TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 08:41:44 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 121 122 [123] 124 125 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768465 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1259 poslato: Januar 04, 2012, 04:51:49 posle podne »

Pozdrav, a koji je tebi cilj? sto se tice suplementacije malo je to bcaa,treba minimum 10gr po dozi.Glutamina tek treba vise od 15gr pa na gore da bi imalo efekta.Kre alkalyn u pocetku tako a posle po dve tablete.Kad ne treniras jedna ujutru a jedna moze uvece.Whey posle treninga.Sto se ishrane tice napisi tacno sta jedes od namirnica.
Sačuvana
*SHONE*
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1258 poslato: Januar 04, 2012, 08:28:09 pre podne »

Pozdrav Zoltane,
Zanima me tvoje mišljenje o treningu koji planiram.
Idem već godinu dana u teretanu i sobzirom kako sam se hranio solidno sam zadovoljan rezultatima. Skinuo sam 5 kg i nabacio malo mišića.

Plan mi je sledeći:

Nabavljeni suplementi:
Kre-aklalyn (AAEFX)
BCAA Xpress (Scitec Nutrition)
Elite Whey Pro (Dymatize Nutrition)
Take One (Natrol INC)
L-glutamine (Scitec Nutrition)

Kre-alkalyn bih pio tabletu pre i tabletu posle treninga. Kako da ga pijem kada ne treniram?
BCAA bih pio 5g pre treninga, 5g tokom i 5g nakon treninga.
Whey 1 merica nakon treninga. Uzimao bih ga i ujutru kao prvi obrok sa ovsenim pahuljicama. Da li da ga pijem i pred spavanje?
Take One 1 tableta posle prvog obroka.
L-glutamin 5g posle treninga.

Što se tiče ishrane zastupljena su jaja, riba, meso, bareno porvće Frikom, krompir, pirinač. Imam 5, a nekada i 6 obroka.

Trening:

1 trening: grudi i biceps.
U teretani se za grudi nalaze ravna, kosa i kontrakosa klupa, pek-dek i propadanje.
Kosi benč, ravni benč i kontrakoso razvlačenje, a sledeći trening menjam pa radim ravni i kontrakosi benč i koso razvlačenje. Da li je dovoljno raditi 3 vežbe po 4 serije.

Za biceps bih radio stojeći pregib ez žipkom uski hvat, sedeći pregib na kosoj klupi, hamer pregib i koncentracijski pregib u pretklonu. Sve po tri serije.

2 trening: leĂ°a i tricep
Za leĂ°a bih radio lat ispred glave, veslanje na donjem koturu i jednosručno veslanje. Sve u 4 serije.

Za triceps bih radio potisak na latu, ekstenzija iznad glave i francusku ekstenziju bućicama. Sve u 4 serije.

3 trening: noge i ramena
Noge: čučanj, šutiranje za prednju ložu, ona sprava za zadnju ložu i iskorak. Sve u 3 serije.

Ramena: potisak bućicama, lateralno i lateralno u pretklonu

Stomak bih radio 2 puta nedeljno.

Svi predlozi i sugestije su svakako dobrodošli. Hvala.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1257 poslato: Januar 04, 2012, 01:19:19 pre podne »

pozdrav Zoltane
verovatno je i bilo ovako pitanje ali evo na brzinu...planiram da kupim ponovo Super amino 4800 (Dymatize Nutrition) i da uzimam dnevno 30g (25 tableta) da li moze savet kako da ih podelim da ne gutam odjednom 25 tableta,jer pise da se ne uzimaju sa whey-om posle treninga.Da li mogu da ih ne uzimam kada ne treniram ili time gubim mnogo na rezultatu?
Zanimam me i tvoje misljenje Kre – Alkalyn ili monohidrat za rekreativca?

Uzimaj onda pre treninga iz recimo dva puta u razmaku.Sto se tice kreatina obe opcije su ok stim sto ce ti alkalyn vise dati samo na oporavku a klasican monohidrat vise za snagu i masu.Naravno opet tu mnogo zavisi od ishrane jer na primer ako unosis puno hidrata nadut ces biti od monohidrata itd...najbolje je prvo srediti ishranu maksimalno.
Sačuvana
qwertyns
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1256 poslato: Januar 04, 2012, 12:29:59 pre podne »

pozdrav Zoltane
verovatno je i bilo ovako pitanje ali evo na brzinu...planiram da kupim ponovo Super amino 4800 (Dymatize Nutrition) i da uzimam dnevno 30g (25 tableta) da li moze savet kako da ih podelim da ne gutam odjednom 25 tableta,jer pise da se ne uzimaju sa whey-om posle treninga.Da li mogu da ih ne uzimam kada ne treniram ili time gubim mnogo na rezultatu?
Zanimam me i tvoje misljenje Kre – Alkalyn ili monohidrat za rekreativca?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1255 poslato: Januar 01, 2012, 05:52:03 posle podne »

a kakav trening ukratko treba da bude ako mi je cilj povecanje mase ( obima ) misica , misici su mi mrsavi ali dizu lepo , ako razumes sta hocu da kazem ? :D

Prilagodjen samo tebi,a to ces tacno saznati ako eksperimentises na sebi probajuci razne sisteme vezbanja pocev od trajanja treninga do broja serija i ponvljanja.Ali ishrana na prvom mestu.
Sačuvana
petar95
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1254 poslato: Decembar 31, 2011, 12:53:09 pre podne »

a kakav trening ukratko treba da bude ako mi je cilj povecanje mase ( obima ) misica , misici su mi mrsavi ali dizu lepo , ako razumes sta hocu da kazem ? :D
Sačuvana
train hard or go home !
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1253 poslato: Decembar 31, 2011, 12:08:12 pre podne »

Nema na cemu  ;)
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1252 poslato: Decembar 31, 2011, 12:06:41 pre podne »

Pozdrav Zoli. kazhi mi molim te koliko technih amino da pijem otprilike dnevno? Pored njih imam pokrice amino u kapsulama i bcaa.

Pozdrav, uzimaj pun dozu pre i posle treninga tada je najvaznije.

Jel ima poente ako se pije malo vishe? Naravno ne bih preterivao.

Mozes slobodno.

hvala zoli :)
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1251 poslato: Decembar 31, 2011, 12:05:45 pre podne »

Pozdrav Zoli. kazhi mi molim te koliko technih amino da pijem otprilike dnevno? Pored njih imam pokrice amino u kapsulama i bcaa.

Mozes slobodno.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1250 poslato: Decembar 31, 2011, 12:00:08 pre podne »

Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1249 poslato: Decembar 30, 2011, 11:34:10 posle podne »

koliko je meni potrebno serija a koliko serija do otkaza ( sa asistiranjem ) da bih pocepao misic dovoljno da bi rastao a da ne preteram ? posto povecavam stalno tezine a misic slabo raste. . . Imam 16 god , i uglavnom mi kazu da mi je potrebno samo malo da bi ''pocepao'' misic. Inace vremenski u teretani se trudim da ostanem manje od sat vremena . . .

Misic ne raste na treningu vec u kuhinji kada jedes.Ono sto zelim reci da takozvano cepanje ne igra toliku ulogu kao ishrana.Hrani se kako treba i rezultati ce sigurno doci.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1248 poslato: Decembar 30, 2011, 11:32:12 posle podne »

Sačuvana
petar95
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1247 poslato: Decembar 30, 2011, 10:21:11 posle podne »

koliko je meni potrebno serija a koliko serija do otkaza ( sa asistiranjem ) da bih pocepao misic dovoljno da bi rastao a da ne preteram ? posto povecavam stalno tezine a misic slabo raste. . . Imam 16 god , i uglavnom mi kazu da mi je potrebno samo malo da bi ''pocepao'' misic. Inace vremenski u teretani se trudim da ostanem manje od sat vremena . . .
Sačuvana
train hard or go home !
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1246 poslato: Decembar 30, 2011, 08:38:56 posle podne »

Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1245 poslato: Decembar 30, 2011, 07:43:22 posle podne »

Da li mogu tecne amino da se pomesaju u sejkeru s vodom i tako da ih pijem za vreme treninga,da li ce im nesto skoditi ako stoje u vodi neko vreme ?

Iskreno da ti kazem to jos nisam radio jer ne znam zbog cega je to potrebno.Najbolje je da ne stoje vec kad otvoris flsicu onda koristis.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 121 122 [123] 124 125 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.039 sekundi sa 13 upita.