogao da  mi napises tvoj trening,ponavljanja ,serije,,ponavljanja,vezbe,super serije  koje su po tebi najj,da probam da radim po tvom nekom programu?znam da ponavljanja i nisu toliko bitna,ali  opet bih voleo da me posavetujes koliko da radim..da li manje ili vise

Moj trening bodi bildinga se malo prepliće sa treninzima armwrestlinga jer se i time bavim.Ali suština je da ja na primer ne radim mnogo sada serija već gleam da to bude eksplozivnije i sa težinama u zavisnosti kako se tog dana osećam.Ako na primer danas radim biceps a imam osećaj da sam odmoran i jak onda forsiram težine.Ako je ipak suprotno onda radim sa manjim težinama veći broj ponavljanja.
Uglavnom radim po tri vežbe za mišićnu partiju sem za noge i leĂ°a.Ali i te tri kada radim do otkaza dovoljne su mi da ne znam gde se nalazim od bolova što meni lično prija.
što se samih ponavljanja tiče idem zagrevanja u prvoj seriji do nekih 30 ponavljanja ako je to na primer benč press..druga je sa nekih 10 do 15 a sledeće idu u proseku do 6 ili 8 a zadnja i po jedno ponavljanje.
Uglavnom za jednu vežbu radim po četiri serije.
Ne znam jesi li čitao moje tekstove u mom kutku ovde na forumu jer zaista ima mnogo toga o mojim treninzima itd...
Pročitaj pa ako nenaĂ°eš što te zanima pisaću ti ovde detaljnije čim stignem.

http://www.pansport.rs/forum/index.php?board=181.0
Sačuvana
ShamShi
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2708 poslato: Avgust 09, 2014, 11:53:54 posle podne »

http://www.pansport.rs/forum/index.php?action=printpage;topic=120361.0
Zoltane, planiram krenuti trenirati kako je Alen ovde objasnio, pa bih hteo da te pitam da li vredi i jesi li ikada trenirao na ovaj nacin?
Alen je sve lepo objasnio, ali cisto da budem siguran..
Sačuvana
shock
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2707 poslato: Avgust 08, 2014, 07:20:20 posle podne »

a da li bi mogao da  mi napises tvoj trening,ponavljanja ,serije,,ponavljanja,vezbe,super serije  koje su po tebi najj,da probam da radim po tvom nekom programu?znam da ponavljanja i nisu toliko bitna,ali  opet bih voleo da me posavetujes koliko da radim..da li manje ili vise
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2706 poslato: Avgust 06, 2014, 09:40:02 pre podne »

To je tačno i to je optimalno ukoliko je neko natural i zaista nema potrebe unositi više od toga po obroku.
Sačuvana
shock
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2705 poslato: Avgust 06, 2014, 09:31:03 pre podne »

jos ovo zoltane,da li je tacno da u jednom obroku se moze iskoristiti oko 30g prroteina?posto koja je svrha da unesem 40-50 ako iskoristim 30
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2704 poslato: Avgust 05, 2014, 09:26:08 pre podne »

Ako je zadnja serija u pitanju slobodno povećaj da uradiš manji broj ponavljanja.Tako i ja isto radim i to mi je dalo rezultate.Ne mora da znači da će svakome ali treba probati više načina.
Bitno je da ti neko stoji iza i pomaže kod te zadnje serije da daš svoj maksimum.
Sačuvana
shock
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2703 poslato: Avgust 05, 2014, 09:02:23 pre podne »

da,da ,zapisujem i ishranu i trening..ali mi se desaava da ne povecam kilazu po 2-3 treninga..jednostavno ako povecam kilo-dva na bendzu npr ,uradim mnogo manje ponavljanja..ako sam radio 8 uradim 4..ne znam da li trebam svakog treninga povecavati kilazu,da li je to pravilo,tj da li bih trebao toliko da ojacam za 1-2 treninga
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2702 poslato: Avgust 04, 2014, 09:15:46 pre podne »

Ne bih se toliko bavio brojkama oko kalorija nego bih povećao unos kvalitetnih namirnica kroz ishranu i dodao još jedan dobar obrok utoku dana.
Pod intezitetom podrazumevam samu jačinu treninga i savetujem ti da ideš prvu seriju zagrevanje a ostale do otkaza.
Bilo bi dobro da svoju ishranu,suplementaciju kao i sam način treninga zapisuješ u jednu svesku i to svaki dan.Ovo možda deluje malo mrsko ali veruj mi posle nekoliko meseci ćeš mi biti zahvalan jer onda je lako samo pogledaš nazad i kažeš..Aha ovim načinom ishrane sam napredovao,stagnirao,opao...i onda menjaš sve dok to ne doĂ°e na svoje.Tako i ja radim već godinama.
Sačuvana
shock
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2701 poslato: Avgust 02, 2014, 09:15:40 posle podne »

i ja mislim da moram krenuti u teretanu,a sto se tice ishrane potrudicu se jos vise..ne znam da li da dodam jos kalorija?trenutno unosim oko 3000..da ubacim jos 200 ?a na sta se tacno odnosi intenzitet treninga?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2700 poslato: Avgust 02, 2014, 10:09:18 pre podne »

ne zoltane ,ne radim ja sve ovo na jedanom treningu,vec radim 3 biceps i 3 vezbe trriceps po 3-4 serije,ali te vezbe koje sam linkovaouglavnom radim ,jer ne idem u teretan vecc vezbam kuci i nemam bas neki izbor vezbi..e sad posto ti kazes da radis 4 vezbe po 4 serije mozda je to prob kod mene ,sto ne radim dovoljno
ali ja nnstop menjam vezbe,kao sto ti kazes promenim 1-2..
ne znam da li da se ugojim malo bar do 70 kg?ali isto prob kad se ugojim dosta mi ide u stomak..imam losu genetiku za bb

Genetika može biti loša ali ona se može pobediti veruj mi i ja sam ti primer za to jer imao sam zaista mnogo muka kod nekih mišićnih partija koje sam godinama ispravljao ali uspeo sam.
Ishrana je tu glavni problem kod tebe i u to sam uveren.To moraš srediti i veruj mi onda neće biti sala sa strane već samo mišićna ikvalitetna masa.
Što se samog treninga tiče dobro je što često menjaš vežbe i moguće da je problem u intenzitetu samog treninga.Teretana bi bila poželjna jer vežbati sam kući sa nekim spravama to jednostavno nije to.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.118 sekundi sa 17 upita.