TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 08:30:33 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 115 116 [117] 118 119 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768412 puta)
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1349 poslato: Februar 15, 2012, 05:19:25 posle podne »

I da josh jedno pitanje, da li si jeo uopshte zhumanca?
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1348 poslato: Februar 15, 2012, 01:06:30 posle podne »

Ne takmicharsku ali onako, neku malo ozbiljniju :)
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1347 poslato: Februar 15, 2012, 10:37:12 pre podne »

Ako mislis na takmicarsku onda malo jer vecina namirnica ima natrijum kao i supsi pa nisam imao potrebu.Zadnji obrok uvek pre spavanja a uz krevet stojale su spremne bcaa,glutamin i amino koje sam uzimao ukoliko se probudim tokom sna.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1346 poslato: Februar 15, 2012, 01:29:42 pre podne »

Zoli da li mozesh da mi kazesh koliko si soli otprilike unosio na dijeti? Kada ti je bio poslednji obrok? Da li si jeo pred spavanje?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1345 poslato: Februar 15, 2012, 01:15:12 pre podne »

da li postoje odredjene vezbe i kilaze kod kojih bi obavezno trebalo nositi pojas? oko kilaza verovatno zavisi od coveka do coveka, ali zanima me da li postoji neka univerzalna kilaza prilikom odredjenih vezbi kada je pojas obavezan.
recimo cucanj, mrtvo, stojeci pregib za biceps itd...?

Kod svih tih vezbi koje si naveo pojas je potreban.Ja licno nosim svugde pojas jer osecam sigurnost a i navikao sa.Stavim ga na pocetku i skidam na kraju nezavisno koje su kilaze u pitanju.Tako savetujem i tebi.Naravno kod trbusnjaka ti ne treba.
Sačuvana
brazil
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1344 poslato: Februar 14, 2012, 11:09:29 posle podne »

da li postoje odredjene vezbe i kilaze kod kojih bi obavezno trebalo nositi pojas? oko kilaza verovatno zavisi od coveka do coveka, ali zanima me da li postoji neka univerzalna kilaza prilikom odredjenih vezbi kada je pojas obavezan.
recimo cucanj, mrtvo, stojeci pregib za biceps itd...?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1343 poslato: Februar 11, 2012, 09:50:42 posle podne »

Uzeo sam Kre - alkalyn, pa me interesuje da li se pije bez pauze ili se pravi pauza, i kolko?

Ne moras praviti pauzu duze vreme.
Sačuvana
Pedja77
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1342 poslato: Februar 11, 2012, 08:50:48 posle podne »

Uzeo sam Kre - alkalyn, pa me interesuje da li se pije bez pauze ili se pravi pauza, i kolko?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1341 poslato: Februar 05, 2012, 06:01:26 posle podne »

nzm previse je da gainer pijem i posle trenninga , da li je isto da posle treninga uzmem 2 merice wheya sa 30g dex , i uzmem npr bananu ? Da li ce mi vise pomoci gainer posle treninga ili whey ?

Ukoliko imas problema sa telesnom masom kvalitetan geiner ti jako treba.Probao sam elite mass i odlican je.Meni je bila potrebna tezina za armwrestling to jest vise kvalitetnih kalorija sto sam iz njega dobio.Sve zavisi sta kome treba tako i uzima.
Sačuvana
petar95
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1340 poslato: Februar 04, 2012, 10:11:30 posle podne »

nzm previse je da gainer pijem i posle trenninga , da li je isto da posle treninga uzmem 2 merice wheya sa 30g dex , i uzmem npr bananu ? Da li ce mi vise pomoci gainer posle treninga ili whey ?
Sačuvana
train hard or go home !
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1339 poslato: Februar 04, 2012, 06:56:15 posle podne »

Trudim se da idem na maximalne tezhine 8 puta. Poslushacu te pa cemo videti kako ide :)

Hvala za savet! Poz!

U svakom slucaju prijace promena sigurno.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1338 poslato: Februar 04, 2012, 06:21:39 posle podne »

Trudim se da idem na maximalne tezhine 8 puta. Poslushacu te pa cemo videti kako ide :)

Hvala za savet! Poz!
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1337 poslato: Februar 04, 2012, 06:14:02 posle podne »

Meni se cini da ti konstantno radis sa tezinama koje mozes podici do deset puta.Za pocetak smanji broj ponavljanja po vezbi na 4-8 puta ali da to bude u cetvrtoj seriji kada ces raditi sa vecim tezinama do otkaza.Da bi zapravo radio do otkaza moras naci nekog ko ce ti stajati uz tebe i po jako malo pomagati kako bi ti izvukao i zadnji atom snage iz sebe.Ta promena bi trebala da dovede do rezultata.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1336 poslato: Februar 04, 2012, 05:53:23 posle podne »

imam protein ( elite whey ) i gainer ( elite mass ) . Trenutno radim na masi pa me interesuje kad treba da ih pijem. . . posle treninga trener mi je rekao da je bolje da uzmem gainer ( oko 100g ) nego protein ( 2 ipo merice ) sa dextrozom , kaze da je bolje zbog kalorija. . . Inace sta je bolje da uzimam pred spavanje a sta ujutru cim ustanem na prazan stomak ?

Ukoliko zaista imas problema sa telesnom masom preporucujem ti da posle treninga prvo ides sa geinerom a mozes nakon 20min uzeti whey.Isto tako u medju obrocima u toku dana mozes uzimati geiner sa mlekom i tako jos hraniti misice i organizmu dati preko potrebne kalorije.Pred spavanje mozes whey sa mlekom a ujutru geiner.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1335 poslato: Februar 03, 2012, 11:42:05 posle podne »

Zoli imam pitanje. Nikako ne mogu da upalim ramena kada radim, pa ako imash neki predlog vezhbi ili kako to da poboljsham?

Radim trenutno otprilike ovako:
Potisak iznad glave nazad 4x8-10
Potisak iznad glave iza 4x8-10
Potisak sa bucicama 4x8-10
Letenje sa bucicama 4x8-10
Letenje bucicama u pretklonu za zadnje rame 4*8-10
Ukrstanje sajlama za zadnje rame 4*8-10

Nikada nisam dobio upalu ramena i nikada nemam osecaj da sam ih upalio...

Shta bih mogao da promenim? Hvala i poz! :)
Sačuvana
Stranice: 1 ... 115 116 [117] 118 119 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.113 sekundi sa 18 upita.