TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 404366 Teme od strane 25064 Članovi Poslednji član: skinnyfat

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Jul 12, 2025, 03:13:10 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 207 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 960140 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2716 poslato: Avgust 20, 2014, 09:33:58 pre podne »

Jedno jako cudno i mozda po malo glupo pitanje ali sam citao dosta i ne znam ni sam odgovor na to pitanje..Da li se moze napredovati u MM ako se unosi 2gr prot po kilogramu telesne ali da nismo u suficitu? Verovatno da ali jako sporo? :)

To opet zavisi od samog organizma ali sve je moguce.Kao sto sam mnogo puta do sada vec napomenuo najbolje je imati jednu svesku gde pisete svoje treninge i nacin ishrane kako i sta.I onda posle nekog vremena pogledate i vidite sta vam u stvari odgovara a sta ne.
Ja ovako radim godinama i onda je mnogo lakse sve, jeste mozda malo mrsko sve to pisati ali se isplati kasnije.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2715 poslato: Avgust 20, 2014, 09:31:51 pre podne »

Zoltane da li bi motgao da napises sta ti jedes otprilike ,koje namirnice

To zavisi u kojem sam periodu.Ako je off sezona onda uglavnom pirinac,crveno meso,krompir,svo povrce..ima dana kada i varam sa slatkisima i pecivima ali to ide recimo pet dana hard pravilna ishrana pa dan varanja kada je cak i nutela zastupljena itd..
Ako je priprema za takmicenje onda je to piletina,riba uglavnom oslic,salate bez zacina ipreliva,vodim racuna o unosu hidrata kroz ovsene pahulje i pirinac uglavnom.
Sve u svemu gledam reakciju svog tela i prilagodjavam se njemu.
Sačuvana
Aziz Shavershian
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

Don't tell people your dreams, show them!

« Odgovor #2714 poslato: Avgust 19, 2014, 01:40:08 posle podne »

Jedno jako cudno i mozda po malo glupo pitanje ali sam citao dosta i ne znam ni sam odgovor na to pitanje..Da li se moze napredovati u MM ako se unosi 2gr prot po kilogramu telesne ali da nismo u suficitu? Verovatno da ali jako sporo? :)
Sačuvana
Go hard mate the gym lifestyle is the best ! train hard, eat well, party hard.
miniLO
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2713 poslato: Avgust 19, 2014, 12:56:01 posle podne »

Zoltane da li bi motgao da napises sta ti jedes otprilike ,koje namirnice
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2712 poslato: Avgust 14, 2014, 09:37:26 pre podne »

Podlaktica kao i mišići same šake jako su važne kod svakog sportiste iako im se ne pridodaje poseban značaj.
Dobro je raditi dva puta nedeljno ali ne u nešto puno vežbi i serija.Bolje uraditi do četiri vežbe pa sledeći put druge četiri i tako menjaš.Ne treba više od 4 teških serija po vežbi.
Sačuvana
LevroneBB
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2711 poslato: Avgust 13, 2014, 08:58:26 posle podne »

Koliko je serija idealno za podlakticu ukoliko je slaba partija ? Inace je radim 2x nedeljno posle ledja i posle  bicepsa.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2710 poslato: Avgust 11, 2014, 09:44:17 pre podne »

http://www.pansport.rs/forum/index.php?action=printpage;topic=120361.0
Zoltane, planiram krenuti trenirati kako je Alen ovde objasnio, pa bih hteo da te pitam da li vredi i jesi li ikada trenirao na ovaj nacin?
Alen je sve lepo objasnio, ali cisto da budem siguran..

Alen je nekoko definitivno zna kako se vežba i iza njega stoje dugogodišnje sikustvo.Lepo je to sve napisao i objasnio.
Ovaj njegov sistem treba probati i videti jel ti odgovara,ne samo tebi nego svako ko želi napredak.
Ono što želim napomenuti je da svako od nas koji smo godinama u ovome imamo neki svoj sistem vežbanja koji nama odgovara.I ja sam isto ovako pre mnogo godina uzimao programe pa onda vidim vremenom šta mi odgovara a šta ne.Nešto oduzmem,nešto dodam i vremenom napravim svoj neki program.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2709 poslato: Avgust 11, 2014, 09:40:57 pre podne »

a da li bi mogao da  mi napises tvoj trening,ponavljanja ,serije,,ponavljanja,vezbe,super serije  koje su po tebi najj,da probam da radim po tvom nekom programu?znam da ponavljanja i nisu toliko bitna,ali  opet bih voleo da me posavetujes koliko da radim..da li manje ili vise

Moj trening bodi bildinga se malo prepliće sa treninzima armwrestlinga jer se i time bavim.Ali suština je da ja na primer ne radim mnogo sada serija već gleam da to bude eksplozivnije i sa težinama u zavisnosti kako se tog dana osećam.Ako na primer danas radim biceps a imam osećaj da sam odmoran i jak onda forsiram težine.Ako je ipak suprotno onda radim sa manjim težinama veći broj ponavljanja.
Uglavnom radim po tri vežbe za mišićnu partiju sem za noge i leða.Ali i te tri kada radim do otkaza dovoljne su mi da ne znam gde se nalazim od bolova što meni lično prija.
što se samih ponavljanja tiče idem zagrevanja u prvoj seriji do nekih 30 ponavljanja ako je to na primer benč press..druga je sa nekih 10 do 15 a sledeće idu u proseku do 6 ili 8 a zadnja i po jedno ponavljanje.
Uglavnom za jednu vežbu radim po četiri serije.
Ne znam jesi li čitao moje tekstove u mom kutku ovde na forumu jer zaista ima mnogo toga o mojim treninzima itd...
Pročitaj pa ako nenaðeš što te zanima pisaću ti ovde detaljnije čim stignem.

http://www.pansport.rs/forum/index.php?board=181.0
Sačuvana
ShamShi
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2708 poslato: Avgust 09, 2014, 11:53:54 posle podne »

http://www.pansport.rs/forum/index.php?action=printpage;topic=120361.0
Zoltane, planiram krenuti trenirati kako je Alen ovde objasnio, pa bih hteo da te pitam da li vredi i jesi li ikada trenirao na ovaj nacin?
Alen je sve lepo objasnio, ali cisto da budem siguran..
Sačuvana
shock
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2707 poslato: Avgust 08, 2014, 07:20:20 posle podne »

a da li bi mogao da  mi napises tvoj trening,ponavljanja ,serije,,ponavljanja,vezbe,super serije  koje su po tebi najj,da probam da radim po tvom nekom programu?znam da ponavljanja i nisu toliko bitna,ali  opet bih voleo da me posavetujes koliko da radim..da li manje ili vise
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2706 poslato: Avgust 06, 2014, 09:40:02 pre podne »

To je tačno i to je optimalno ukoliko je neko natural i zaista nema potrebe unositi više od toga po obroku.
Sačuvana
shock
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2705 poslato: Avgust 06, 2014, 09:31:03 pre podne »

jos ovo zoltane,da li je tacno da u jednom obroku se moze iskoristiti oko 30g prroteina?posto koja je svrha da unesem 40-50 ako iskoristim 30
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2704 poslato: Avgust 05, 2014, 09:26:08 pre podne »

Ako je zadnja serija u pitanju slobodno povećaj da uradiš manji broj ponavljanja.Tako i ja isto radim i to mi je dalo rezultate.Ne mora da znači da će svakome ali treba probati više načina.
Bitno je da ti neko stoji iza i pomaže kod te zadnje serije da daš svoj maksimum.
Sačuvana
shock
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2703 poslato: Avgust 05, 2014, 09:02:23 pre podne »

da,da ,zapisujem i ishranu i trening..ali mi se desaava da ne povecam kilazu po 2-3 treninga..jednostavno ako povecam kilo-dva na bendzu npr ,uradim mnogo manje ponavljanja..ako sam radio 8 uradim 4..ne znam da li trebam svakog treninga povecavati kilazu,da li je to pravilo,tj da li bih trebao toliko da ojacam za 1-2 treninga
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2702 poslato: Avgust 04, 2014, 09:15:46 pre podne »

Ne bih se toliko bavio brojkama oko kalorija nego bih povećao unos kvalitetnih namirnica kroz ishranu i dodao još jedan dobar obrok utoku dana.
Pod intezitetom podrazumevam samu jačinu treninga i savetujem ti da ideš prvu seriju zagrevanje a ostale do otkaza.
Bilo bi dobro da svoju ishranu,suplementaciju kao i sam način treninga zapisuješ u jednu svesku i to svaki dan.Ovo možda deluje malo mrsko ali veruj mi posle nekoliko meseci ćeš mi biti zahvalan jer onda je lako samo pogledaš nazad i kažeš..Aha ovim načinom ishrane sam napredovao,stagnirao,opao...i onda menjaš sve dok to ne doðe na svoje.Tako i ja radim već godinama.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 207 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.039 sekundi sa 13 upita.