TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 08:46:35 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 133 134 [135] 136 137 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768487 puta)
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1079 poslato: Novembar 17, 2011, 11:28:56 pre podne »

Opet ja, chim mi neshto padne na pamet tachno bih umro a da te ne pitam...

Pitanje vezano za sagorevache, pio sam Dyma Burn extreme i extra mi je, skinuo sam jedno 11 kila sa njim za 30 dana, lepo jako radi na mene, previshe stimulansa i volje...

Uglavnom, sachekao sam da prodje 2 nedelje, i uzeo naredni sagorevach, hteo sam Animal cuts (opet naravno kao i Dyma, po tvojoj preporuci) medjutim prodavac u pansportu je nahvalio Xeadrine i ajde da ga probam. Skoro da sam ga popio i nishta nije mi nije uradio, naravno, ne krivim prodavca (hehehe), ovo je moje lichno misljenje, Bozhe moj, ne radi na sve nas isto. Moje drugare nije nishta odradio Dyma dok sam ja odushevljen njime. E sada, kad ga zavrshim, sachekacu da prodje bar 10 dana pa cu uzeti Animal cisto da probam, ako nishta drugo, vraticu se kad tad opet na Dymin Burn extreme :D

Moje pitanje: Koliko ja tako smem da uzimam sagorevache? Popijem 1, 10 dana iskuliram, popijem drugi, 10 dana iskuliram i koliko ja tako mogu da radim a da pritom ne opterecujem organizam puno?

Hvala josh jednom i josh jednom :)
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1078 poslato: Novembar 16, 2011, 09:31:59 posle podne »

Nema na cemu,ako ista ustreba tu sam.Pozdrav.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1077 poslato: Novembar 16, 2011, 05:52:08 posle podne »

E zoli nije mi jasna jedna stvar, hocu da uzmem Dyma Amino4800 i Leucin, a najverovatnije i BCAA, medjutim, pijem protein naravno, ujutru uz doruchak, posle treninga i pred spavanje, medjutim, pishe da Amino 4800 ne smem da pijem sa bilo chime shto je na proteinskoj bazi... Nije mi jasno kako to da kombinujjem? Znachi, protein, amino 4800, BCAA, leucin...

Poz i hvala!

Idi amino pre treninga i to full dozu a whey posle treninga.

Sry Zoli shto sada smaram ali jako mi je bitno, a nisi mi odgovorio, znam da imash prepuno poruka i mejlova pa eto, chisto opet da te pitam istu stvar :)

Moje pitanje(citat): Posle treninga nishta? Ni bcaa ni leucin? A shta da radim pred spavanje?

Jako mi je bitno ovo pred spavanje zato shto sam pio 3 tablete Amino5600 sa mericom proteina, a ako uzmem Dyma Amino4800 moci cu ili jedno ili drugo...

Poz i hvala!

Posle treninga leucin i bcaa zajedno sa proteinom uzimaj i popij  a pre spavanja baziraj se na kvalitetan proteinski obrok kroz ishranu.

E super, veliko hvala josh jednom! Pozdrav :)
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1076 poslato: Novembar 16, 2011, 04:50:13 posle podne »

uzimaj amino i pre i posle treninga! mozes i pred spavanje ali rekao ti je zoltan vec,akoimas dobar proteinski obrok pred spavanje ne moras bcaa i leucin da uzimas.

e sad zoltane ,mene zanima da li je pametno piti mleko pred spavanje,zbog spore apsorpcije proteina,jer smislim da to radim jer se sporo razgradjuje da ne bi nocu zapao u katabolizam.?

Pametno je i zato uvece sa mlekom uzimaj.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1075 poslato: Novembar 16, 2011, 04:49:17 posle podne »

E zoli nije mi jasna jedna stvar, hocu da uzmem Dyma Amino4800 i Leucin, a najverovatnije i BCAA, medjutim, pijem protein naravno, ujutru uz doruchak, posle treninga i pred spavanje, medjutim, pishe da Amino 4800 ne smem da pijem sa bilo chime shto je na proteinskoj bazi... Nije mi jasno kako to da kombinujjem? Znachi, protein, amino 4800, BCAA, leucin...

Poz i hvala!

Sry Zoli shto sada smaram ali jako mi je bitno, a nisi mi odgovorio, znam da imash prepuno poruka i mejlova pa eto, chisto opet da te pitam istu stvar :)

Moje pitanje(citat): Posle treninga nishta? Ni bcaa ni leucin? A shta da radim pred spavanje?

Jako mi je bitno ovo pred spavanje zato shto sam pio 3 tablete Amino5600 sa mericom proteina, a ako uzmem Dyma Amino4800 moci cu ili jedno ili drugo...

Poz i hvala!

Posle treninga leucin i bcaa zajedno sa proteinom uzimaj i popij  a pre spavanja baziraj se na kvalitetan proteinski obrok kroz ishranu.
Sačuvana
galac
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1074 poslato: Novembar 16, 2011, 02:05:18 posle podne »

uzimaj amino i pre i posle treninga! mozes i pred spavanje ali rekao ti je zoltan vec,akoimas dobar proteinski obrok pred spavanje ne moras bcaa i leucin da uzimas.

e sad zoltane ,mene zanima da li je pametno piti mleko pred spavanje,zbog spore apsorpcije proteina,jer smislim da to radim jer se sporo razgradjuje da ne bi nocu zapao u katabolizam.?
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1073 poslato: Novembar 16, 2011, 12:24:57 posle podne »

Poz i hvala!

Poz i hvala!
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1072 poslato: Novembar 15, 2011, 11:41:43 posle podne »

Zasto posle svakog treninga grudi dobijem upalu?
Treniram 2 godine i sad sam uzeo pre 2 nedelje krealkalin i sad stalno imam upalu.

Ja vezbam sedamnaest godina pa skoro uvek imam neke upale.One nisu jake i nepodnosljive ali su tu.Uglavnom javljaju se usled forsiranja,promene trninga itd...nije to nista strasno.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1071 poslato: Novembar 15, 2011, 11:40:06 posle podne »

Posle treninga nishta? Ni bcaa ni leucin? A shta da radim pred spavanje?

Naravno da treba to sve i posle,ono je samo deo.Uvek treba bcaa i leucina i njih nikada dosta.Pred spavanje baziraj se na kvalitetnom obroku i to ti je dovoljno.
Sačuvana
vickons
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1070 poslato: Novembar 15, 2011, 10:02:07 posle podne »

Zasto posle svakog treninga grudi dobijem upalu?
Treniram 2 godine i sad sam uzeo pre 2 nedelje krealkalin i sad stalno imam upalu.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1069 poslato: Novembar 15, 2011, 08:36:03 posle podne »

Posle treninga nishta? Ni bcaa ni leucin? A shta da radim pred spavanje?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1068 poslato: Novembar 15, 2011, 08:35:18 posle podne »

Poz i hvala!

Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1067 poslato: Novembar 15, 2011, 08:26:09 posle podne »

Poz i hvala!
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1066 poslato: Novembar 15, 2011, 10:12:13 pre podne »

Nece biti ni veci ni manji bar ne od toga.I sam kazes da si nasao nacin vezbanja koji ti daje rezultate a to je najvaznije.Drzi se toga dok je tako a posle menjas i korigujes.
Sačuvana
galac
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1065 poslato: Novembar 15, 2011, 01:14:21 pre podne »

cucnjevi ..?!

muci me vazna stvar a to su cuccnjevi.pronasao sam nacin treninga za noge od kojih mi rastukvadricepsi,i dobro ide,ali zanima me konkretna stvar vezana zaizvodjenje cucnjeva u korist povecanja priliva testosterona zaradhipertrofije.hoce li priliv hormona biti veciod bilo kakve kombinacije broja serija i ponavljanja za cucnjevei da li mogu da nastavim sa cucnjevima do saqda kao sto ih radim za masu kvadricepsa,ili ipak postoji neki broj serija i poanavljanja koji treba da uvazim ikad je najbolje da radim,ponavljam ne zbog nogu nego zbog priliva testosterona?
Sačuvana
Stranice: 1 ... 133 134 [135] 136 137 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.049 sekundi sa 13 upita.